FIV250
Raspunsuri - Pagina 18
crystyna75 spune:
NUSY,iubita, mi-a fost dor de tine!! ce fetita dulce ai...sa-ti traiasca!! este nascuta in iunie ca mine si numele este pe aproape...doctor sa fie...mi-am pierdut mobilul asta-vara si totodata toate nr din agenda si pe al tau, desigur...nr meu este acelasi, daca vrei sa ma vorbim astept un semn de la tine. pupici.
dandanutz spune:
multumesc de raspuns MIRELA asa zic si eu sa mai slabeasca si ei putin al meu nu bea cola nu fumeaza si alcool doar la petreceri dar mananca ,cam mult.....iar eu ma gandeam sa-mi mai fac si ceva analize mai speciale dar nu stiu ce sper sa-mi raspunda fete cu mai multa experienta
si beta mari la tote fetele
ALRAK spune:
iana mari ma bucur mult ca sunteti bine si tu si BB-ii. Sarcina usoara in continuare.

Many bani pup mamica fericita si DD sa ajute sa fie BB sanatos si mancacios, iar tu sa te refaci repede

Ellanik ce mai faci ?

Dana bebe tot asa ocupata cu serviciul?
Ce plan de bataie aveti pentru viitorul apropiat?

Castelana ce mai faci tu, dar nepotu'? 

tuturor
Doamne Ajuta!
daniela74 spune:
Dandanutz eu am scris mai sus analizele care o sa le fac,poate te ajuta.Lasa sotul sa manince si alearga-l ceva mai mult ![]()
Fetelor in asteptare,va astept cu beta maricele si crescatoare.
MULT NOROC.
catalina2307 spune:
flory_buc
nou venit
Romania
bucuresti
1 Posts
Trimis la - 01/11/2009 : 21:35:17
BUNA,
stie cineva sa mi spuna si mie in ce consta punctia pentru curatarea ovarului inainte de stimulare?????????
Multumesc
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moshulik Apropos, Sheri cred ca am fost in acelasi salon eu sunt cea care aveam patul fata in fata cu tine (langa perete) pe tine te-am identificat dupa minunea ta de fetita ITI DORESC ASTEPTARE USOARA SI SA FIE CU NOROC PENTRU AMANDOUA!!! ![]() ![]() ACELASI LUCRU LE DORESC SI TUTUROR FETELOR DE PE FORUM, SI DE ASEMENEA, SI COLEGELOR NOASTRE DE SALON, DE SAMBATA |
Ehehe vecinuta, sa fie cu noroc pe 12, sa avem valori mari cat casa! Aasteptare usoara! Ne vedem atunci din nou la injectat!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Dandanut, al meu are 1.73m si 73 kg, si oligoastenoteratospermie severa, la FIV embiologii se trag de par cand vad materialul clientului, asa ca nu vad unde e problema la gretate!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
luck spune:
sheri
super rezultat !!!!!!!!!!
Asteptam ziua de 12 cu un beta super mareeeeeeeeeeeeee!
Toate ca toate dar spune-mi si mie te rog la ce foloseste sticla cu apa calduta pe care o tii la talpi
?