Dragele mele, exista o sansa insemnata sa fiu insarcinata. Aflu sigur joi... Ma ingrijoreaza urmatorul lucru: de la 1 ianuarie lucrez pe firma proprie, platesc contributia minima la asigurarile de sanatate si ma gindesc cu groaza la ce urmeaza din punct de vedere financiar. Exista vreo posibilitate sa depunem contributia mai mare, retroactiv, ca sa beneficiem de indemnizatia de crestere mai mare pentru concediul de crestere copil? Sar na!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandraru Dragele mele, exista o sansa insemnata sa fiu insarcinata. Aflu sigur joi... Ma ingrijoreaza urmatorul lucru: de la 1 ianuarie lucrez pe firma proprie, platesc contributia minima la asigurarile de sanatate si ma gindesc cu groaza la ce urmeaza din punct de vedere financiar. Exista vreo posibilitate sa depunem contributia mai mare, retroactiv, ca sa beneficiem de indemnizatia de crestere mai mare pentru concediul de crestere copil? Sar na! |
multumesc, mediajust! la planul asta ajunsesem si noi. am descoperit ca se face media veniturilor brute pe ultimele 12 luni, deci vom trage cit de tare putem. Multumesc inca o data.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandraru multumesc, mediajust! la planul asta ajunsesem si noi. am descoperit ca se face media veniturilor brute pe ultimele 12 luni, deci vom trage cit de tare putem. Multumesc inca o data. |
Atentie la plafonul maxim admis.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa