FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 20
bryny spune:
brunadria iubita mea vei avea 2 gemenii o fata si un baiat!fata va semana cu tine la caracter fizc cu taticu si baiatu va semana fizic cu tine si la caracter tot cu tine,puternic si luptataor ca mamica!A ce zici e bine asa???
sa stai cuminte in ciuda faptului ca se zice ca sa te comporti normal si va fi bine ai sa vezi!![]()
![]()

brunadria spune:
hepilica peste o saptamana ma declar graviduta
sper , sper si iar sper...
multumesc pt undele pozitive
monaliso hai la apel, ce faci ?
si bafta
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bryny brunadria iubita mea vei avea 2 gemenii o fata si un baiat!fata va semana cu tine la caracter fizc cu taticu si baiatu va semana fizic cu tine si la caracter tot cu tine,puternic si luptataor ca mamica!A ce zici e bine asa??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
bryny
imi spui numai dupa placul inimii.. eu stau cuminte sa pot pune mesajul tau in rama , sa se adevereasca..
ca o gravidupa ma comport , mananc bine, am grija de burtica..
doamne ajuta sa ai drazptate
Mona40 spune:
Bruna, iaca si eu la apel.
Deja am vorbit cu doc mea de vfamilie si mi-a da concediu medical pt duminica.
Vineri punem puiutii pe la 12:30, eu stau linstita in pat, vineri, sambata si duminica.
Luni merg la munca.
Doc a zis ca daca vreau imi mai da o zi...
Dar eu nu vreau sa stau teapana prea mult ca nici asa nu e bine.
Daca, Doamne fereste embrionii nu-s de calitate se vor elimina oricum.
Ok, n-am sa joc fotbal...dar nici nu veau sa stau mai mult de 3 zile in pat.
In plus la serv, bosul pleaca in state...deci va fi fff lejerrrrr.
Am timp de taclale si de internet.
Acasa daca stau...voi manca toata ziua...nu bun
Oricum...vedem cum ma simt.
Bruna, to cum iti administrezi progesteronul?
Eu am ovule vaginale utrogestan 200, de 3 ori pe zi.
Acum, ca m-am eliberat de constipatie...ma simt mai usoara...si dornica de ...transferuri.
Al meu...se comporta ca cu oul...
imi face toate mofturile...nu ma contrazice
...
sa tot fii insarcinata
Va pupic
Mona
:)
brunadria spune:
monaliso mie mi a dat doar 200mg de progesteron o data seara..a zis ca e suficient ca am intrebat, dar eu de azi am sa trisez si mai pun 200 asa sa fiu sigura ca nu lipseste...
eu am zis ca stau la orizontala 5 zile pana are loc nidatia si apoi ma mai ridic din pat ca ma doare spatele deja..
eu tot umflata sunt...si ma doare burtica un pic...dar iau spasfon, am voie max 8 pe zi , eu am luat dor cate 2 chiar cand simteam doar ca se accentueaza durerea...
ma bucur ca ai decis sa ti iei toti 3 puiutii
o sa fie bine, sa nu uiti ca am promis teste pozitive...

Mona40 spune:
Bruna, mie mi-au dat doze de cal..
Da ce nasc eu...elefanti?
Glumesc, e ok ca nu se risca si-mi dau din prima tot ce trebuie. Deh, la varstele mele....
Mona
hepilica spune:
brunadria, mona - asa fete dragi si luptatoare, fiti optimiste. Doamne, abia astept sa va declarati GRAVIDUTE. Sa va ajute DD.
brunadria - in ce data faci bhcg? peste vreo 2 sapt...nu? ai fixat data exacta?
Va pup
. 
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica brunadria, mona - asa fete dragi si luptatoare, fiti optimiste. Doamne, abia astept sa va declarati GRAVIDUTE. Sa va ajute DD. brunadria - in ce data faci bhcg? peste vreo 2 sapt...nu? ai fixat data exacta? Va pup . ![]() h. minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
data mi au fixat o ei la clinica , voi face beta pe 9 decembrie

nu mai e mult pana atunci..
hepilica spune:
...mai sunt cateva zile pana la aflarea vestii minunate . 

h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Mona40 spune:
Fete, pe unde sunteti?
Eu sunt in dotare cu 3 muschetari, falnici. unul de 8 celule, unul de 5 si unul de 4.
Da DD sa fie unul macar iubaret si lipicios.
Fete voi pe aici ati auzit de transfer in ziua 3 cu embrioni si apoi in Z5 cu morula?
Hepilica, Bruna se testeaza pe 9 dec si mesiu...pe 16 dec.
Pupi
Mona