Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora am sa ma uit si eu dupa ceva. Nu mai am hainute mici de copil ca tocmai le-m dat unei prietene dar caut de la mine ceva.

Am primit pe mail ceva interesant : M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...Da` cand am vazut joi ca vine vineri am zis ce dracu sa caut sambata la munca...cand duminica e zi libera !

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, fain!
Dar unde-ati disparut toate???
Se pare ca numai eu n-am treaba... si dac-ati sti cata aaaam!!!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna seara!
Lora ,sa stii ca eu te ,,invidiez''pt tot ce faci
Chiar esti de invidiat pt ca in ziua de azi uitam sa ne mai gandim si la cei care au nevoie de o mana de ajutor.De obicei ne gandim numai la noi si parca nu ne mai ajunge...Sunt familii care trebuie ajutate si din prisma asta tu chiar esti de nota zece.Stiu ca ai si tu o gramada de treaba dar uite ca iti faci timp si pt astfel de lucruri umanitare.Ai din partea mea tot respectul din lume
Dana,felicitari pt ca ai intrat in tura 4 de castigatori la Lennor.
Ai trimis datele la ei?
In seara asta am vazut ca esti pe lista.Nu stii?!Ca nu ai zis nimic?

Eu cred ca la gradi educatoarele astea sunt un pic zuzi...Dupa o sapt de vacanta azi au anuntat ca maine tr.sa tinem copilutii acasa ca au ele nu stiu ce sedinta(de ridicare in grad....)Nu era mai bine daca rezolvau sapt trecuta asta????
Ei,ei ...doar traim in Romania,ce mama masii!!!,totul e posibil
Nu conteaza ca nu ai cu cine sa ii lasi,trebuie sa stea in sanul familiei,cica

Va doresc o seara cat mai placuta!!Fug sa facem baita ca cica vreo 2 zile o sa ia apa aici la noi pe Calea Romanului.Sper sa nu fie asa,dar eu stiu...ca cica in Maratei a luat deja apa zilele trecute.Urmam noi si apoi Precista

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Am o durere de cap de numa'!!! Dar imi trece repede, iau acusi ceva si se rezolva.
Mihaela, tu ai mai vb. cu croitoreasa aia? Ai idee cat ajunge un costum/rochie? Am sunat-o de cateva ori si nu a vrut sa-mi zica pretul, asta m-a cam deranjat...ieri am insistat sa mi-l spuna si iar zicea ca nu stie, ca sa calculeze, ca nu mult, pana-n-trun milion...pai sufletu' ca un milion e si aia pe site, asa dadeam comanda acolo...daca-mi cere mai mult de 70-80 de lei, nu i-o cumpar...prefer sa dau mai mult dincolo, asa, ca chestie....materialul nu ajunge mai mult de 30 de lei, stiu pentru ca i-am facut anul trecut Iustinei una si atat ajunge, maxim. Hm....ce crede ea, cu cine are de-a face, cu bancheri?!
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata.
Lora beau si eu o cafea fierbint cu tine ca ma cam doare gatul. Nu e gripa noua stati linistite . SPER

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
ma alatur si eu la o cafea cu voi,chiar va mai ofer si eu un maree,incerc iar sa ma trezesc ,mai ales dupa un party ff aglomerat si mie un somn!!
o zi buna si frumoasa sa fiee

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza, beau si eu o cafea cu voi, acum repede ca apoi ma duc la treaba.
Lora, sa stii ca n-am uitat, am facut niste poze acasa, daca ai timp, da-mi userul si parola pe pm si poate reusesc in seara asta sa le pun. Vroiam sa te intreb ceva referitor la transport. Eu le-am pus pe ale mele la preturi mici, mici, ca sunt purtate, chiar daca zic eu ca arata destul de bine. Cam cat il ajunge pe cumparator transportul? Ca daca depaseste cu mult valoarea hainutelor se lasa oamenii pagubasi.

Mergi la inceput

Criss, durerea ta de gat cu durerea mea de cap daca se combina dau o gripa de toata frumusetea...
Cristina, ti-am trimis PM. Stai linistita, ca e putin transportul, cativa lei...4-5 lei, acolo, costa un pachet.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna dimineata!
O cafeluta fierbinte.Merg chiar doua pe vremea asta de c.ca
Lora,eu am vb cu ea si a zis a pe o rochitica ia pana in 80 si la baieti pana in 60 pe costumas.Cred ca e rezonabil
Hai ca te servesc cu o visinataca sa iti treaca durerea de cap
Stii ca prima iesire la dans e pe 26 nu pe 24 cum zicea la inceput,apoi pe 28 si 29(e fain ca e sambata si duminica)si de Sf.Nicolae pe 6.12
Va doresc o zi cat mai buna!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Visinata e perfecta, mi-a luat durerea "cu mana" cum se zice!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput