Nou stil de viata (284)
Raspunsuri - Pagina 19
roxana1974 spune:
fetelor
abia acum am timp sa intru tangential pe forum...
Delia, iti trimit dragostea mea vesnica
si cele mai bune ganduri! Eu vreau sa stiu ce i-ai scris mosului ...
Fetelor, va scriu maine mai multe, acum am ceva treaba, serios...
Va 
Roxa
liris spune:
zuzilicius, sar-mina de intrebare.
eu mai dau cu ochiu pe aici dar cu timpu stau maiprost.
mama a plecats i intr-adevar se topesc lovehandles f repede cu doi copii.
acum tin post si cum trebuie sa gatesc mai tottimpul ca sa maninc ceva, mai degraba sar.
deja ma aproprii de 70 de kg. si cind ajung la 70 pot spune ca mai am doar 9. greu se dau jos frate!
copiii sunt bine, Robert merge si enjoys la maxim preschool , Diana cu mine acasa.
un weekend minunat!
nu uitati , miine se maninca peste si e sarbatoare mare!
tumpi spune:
Buna dimineata,poftiti la ceaiuri ,cafele (care doreste), oo fierte si cereale cu fructe.
Delia
sa fi fericita si sa realizezi in viata tot ce ti-ai propus.
Violeta, tinem pumnii ca sa iasa bine,Defapt o sa iasa ca sti vorba aia unu si bun, asa si la tine.
Roland
Sa cresti mare si sa-i aduci numai bucurii mamicii tale.Mada sa-ti traiasca flacaul.
Eu cand am scris, pe langa ca am scris pe fuga eram ferm convinsa ca este 18.Sunt dusa rau de tot
nu mai stiu nici pe ce lume traiesc.
Va urez un we insorit si plin de fericire.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor....
Multumim mult ca sunteti alaturi de noi si mai ales de Vio. Embriotransferul s-a facut aseara pe la 18.00 si totul a decurs ok. Dr. i-a spus ca e puternic embrionul, endometrul e gros...di deci nu ar fi motive sa nu reuseasca...dar mai ramane de vazut. Luni ii da drumul, si speram sa fie totul ok. Ne rugam zi si noapte sa stea bb-ul acolo si sa se prinda si sa se dezvolte.
Acum va poop si mai revin imediat ce am vesti.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
CRISCOSTY spune:
'Neata! Poftiti la
Fetele, unde sunteti? Haideti la o cafeluta, la niste cereale cu lapte si la o barfulita![]()
M-am cantarit azi si din pacate se vede rezultatul atator pomeni..+1,5 kg
Merit un mare purcelus. Astept si rusii si sunt umflata, dar am si pus pe mine. In rest, toate bune...a venit Mosul mai devreme la mine..mi-a adus aparat foto si sunt tare fericita, zici ca sunt copil mic![]()
Ma apuc de treaba, dar sunt in zona..Va pupic pe toate si va doresc o zi minunata
mihaser spune:
Neata!
Cris si eu tot cu nu ness cu lapte sub nasuc sunt...am pus si o lingurita de zahar rasa
ca m-am cantarit si sunt multumita de rezultat 57,4 kg.
Sa stapanesti sanatoasa ap foto si sa faci multe poze frumoase!
louisea spune:
As fi venit si eu la o barfulita dar vad ca se ofera numai cafea.. asa ca plec iar ![]()
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
ancadragoman spune:
Neata
Am venit la cafeluta si o barfa mica pentru amatoare.![]()
Diana sigur se prinde daca endometrul este gros,Doamne ajuta!!!
Nu m-am cantarit dar cred ca iau si eu un purcelus
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
CRISCOSTY spune:
Miha, merci
O sa fac poze multe, se apropie serbarile si muream ca se stricase cel vechi.
Lou, ce-ti doreste inimioara azi?