Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut fetele!
Ce zi naspa,mohorata e vremea....
Acusica ajungem acasa unde e cald si bine
O supa calda merge de minune!Va servesc si pe voi,asa virtual..
Multi pupici si sanatate la strumfei

Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

salutare fetelor,nu poate nimeni sa doneze macar 5 ron pentru cadoul copilasilor de la orfelinatul din piatra neamt?nu s-au strans decat 130 ron din cei 700,detalii gasiti la http://claudia.ablog.ro/,precum si datele de contact ale fetei care se ocupa de donatii,de asemenea mai putem duce pe lg acest centru de joaca si jucarii care nu le mai tb bebeilor nostri,dar care inca sunt in stare buna.multumim mult anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
cafelutaaa vineeeee!!!!
a iesit soarele si se incalzeste si asta nu-mi placee,vin microbiiicu pasi repezi si nu e bineeeee,vrem zapada si frigut,nu e rau ca e soare dar pt vremea asta sa fie asa de cald nu prea mere......
ramonik,eu pot face o donatie dar poti lua leg.cu persoana care se ocupa si sa treaca pe la mine la servici???nu am reusit sa intru pe blog-ul respectiv,ca imi da altceva,in engleza,iar pe mine ma poate gasi ;pe b-dul dacia 5,pe partea cu cuejdi de la unic spre pietricica,este un magazin cu xerox,stampile(naa ca-mi fac si reclama)intreaba de mine si se poate rezolva
o zi buna fetele

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, am o mare rugaminte la voi si sunt sigura ca impreuna putem face ceva pentru Robi, baietelul lui pisellino.
Subiectul e deschis la umanitare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Am vorbit deja cu Carmen si cu Laura si sunt de acord si ele sa adunam cate ceva de pe acasa, lucrusoare de-ale copiilor care nu ne mai folosesc - jucarii cu care nu se mai joaca, hainute ramase mici, chiar daca au fost folosite - le facem cate o poza cu specificatia pretului, le punem undeva, pe un site - de ex., contul nostru comun cu poze si organizam pentru Robi un bazar, asa cum mai sunt si altele la umanitare.
Va rog din suflet sa gasiti cateva minute libere sa facem impreuna asta - putem ajuta, astfel, la imbunatatirea starii de sanatate a micului puiut.
Daca aveti nevoie de lamuriri suplimentare, va stau la dispozitie.
Va multumesc pentru ajutorul pe care sunt sigura ca o sa mi-l acordati!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, ma mai uit pe acasa, dar, in general eu nu tin hainute mici si jucarii cu care nu se mai joaca Stefan. Am la tara o familie cu 4 copii carora le trimit. Am sa fac o triere, trebuie sa mai gasesc ceva. Nu prea stiu ce preturi ar merge ...
Wk placut tuturor!

Mergi la inceput

Cristina, multumim pentru intentie! Pot fi si de-ale tale obiecte, pentru adulti..ceva ce nu mai porti, poate sa placa altei fete si tot asa. Cat despre preturi, iti faci o idee uitandu-te la celelalte bazaruri - mai e unul chiar la semnatura mea, pentru Sebi. Unde nu ne descurcam ne consultam. Oricum, preturile trebuie sa fie mai micute, ca sa poata fi vandute usor lucrurile.
Intre timp am vorbit si cu Ana pe messenger si va participa si ea cu cate ceva. Sper ca pana luni deja sa dam drumu' bazarului!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Am pus deja ceva in bazar, poate va ajuta in a va hotari ce si cum sa alegeti si voi:
http://news.webshots.com/photo/2387106350103233562LYAqoy
Daca vrea cineva sa puna poze cu obiecte de vanzare (pot fi si pentru adulti) sa-mi spuna sa-i dau userul si parola.

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
Ce faceti, dormiti la ora asta???

Nu uitati de bazarul pentru Robi, va rog!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,
Lora,am si eu niste lucrusoare de la Matei,unele sunt chiar noi,astazi chiar am facut o selectie!Cum procedez cu ele?

Ftele,pupici la toate si weekend placut!

Aurora si micul duracell Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Aurora, le pozezi, asa cum am facut eu - vezi pozele puse deja, le pui un pret, specifici starea lucrului si varsta pentru care e si iti trimit eu pe PM userul si parola de pe webshots ca sa le incarci acolo. Am explicat bine?
Pupici lui Robertel!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput