Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)
Raspunsuri - Pagina 18
micomic spune:
fetelor,
am luat rezultatul de la BHcG si mi-a zis ca este 567 mui/ml asta pt testul facut joi, iar luni am avut 414 mui/ml, nu ar fi trebuit sa fie totusi mai mare, voi ce ziceti?
pup 
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Si pt ca va eram datoare cu o povestioara> am fost la prof. Marinescu, am invins tentatia de a da bir cu fugitii si am obtinut (dupa 8 ore de stat in spital) inscrierea in programul FIV, protocol scurt cu Diphereline si Puregon pe ciclul urmator. Somnic dulce si cate un pupic pt. toate fetele! _ made in Romania, '73 |
Fata mea, unde naiba ai stat 8 ore? De ce? Pai Dr. Marinescu are consultatii la 7.30 in fiece dimineata pt urmatoarele FIV-oase si pt stimulate. Tu la cat ai ajuns? Si chiar nu l-ai putut agata in rastimp de 8 ore? Mama, mama.....
Eu n-am stat niciodata mai mult de o ora si oricum mi se parea mult.
26+
galliciana spune:
micomic, deci ieri ai avut 5sute si luni 4sute?
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
pai e de bine.
ce tratament iei si cate tablete?
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui galliciana fetelor,e normal sa ma simt balonata? ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Da, e normal sa te simti balonata. Sunt vreo 10 motive arhicunoscute care dau balonare. Si multe altele specifice tie.
Relax. Poti sa iei un carbune medicinal.
26+
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui micomic fetelor, am luat rezultatul de la BHcG si mi-a zis ca este 567 mui/ml asta pt testul facut joi, iar luni am avut 414 mui/ml, nu ar fi trebuit sa fie totusi mai mare, voi ce ziceti? pup ![]() |
Micomic, eu am facut un singur test de BHCG. Nu m-am mai stresat apoi. Am fost sigura ca, daca primul a iesit ca sunt insarcinata, si urmatoarele vor fi perfecte si ca voi avea bebe.
Nu te mai stresa. Simte-te bine. Da-l incolo de BHCG. Ai facut 2 teste, e in crestere. Gata.
Dormi, odihneste-te. Pune-ti ovule cu utrogestan sau arefam. Daca le inghiti iti vor da greata si ameteala. Eu le-am pus intravaginal cateva saptamani, apoi am renuntat de tot, desi doctorul imi zisese sa le pun pana la 16 sapt, cand incepe placenta sa secrete progesteron. Io nu pot sa iau pastile, sa le pun in diverse locuri

26+
galliciana spune:
fetelor, am deschis capitol nou, pt ca va trebui sa plec putin de acasa.
va spun eu cand plec![]()
![]()