Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Miro foarte frumoasa Kara si are rochita de care am tot vrut sa-i comand Anei dar nu am mai ajuns s-o fac. Super! Raul se uita si el cu ditai ochisorii, s-a bucurat probabil cand a vazut multi copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Miro frumosi copii ai! Sa va fie de bine, ca am vazut ca petrecerea a iesit super.
Nu mai stiu nimic de Dani. Am citit adineauri la fulguleti, da nimic.
Maya ai trecut de 1000 de mesaje. Multe inainte.
Carla ce tratament ii dai lui Alex. Pe Eri o vede dr de abia diseara.
Angi voi chiar sunteti patite. Sper sa nu mai treceti prin asa ceva

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Miro e pacat sa nu te intorci in invatamant...chiar te pricepi la copii, Raul cred ca era in delir printre atatea fete :)! Am luat model sarafanul Karei sa-i fac si eu lu Alex unul de ziua ei, mi-am facut o rochie de catifea ca merg sambata la o nunta si mi-a mai ramas material ...i fac surpriza de ziua ei ca ii place mult rochia mea ma pune mereu sa ma imbrac in ea...cand o vedea ca o sa aibe si ea ca mine...chestia e ca trebuie sa o fac cand nu ma vede ca sa fie surpiza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

roxana am citit si eu la mamici din spania; o mamica s-a dus in ro la medic si l-au manevrat pe viu as muri in aer, dupa ce-as da cu doctorul ala de toti peretii bineinteles! am intrebat daca nu-mi da ceva crema cu cortizon, sau ceva mai tare in caz ca o sa vada stele verzi, si mi-a spus ca nu trebe, doar vazelina pura pt bebei. si vad ca ne merge bine. de fapt si-o amica din Mexic mi-a spus ca nu foloseste nici la puta nici la fundic decat vazelina pura si niciodata n-a avut nici o problema. Chestia-i ca vazelina pura, neparfumata si apta pt bebei n-am gasit decat la magazin britanic, scrie pe ea Pure petroleum jelly jeleu de petrol

miro fain v-ati distrat...si ce concentrate erati si mamicile la masa de activitati Floreee ce bine-ti sta cu un putoi in brate, baga unu mic. Ce cadouri ati primit? Tortul e cumparat? arata supeeeer

carla multa sanatate

mayaioane in Spania au fost deja vreo 20 000 de cazuri, a fost o familie cu 8 copii, toti cu gripa, si taticul, mama n-a luat. S-au tratat acasa c antitermice...acu e alerta mare vreo saptamana doua, api se vor linisti apele

Dani azi noapte n-a mai tusit, muci nu mai are, probabil de la ibuprofenul ce il dau tot la 6 ore pt inflamatia putii l-a vindecat cu totului...

la noi e inca vara, de obicei imi doresc sa vina racoarea, acu-s in maieu, afara in curte sa mai curat una alta nu mai ies la orele astea ca-i prea cald; insa anul asta nu vreau sa vina iarna. Totusi la gradinita e inevitabil sa nu raceasca...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Mirona, hai ca aici am facut-o amandoua, ca si eu am uitat sa pun fructele pe masa, si dupa ce au plecat musafirii le-am vazut cum stateau cuminti in pungile lor, nebagate in seama
Ce cuminti au stat copiii pe scaunele sa lipeasca . La noi la chef au tabarat pe jucarii si n0a mai trebuit sa ne bagam si noi intre ei.
Foarte frumos tortul, si cum arata in sectiune cred ca chiar a fost bun . I-am vazut si mucii Karinei
Aaaa, vad ca si la voi s-au dezlantuit copiii pana la urma si au dat iama in jucarii .
Dar ce de pregatiri ai facut... Bravo tie. A iesit foarte frumos.
Maya, cu gripa porcina suntem si noi ingrijorati. Mircea chiar zicea sa merg cu taxi la servici, sa nu mai iau autobuzul, dar parca nu imi vine sa dau atatia bani in fiecare zi, ma cam strange buzunarul. In ceea ce priveste vaccinul, noi vrem sa-l facem, chiar intentionam sa vb. cu medicul de familie sa ne informeze daca primeste si sa ne aiba in vedere. Fratele lui Mircea din Canada a facut deja vaccinul, toata familia in afara de bebelusul cel mic de 4 luni. L-a facut inclusiv baiatul cel mare care are 5 ani jumate. Riscul ar fi fost mult prea mare daca nu faceau vaccinul asta.
Dbunny, rochita nu e cu burta, copilul e cu burta . In pozele de la mare se vede mai bine ca e dezbracata .
Ma bucur ca a scapat usor Dani cu operatia. Lucru mare ca a lasat-o pe tanti aia sa ii umble acolo, Iulia nu cred ca se lasa convinsa prea usor.

I-am luat ieri Iuliei Palatul lui Ariel. Arata cam www.amazon.co.uk/Disney-Princess-Ariel-Bubble-Palace/dp/B000GFA6QC" target="_blank">asa. N-am apucat sa il pozam inca pe al nostru pentru ca ne-a prins noaptea asambland la el.
Practic este castelul facut bucati multe si marunte, si bucatile astea de plastic sunt exact cum le-au scos ei din matrita de injectie, adica nu sunt desfacute, trebuie sa le desfaci tu la manutza... Si toate piesele astea marunte au trebuit asamblate, intr-o anumita ordine... a trebuit sa fim foarte atenti la instructiuni... ajunsesem sa ne doara mainile de la atata rupt de plastice... apoi am luat foarfeca... a ajuns ma doara mana si de la foarfeca... mi-am facut unghiile ferfenitza...
Pana la urma a iesit un castel foarte frumos, Iulia este foarte incantata... La banii astia (200 RON) o bateam daca nu era incantata, ca ea l-a vrut O sa pun zilele astea poze cu el.
Si din cauza asta, a adormit Iulia la 12 noaptea si dimineata la 8 jumate o trezi, ca doar trebuia sa ma duc si la servici, nu?

V-am pupat.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Stiati ca prazul e un remediu bun pt bronsite? si e foarte bun si la burtica, pentru constipatie! este diuretic, bogat in potasio si are foarte putine calorii.

va invit la o supica de praz cu crutoane!(nu de alta dar cu atatea chefuri o a luam proportii de la torturi si snitele)

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dbunny - baga si niste retete cu praz - eu in afara de o mancarica cu praz - in ulei tavalite si cand sunt moi - putina vegeta si smantana - altceva nu stiu - si aceasta mancare Kara n-o papa.

noi acum am terminat cu o alta vizita (de terminat paparea de ieri) - asa ca gata - de acum ne revenim.

va pupez pe toate
noapte frumoasa

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dragele mele mamici,
am ajuns acasa. am :fugit" pe proprie raspundere din spital ... nu mai puteam nici unul acolo.
offff, lavinia, ce echo, orl si altele ... nu ne-a bagat mai nimeni in seama, la orl ne-a inchis usa in nas ca nu au timp, de echo nici nu s-a discutat. l-au intepat pt analize, dar noi nu am mai asteptat rezultatul.
nu stiu ce sa va zic. nu se stie ce e. totusi din cate am vazut, nici dc nu cred in tbc. dar ne-au facut un "vaccin", habar n-am cum sa ii zic, sa faca daca face reactie, se masoara, dupa care se va sti sigur daca e ori ba.
are flexula. ca tratament: cefort, gentamicina, bromhexin. si antialergic.
azi noapte i s-au dat medicamente cu forta - avea 39,5 si i-au pistat o pastila, nu a vrut sa o ia si i-au bagat-o pe gat. a vomitat tot. mancase un actimel si 10 cereale toata ziua, le-a vomat si pe alea.
nu vreau sa va povestesc cum e in spital. nici cum dani a stat si s-a uitat in gol in continuu cat am stat acolo.
acum, acasa, pe mine nu ma primeste langa el, decat sa ii dau de mancare, in rest vrea sa stea singur, putin cu tati. el, care nu a stat niciodata singur. e suparat. si, cumva, se vede evident.
vine acasa o asistenta si ne face antibioticele.
in rest, nu stiu ce sa va mai zic.
nu a mai facut febra de azi noapte

sarut mana din tot sufletul pt mesaje si telefoane. iertati-ma ca nu am rasp mereu, mai atipea si eu.

a venit asistenta si a dat de "baut la fluturas" ... 3 seringi.
acum doarme din nou, azi a dormit in continuu, mai bine asa.
pt tbc va trebui sa mergem vineri dimineata sa ne citeasca acel vaccin. doamne ajuta sa nu fie! in afara de asta nu e nici o concluzie.
opacitatea este pe 2/3 din plamanul drept, dar, cica, nici macar acum nu se asculta nimic ... cu alte cuvinte nu dati cu rosii in dc care l-au vazut perioada asta.
dc din spital m-a intrebat cum am putut sa imi las copilul sa ajunga in halul asta ...

multumesc din suflet pentru telefoane, mesaje si ganduri bune. pana la urma am ramas tot o familie. multumesc.

am copiat msajele de la fulguleti, nu stiu ce altceva sa va spun.

sa ne fie cu iertare intarzierea, dar kara sa iti dea DD sanatate, noroc, fericire si numai bucurii!

va pup pe toate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura multa multa sanatate lui Daniel, pacat ca un copil tre' sa sufere asa din cauza sistemului...

daca i-au varat o pastila pe gat, a vomat-o...i-au mai dat odata? se considera data doza respectiva? (imi aduc aminte can eram gravi si vomam acidul folic..imi spunea doctorul ca mai tre sa-l iau odata)

Miro:
Supa de praz si cartofi (pt 4 portii) – varianta light
Ingrediente
• 3 cartofi.
• 4 buc praz.
• 125 grs de unt sau margarina.
• Crutoane de paine
• Sare si piper

1. Cureti cartofi si-i tai bucatele. Tai rondele si prazul spalat.
2. Ametesti intr-o tigaie la foc mic untul, cartofii si prazul.
3. Cand sunt pe jumatate fierti adaugi 4 cani mari de apa, sare si putin piper.
4. Cand cartofii sunt moi ii scoti si-i bagi la blender.
5. Adaugi iar carofii pure supei si amesteci bine, dupa inca un clocot stangi focul.
6. Servesti cald cu crutoane de paine.

Eu am facut asa: am pus la ametit in ulei de masline 3 prazuri in rondele, 3 morcovi si 3 aripioare de pui. Apoi am adaugat apa, vegeta, 2 carofi mici in bucatele si o bucatica de ardei gras. Dupa ce s-au fiert legumele le-am scos toate, inclusiv prazul, le-am strecurat si le-am blenduit. Ardeiul l-am aruncat ca ne da acid la stomac. Le-am adaugat iar supei. A avut gust de tocanita dar cu textura de crema. Dani e carnivor rau...si prazul ala neblenduit nu cred ca-l manca…

Daca o faci cu lapte si smantana jumi juma in loc de apa, plus adaugi si-o ceapa, servita rece se numeste Vichysoisse, dar asta n-am mancat-o niciodata oricat de celebra ar fi ea...

Mai poti face foietaj tip tarta umpluta cu praz, bacon, smantana, oua batute si niscaiva cascaval razalit deasupra.

Sau pui la cuptor rondele de dovlecel cu felioare de usturoi, ulei si sare. Deasupra acoperi cu un sos facut din praz calit si smantana. Eu blenduiesc sosul asta, iar apoi il pun iar la foc putin si se ingroasa. Cateodata adaug nucsoara, cateodata vegeta (romaneasca, gustul gainii;). Cu acelasi sos de praz poti acoperii niste felii de piept de pui la gratar. Daca intr-adevar esti indrazneata in bucatarie, cand faci sosul peste piept de pui adaugi si niste branza Roquefort..e un deliciu, insa nu la toata lumea place mucagaiu.

Mai pun daca mai gasesc ceva…

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna dimineata!
Laura imi pare tare rau de Dani, sper sa fie ok in curand! Pana se ajunge la un rezultat concludent ar fi trebuit un antibiotic mai puternic zic eu, adik sa acopere un procent de cel putin 90% din infectii posibile. Asa au procedat la Ana cand avea 2 luni si era in stare grava, pana si-au dat seama ce are i-au facut medocef cu gentamicina, dar f repede si-a revenit, era letargica, cianozata, deshidratata, groaznic arata. Au crezut pneumonie, dar dupa analize si radiografie nu era cazul, fusese gripa.
Dbunny foietaje cu praz am facut si eu, sunt suuuper delicioase, nu ma credeau rudele ca-s facute de mine.
Angi am mai citit despre gripa asta, pana la urma am ajuns la concluzia ca nu fac vaccin nici daca ma inchid, se pare ca nu e suficient testat si mai multi se imbolnavesc si mor din aia care l-au facut deja. Pana la urma e o gripa cu o noua tulpina, cum am rezistat in trecut spre sa rezistam si inainte, nu ma mai stresez, asta e. In fiecare an va fi diferit. Mai e si chestia de criza, mie mi se pare cam manipulare, se mai vand niste vaccinuri.
Ieri am fost tare trista pentru ca e pe moarte si catelusa mamei si se pare ca tot cancer. O avem de 12 ani si a fost dintotdeauna ca un membru al familiei, m-a sunat fratele meu ca e in pat, de-abia mai misca si sufera, are dureri. Cand l-a vazut a incercat sa se miste putin, dadea din codita, saracuta m-a terminat, ea mereu ne intampina cu bucurie, f mult ne iubea. Cum dispar toti, mi se rupe inima.

Mergi la inceput