Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -
Raspunsuri - Pagina 20
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Balanta ![]() ![]() multumesc mult-mult. Am mai vb si eu cu 2 dr zilele ac , unul care face FIV si altul care are pac cu mutatii si mi-au spus ca in cazul meu, cu mutatiile mele si la 65kg tb sa fac clexan de 0,4 dupa ET. Am o urgenta-urgenta. De unde ai luat tu vit B12 , un link ceva cu ea pt ca mie sotul nu mi-a gasit decat de 10mcg , nu am mai luat medyn forte pt ca aveam B6 deja cumparat si acidul folic Taxofit, mai imi tb B12 tablete care se rup de 1mg sau de 500mcg. Pleaseee! Urgent! Eu am avut de la Swanson (de pe net) si vreau unele din farmacie acum. Tu ai luat si medyn forte parca, dc nu-ti tb B12 mi le trimiti mie?Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
miki
, eu B12le le-am primit din Canada, de la un prieten. Acuma nu stiu sa iti zic din cap, da' cred ca cutia are 100 de tablete si o tableta parca e de 1200 mcg (ma uit diseara cand ajung acasa si iti trimit MP). Iti trimit cu bucurie jumate din cutie
. Ma gandesc ca vreo 50 de capsule iti ajung? De B6 ai nevoie? (asta parca il am de 50 mg/tableta). Trimite-mi pe MP numele, adresa ta si maine ti le trimit. Asa este, eu am inceput Medyn forte.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
miki-miki spune:
Balanta
tocmai din Canada? Se rup? Dc nu se rup pe jumatate nu vreau pt ca mi se pare mare doza. O sa-l mai pun pe sot sa-mi caute si in Belgia, in Germania nu a gasit. Mai vb
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
balanta_tm spune:
miki
, da, din Canada. Oricum, am primit vitaminele for free si cand primesc ceva for free, dau cu draga inima mai departe
.
Eu stiu ca se rup in doua, mai verific o data diseara si iti zic.
Referitor la E2 versus chist, dr a zis ca poate ascunde un fie un chist endometriozic, fie unul functional.
adrianaady
, doza de Lovenox ce mi-a prescris-o este de 0.4 din Z1 de stimulare.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

, nu am mai luat medyn forte pt ca aveam B6 deja cumparat si acidul folic Taxofit, mai imi tb B12 tablete care se rup de 1mg sau de 500mcg. Pleaseee! Urgent! Eu am avut de la Swanson (de pe net) si vreau unele din farmacie acum. Tu ai luat si medyn forte parca, dc nu-ti tb B12 mi le trimiti mie?