Locul fetelor Nou-Venite (39)
Raspunsuri - Pagina 10
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Jes, e pentru mamicile de fete ?! ![]() ![]() ![]() Pana o sa ma intrebe ce inseamna virgin, eu tb sa-i dau 10 zile antibiotic si suntem pe drumul cel bun. Multumim pentru griji. Eu imi mentin pozitia, Z32. Cred ca maine merg la dr. ca incep sa ma lase nervii. ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Du-te daca tot stai acasa cu Miruna

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
Trutzi, o sa merg maine.
Dar dr. meu nu este de aici din oras si ma organizez mai greu, tinand cont ca nu prea vreau s-o scot pe Miruna din casa in starea in care e.
Plus ca la noi e innorat si foarte frig.
Draga, sper ca intarzierea nu ti-a dat peste cap programul si ca te apuci de proiect. Succes !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
jesia spune:
draga succes cu priectul 
lorin bafta maine la medic...sa fie 
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Trutzi, o sa merg maine. Dar dr. meu nu este de aici din oras si ma organizez mai greu, tinand cont ca nu prea vreau s-o scot pe Miruna din casa in starea in care e. Plus ca la noi e innorat si foarte frig. Draga, sper ca intarzierea nu ti-a dat peste cap programul si ca te apuci de proiect. Succes ! LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Am crezut ca e soare in toata tara
De unde este doctorul?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui jesia draga succes cu priectul ![]() lorin bafta maine la medic...sa fie ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Ms, Jes.
Oricum, am 2 variante mari si late : ori e
si o sa primesc tratament pentru sustinere, ori e o dereglare hormonala si iara imi da tratament.Cum o vrea Dumnezeu!

jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Oricum, am 2 variante mari si late : ori e si o sa primesc tratament pentru sustinere, ori e o dereglare hormonala si iara imi da tratament. |
Dar de la ce sa fie dereglare hormanala ca nu ai luat nimic deosebit luna trecuta nu?
...eu tot cred ca e bebe 
lorin7774 spune:
Pe Miruna o s-o iau cu mine si va sta la mama sau la sora mea pana mergem noi la dr.
Doctorul e din Covasna. Are un eco amarat acolo, la care numai el intelege ce vede, dar avem o relatie speciala si am mare incredere in el. Si daca e BB acum, probabil ca o sa caut si aici un dr. cu "scule" mai performate si vom supreveghea in paralel sarcina, tinand cont de antecedente.
Dar de nascut, tot la maternitatea din Covasna o sa nasc, indiferent ce-o fi.
lorin7774 spune:
Asa e Jes. Nici macar pentru raceala n-am luat nimic.
M-am hotarat eu asa sa daram credibilitatea testelor de sarcina !!!
Offf, greu mai trece timpul pana maine. Sper sa n-am vreo surpriza neplacuta.
jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Asa e Jes. Nici macar pentru raceala n-am luat nimic. M-am hotarat eu asa sa daram credibilitatea testelor de sarcina !!! Offf, greu mai trece timpul pana maine. Sper sa n-am vreo surpriza neplacuta. ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
surprize vor fi
...dar doar placute 

8+