PUMUCKL
In urma cu vreo 3 ani ,impreuna cu revista "0-6"am primit un dvd cu PUMUCKL,tradus in romaneste si ii placea tare mult baiatului meu,dar de atata folosit s-a uzat si cum nu-l mai putem vedea si de cate ori isi aduce aminte de el si vrea sa-l vada e jale mare,si nu stiu unde sa-l gasesc in magazine nici vorba ,unii nici nu au auzit de Pumuckl,am incercat si pe net,dar nu am gasit decat cteva secvente si acelea in lb. germana.va rog daca il are cineva sau stie unde il pot gasi sa ne ajutati.va multumesc
Raspunsuri
asteryaro spune:
Buna.
Il am eu, si lui Razvan ii place.
Nu stiu oare, as putea sa-l copiez? Incerc acum, desi... ma indoiesc.
daca stie cineva cum pot sa-l copiez, sa ne spuna.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
Pucku spune:
mai sunt cateva episoade pe you tube, in maghiara, noi avem si o carte...e un film vechi unguresc, si fetita mea se uita des la el, dar ii traduce tat's-o ca sa inteleaga...un cd in romana mi-ar place si mie, dar cine mi-l trimite pana aici
dar uite sa rog rudele din ungaria daca se gaseste de vanzare sa ne cumpere si noua
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
lucia17 spune:
Va multumesc,am auzit ca este un program care ar reusi sa citeasca cd uzate ,incerc sa gasesc ceva
lucia17 spune:
DAAAAAAAAAAAA,CLORETA multumesc mult si mai inainte a intrebat de el,trimite-mi te rog si mie o copie,iti sunt recunoscatoare,adresa mea de e-mail este tudi_17@yahoo.com,iti multumesc inca o data de cateva zile si nopti ma chinui sa incerc sa-l copiez cu un program pt cd-uri zgariate dar nu am reusit
Cloreta spune:
Lucia, da-mi un PM cu adresa ta si incerc sa il pun la posta zilele astea. Eu am rugat un coleg sa il copieze pur si simplu si l-a si testat, e in regula. Sa se bucure puiul de el
Cloreta spune:
Lucia, te rog da-mi un numar de telefon sa las curierului. La voi acolo nu au sediu si vin din alt oras de la 15 km departare. Daca nu l-ai primit si nici avizare trebuie sa ii sun dar da-mi te rog un Pm cu ce te-am rugat.
Merci