Va rog, ajutati-ma sa "aplic" muzica pe o prezentare Power Point. Am gasit setarile, le-am aplicat, merge - dar in momentul in care se schimba slide-ul, piesa o ia de la capat. Probabil mai e un clik pe undeva, dar nu gasesc. As vrea sa "cante" pana la finalul materialului.
Multumesc mult.
Citat: |
citat din mesajul lui Mediajust Va rog, ajutati-ma sa "aplic" muzica pe o prezentare Power Point. Am gasit setarile, le-am aplicat, merge - dar in momentul in care se schimba slide-ul, piesa o ia de la capat. Probabil mai e un clik pe undeva, dar nu gasesc. As vrea sa "cante" pana la finalul materialului. Multumesc mult. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
in primul rand depinde de ce office ai.
in general etapele sunt urmatoarele:
1. INSERT-MOVIES AND SOUNDS-SOUND FROM FILE (aici iti alegi melodia care iti trebuie). in momentul in care ai inserat melodia, iti va aparea semnul de "sound" in pagina.
2. setezi ca melodia sa ruleze pe mai multe slide-uri sau pe toate (in cazul tau): dai click dreapta pe semnul "sound" din pagina si selectezi CUSTOM ANIMATION. de aici selectezi MULTIMEDIA SETTINGS si bifezi casuta din dreptul While Playing >Continue Slide show. tot in sectiunea respectiva ai Stop Playing > After unde poti seta ca melodia sa se opreasca dupa un anumit numar de slide-uri.
bafta!