FIV250

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

am sunat la clinica
programare pe 5 noiembrie, pt ecografie si iar analize de sange!
cica decapeptylul nu si a facut efectul inca, dar cand o sa si faca?? asa ca inca o saptamana de asteptare...si apoi vom vedea daca incep sau nu stimularea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

brunadria - sigur nu sunt chisturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

catalina, am mai intrebat odata si acuma si mi a spus ca sunt foliculi!
eu nu am avut niciodata chisturi, nu ca ar fi o regula si nu ar putea aparea , dar mi a confirmat ca sunt foliculi si ca decapeptylul nu si a facut "inca" efectul!! mare lucru nu inteleg !! mi a spus ca joia viitoare vom reface analizele si ecografia si vom vedea ce se intampla..
asta e !! sper sa mi dea mai multe explicatii data viitoare!
a propos: endometrul nu e prea mare 10mm, pt perioada de inhibare? si ce cauta foliculii aia acolo nu stiu!! mi e ciuda ca nu mi a explicat mai concret ce se intampla!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor,in legatura cu spagile de la Giulesti eu nu cred ca e o suma fixa.
In aprilie-mai cand am facut eu FIV_ul ,am observat ca diferea suma de la fata la fata.
Si in plus.....nu prea conteaza daca dai sau nu,la mine nu a contat si m-am hotarat la urmatorul FIV sa nu mai dau nimic.
Va pup pe toate!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Sheri: multumesc! Si tie felicitari pentru cei 6 embrioni,sa dea DD sa reziste toti si maine sa ai doua motive pentru a sarbatori.Eu tin pumnii!!!

Kora:iti doresc multa bafta,indiferent de calea pe care ai ales-o pentru a fi mamica.Sa fiti niste parinti fericiti si sa va bucurati de copilasul/copilasii vostri!

Luck: noi suntem bine,crestem,pe zi ce trece face tot felul de chestii noi...e o adevarata placere s-o urmaresti cum creste.Te pupic si bafta multa,multa.Pozici noi aici:http://family.webshots.com/album/575256132Buemjb

Catalina: felicitari,"moderatoareo"!Si bafta multa si tie ,sa dea DD sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

nusy - multumesc :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

DRAGAICA, eu la primul fiv am luat 18 zile anticonceptionale iar de data asta 27...Cu 4 zile inainte de a le termina am inceput si tot cu suprefact, dar nu injectii ci spray nazal.

In curand imi numar boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

DRAGAICA, eu la primul fiv am luat 18 zile anticonceptionale iar de data asta 27...Cu 4 zile inainte de a le termina am inceput si tot cu suprefact, dar nu injectii ci spray nazal.

In curand imi numar boboceii!

Eu in ziua a 9 a am prescris Suprefactul 0,5 ml. timp de 13 zile apoi 0,2 ml. timp de 10 zile in paralel cu Puregonul.
Probabil depinde de la caz la caz....in functie de ce probleme are fiecare, la noi problema e la sot.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Sheri, multa bafta iti doresc si puiut(i) lipicios(i)!

Kora, sper sa gasiti bebelusul perfect pentru voi si apoi sa "patesti" acelasi lucru ca si Madllen

Succes tuturor fetelor aflate in plin tratament si sper sa veniti toate la odisee.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK
Din spusele lui, mie mi-ar trebui vreo doi ani de tratament si n-as mai avea nevoie de FIV, ma gandesc ca daca as face tratament trei ani, m-ar scoate si fata mare.

tuturor

Doamne Ajuta !

daca reusesti te rog da-mi si ie un pm cu nr. lui de telefon

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

cred ca pe tine te incanta mai mult chestia cu "fata mare"... nebunaticooo
Te pup si DD sa ajute sa fie cu reusita.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput