FIV250
Raspunsuri - Pagina 20
iazminn spune:
Pentru fetele care locuiesc in Bucuresti am si eu o intrebare. Cum pot sa ajung de la Gara de Nord la Spitalul Elias?Merci frumos!
PS Scuze ca sunt off_topic!
karinuta spune:
buna fetelor!Daniela multumesc mult pt PM!
Sheritra multa bafta!Am dedus din ce ai scris ca la fivul castigator ai baut ceai de cretisoara.Asa e? dupa ET sau la stimulare?
dandanutz spune:
multumesc daniela si sery de raspunsuri ,dar ma gandesc si nu stiu ce sa mai fac, e FIV 3 si sper sa fie si ultimul.....
BuburuzaL spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti de la monitorizare, azi z12: 6 foliculi OS si 5 bucati OD iar endometru 8,6. Valorile sangelui nu le am, dar mi-au spus ca sunt in grafic, deci sunt bune. Ma nelinisteste putin faptul ca decurge cam incet, fata de primul fiv, cand in z12 am luat pregnylul iar acum se pare ca abia in z14 vom face declansarea...Dar, mergem inainte, fara panica, doar trebuie sa fie bine!
Asteptare placuta si beta MARI fetelor in cauza! si mult succes la toate fetele!!!
In curand imi numar boboceii!
M Oana spune:
Sherique, tare m-as baga din nou si eu la o odisee cu tine, ca sa ne amintim de vremurile de odinioara, dar eu pe 24 septembrie am expediat "coletul" de nota 10, 3500 gr, 54 cm si care dupa prima luna mi-a ajuns deja la 57 cm si 5200 gr, Rose Maria pe nume, dupa inspiratia lui tat'su, de ultimul moment.
Iti tine fata pumnisorii pentru 12, ca tare dragi mi-au mai fost anii de asteptare pe aceste meleaguri. Grele rau clipele in asteptarea unui ingeras, dar asa dragi imi sunt amintirile de atunci......
Va pupa fata pe toate cu prunca cea draga in brate.....

Tabitha spune:
Oana: felicitari. 

Mi-era dor tare de tine, de vremurile de demult...
Buburuza: tinem pumnii
Culmea culmilor: s-a dus azi sotul meu la un urolog, caci i-au iesit niste pete pe .... barbatie. Dr. i-a zis ca e posibil sa fie de la o Candida, dar cel mai bine sa se duca la un dermatolog. Insa i-a descoperit si un varicocel, care "ar putea" fi cauza azoospermiei lui. Va dati seama, dupa atatea IAD si FIV cu donator, ca este posibil ca o simpla operatie de varicocel sa ne rezolve problema? 

Dana_bebe spune:
iazminn - 282 de la Gara (iesirea dinspre casele de bilete)pana la Manastirea Casin - de acolo mergi 2 minute pe jos si ai ajuns.
Te rog sa verifici informatia - e de pe vremea facultatii(6 ani).
Si mai stiu c a282 avea multi controlori
.
Tabitha - la noi Protopopeasca ne-a dat de prima data sa facem o eco la comori - sa vedem ce si cum. Ar fi bine sa scapati asa de usor!
M Oana spune:

Tabi nu pot sa cred ca dupa atatia ani si atatea IAD-uri (cum suna
), de abia acum urologul a gasit un diagnostic posibil........

Oricum, eu sunt pur si simplu socata, in sens pozitiv, de cum in anul asta de criza financiara, Dumnezeu a adus bebei in multe familii care nu mai sperau si care s-au luptat ani de zile pentru asta.
moshulik spune:
bune seara, fetele!

multumesc pentru urari!!! sunt tare bine venite! mai ales ca voi chiar stiti ce simt in aceste momente.
asteptarea asta e tare grea...
poate cineva sa ma lamureasca si pe mine?

ar trebui sa am ceva simtome specifice dupa ET?
ca nu simt nimic....
Sheri, la tine cum e?
ai vreun simtom?
vanessa80 spune:
MOSHULIK nu ai ce simptome specifice sa simti. Nu te stresa, fereste-te de frig si stai cat mai mult in pat.
Eu inca nu m-am obisnuit cu Arefam-ul, toata ziua imi este somn.
Vineri o sa fac beta si sper sa fie MARE.