FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

raluca,de ce nu puteti congela mai multe mostre?doar platiti pt ele
eeehhheeee si io cind am inceput lupta asta acu' 4 ani ,pe 4 noiembrie am facut 4 ani de cind numai pe drumuri,la fel visam si io
m-am dus pt prima consultatie si ma gindeam ca la a2a si fac IA ufff dar nu fuse asam-au chinuit aia cu HSG,PUTS(perfuzii pe trompe),laparo pt chisturi si deabia la vre-o 8 luni am facut IA si am crezut ca reusesc din primaiti dai seama

fantezii zicipoate se adeveresc
noroc maxim

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bytzi Imi place ca privesti cu umor in spate...esti foarte puternica! Sa vezi ce surpriza o sa-ti faca viata...cand te astepti mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Bytzi Imi place ca privesti cu umor in spate...esti foarte puternica! Sa vezi ce surpriza o sa-ti faca viata...cand te astepti mai putin.

Daaa, subscriu...

Neata,

Fetelor, ieri a fost Z 14... Ce credeti ca faceam ieri la 4 dimineata si la 10 seara? Ati ghicit!
Sotul meu a zis ca am innebunit cand l-am anuntat alaltaieri seara sa-si puna ceasul sa sune dis de dimineata si sa se pregateasca, dar s-a conformat. Apoi ieri toata ziua m-a durut burtica, parca as fi zis ca o sa-mi vina ciclul daca n-as fi stiut ca e aproape imposibil... Oare de ce m-a durut burta? Sa nu credeti ca-mi imaginez ca ieri am ramas graviduta, nici n-as indrazni sa visez, ca oricum nu cred ca daca s-ar produce minunea ar exista semne din primele ore de la conceptie. Nu cred ca exista asa ceva. Dar ma gandesc si eu cat de ciudat a fost. Oare ce mi s-o intampla? Aveti vreo idee?

Mergi la inceput

Eu zic ca ai ovulat! Si pe mine ma doare burta cand ovulez...ca la CM.

Mergi la inceput

neata' dragutele mele
yarrina,maya cite un mooooahhhh la fiecare
ce sa fac si io,ma amuz,dar intradevar cind ma gindesc prin cite am trecut..dar dumnezeu ne da putere sa urnim muntii pt visele noastre

maya,cum a zis si yarrina,probabil ai ovulat
simtome de sarcina apar tot timpul dupa implantare adik prin z6-7 de la ovulatie
sa fie cu noroc mai ales ca te sculai si cu noaptea in cap

yarrina,grea asteptarea asta ,asa-i?
tin pumnii ,trebuie sa fie de data asta

andra,multa bafta pt miine,poate iti zice si dimensiunile foliculilor ,endometru super fain ,ce as vrea si iodesi la primele 3 IA tot timul am avut endo de 9,5 in ziua cu pregnylul,da na mai imbatrinim si noi

monty,m-am bucurat nespus cind am citit ca vrei sa mai faci o incercare,te cred ca e greu dar poate DD iti v-a indeplini visul

cipcirip,simtome?sint sigura ca tu vei sparge gheata

iuca,pai tu nu ne mai zici nimik?ce fac puiutii?acus il serbam pe Andrei

cite un moahhh pt toate fetele mele dragi

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

simonete,chiar ma superivin la tine imediat
ia hai ,iti intind o mina sa te ridici,stii ce cred eu? ca dumnezeu nu-ti da o dorinta daca nu-ti da si putere sa o indeplinesti,chiar daca v-a fi mai tirziu
stii ca eu te apreciez dar ma lasi sa ma lupt singura pe aici cu rezerva asta ovariana?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Off...imi vine sa ma trag de par de atata asteptare. Si parca vad la final...un mare fas. Sunt dovada vie ca nici daca ai conditiile optime pentru Inseminare...daca nu vrea Cel de Sus degeaba de agitam noi ca un pepsi.
Lasa lasa si cand o sa vina bebe...prima data ii dau o mama de bataie ca m-a facut sa-l astept atat si apoi il pup. Aseara stateam pe jos cu laptopul in brate si ma intreaba sotul...asta-i pozitie de femeie insarcinata? Doamne ce frumos suna!!! Saracu nu stie ce sa-mi mai faca sa am psihic bun...sa fiu optimista...Mi-a zis ca-mi ia masina noua...ca nu ma va lasa sa ridic un pai...ca nici macar un ceai pentru el nu am voie sa fac...totul numai sa fie bine. V-am zis eu...il strang de gat pe bebe asta incapatanat ca m-a facut sa astept atat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Ei, da, il strangi de gat....

Fetelor, multumesc, da, asa e, ieri am ovulat, de aia l'am si chinuit pe sot. Experienta din ultima vreme mi'a aratat ca in general in Z14 am ovulatie. E adevart ca nu am facut monitorizare eco dar TB, mucusul, testele de ovulatie mi'au aratat asta. Ce pacat insa ca nu am material... sau nu deocamdata. Dar niciodata parca n'am avut la ovulatie starea aia... ca sa nu mai spun ca inca si azi, acum, simt o presiune pe ovarul drept, unele mici intepaturi. Daca am ovulat ieri azi ce mai am?

Fetelor, asa m'am saturat de nebunia asta, de atatia amar de ani, in fiecare luna ma gandesc oare am ramas? Interpretez fiecare chestie, ma intreb oare e un semn? Daca mi'e un pic greata (intre noi fie vorba poate sunt cei 34 ani care se fac simtiti, de, varsta, imbatranesc), ma gandesc ca poate'poate luna asta am noroc. Luna trecuta, acum 3 saptamani am fost racita, am tusit si nu am luat nimic de teama ca daca am ramas si'i fac rau lui bebe? Si tot asa, in fiecare luna, . Am innebunit, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bun gasit dragele mele!
M-am bucurat sa vad ca am atata de citit din urma si mai ales ca razbate optimism din postarile voastre!
Yarrina,Raluca- va astept cu 2 liniute si numar si eu cu voi zilele pana cand faceti testul!
Maya- ce, ala e chin? Sa speram ca a fost cu folos ,mai ales ca parca te simiti"altfel".Si stai linistita ,cred ca fiecare dintre noi gandim la fel, in fiecare luna,eu cel putin ma recunosc 100%(poate fiindca avem aceeasi varsta),chiar si cand de cand am aflat de azoo tot mai sper luna de luna!
Sa nu ne pierdem speranta! Dumnezeu poate face o minune in viata fiecareia! Va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicuta32

Yarrina,Raluca- va astept cu 2 liniute si numar si eu cu voi zilele pana cand faceti testul!

Shi eu, shi eu!!! Pe mine m-ai uitat? Eu ma declar de acum dar nu shtiu cat ma tzine De data asta stau acasa, ma menajez mai mult dar de luni tb sa ma duc la servici. Eu ash sta pana vad ca-i bate inimioara dar nu prea cred ca pot sta atat. Ma doare spatele mai mereu , aseara m-a durut f rau si incepuse sa ma doara shi burtica, azidimi am vazut ca am butonashii de la tzatzaci mai pronuntzati dar de durut nu ma dor si asta nu prea imi place

Monty hai shi tu la o inseminare. Numai 2 mil este la Giulesti? Dc te duci sa o faci cu dr Ion Ionutz, am auzit ca e f bun ca medic si nu e f f solicitat ca ceilalti medici. Eu vreau sa te ajut cu putin, atat cat pot si sunt sigura ca si fetele de aici ar fi dispuse sa te ajute.
Ce ziceti fetelor, participam fiecare cu cate putin? Cu 20-30 ron ca suntem multe...

Cirip

Mergi la inceput