Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

revin cu noutati,
am fost la poza la plamani, cum zice dani. e mai bine, dar nu stiu sa va spun cat de mai bine, ca prea multe explicatii nu ni s-au dat.
opacitatea s-a redus si ca densitate si ca marime, adenoamele s-a retras, dar nu au diparut.
dc radiolog ne-a sugerat 10 zile de tratament, dar daca vrem sa dormim linistiti mai bine 14. maine voi vb cu pediatra ideea mea de a face toate cele 14 zile injectabil - spunea sa ne treaca pe cedax oral dupa 10 zile. nu as vrea deoarece e mult de munca cu medicamentele pe cale orala, de multe ori ne rugam si o ora si ceva de el. in plus absorbtia e mult mai buna daca face injectabile. sa vedem.
acum nu mai plange deloc la injectii, stie ca doar bea apa fluturasul si gata.
din pacate maine mergem si la analize, iar va fi intepat.
el e mai bine, se joaca mai cu chef, mai devreme vroia sa topaie pe pat ... , nu are voie sa faca efort.
cam astea vestile de azi, vom stii mai multe dupa analize si dupa discutia cu pediatra.
seara frumoasa.
pupici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Laura o sa fie bine! Cel mai bine e sa-i faci 14 zile, e mai sigur, si intravenos, daca tot s-a obisnuit. Pe cale orala e mai greu, plus ca-i ataca si flora intestinala si stomacelul.
Vroiam sa raspund si eu la faza cu transpiratul dar nu am avut timp. Ana transpira in somn de e prapad. Cel mai tare tot in prima parte a somnului, imediat dupa ce adoarme, are fata si parul scaldate in transpiratie, o sterg mereu. Apoi se mai opreste, e ok. Am incercat si s-o culc dezbracata, nimic, la fel transpira si mi-e teama sa nu raceasca fiind asa goala. De mica e asa, nu a patit nimic pana acum din cauza asta, pediatra nu a zis nimic cand i-am spus, zicea ca nu are nimic, voi credeti ca e vreun simptom ceva?

Mergi la inceput

Aici poze de la ziua cumnatei de Sf Mihail. Nu are 2 ani cum e pe tort, are 29, dar fetele au urlat ca vor lumanare pe tort si au gasit una cu cifra 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

si va doresc o zi frumoasa!
Laura Dani. In curand totul va fi bine. Si eu cred ca injectabil e mai bine, cu rugatul cu pastilele e mare bele (asa e si la noi)Va doresc multa sanatate si multumesc mult pt raspuns.
Maya tare frumoase pozele. Da voi o timeti tot intr-un chef, nu gluma. Cat despre transpirat citeam ceva despre rahitismul citadin, da cred ca nu e cazul la nici una dintre fete. Acum un an am intrebat pediatrul si a zis ca probabil asa e felul ei si ca probabil mosteneste pe cineva din familie. Deci nu erati voi sambata in Kaufland. Am vazut o mamica blonda cu o fetita dulce care aducea cu Ana.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ank sambata nu am iesit din casa ca asteptam pe cineva care nu a mai venit in cele din urma. Ce nu-mi plac fazele astea, anulezi tot, astepti apoi nu apar, nici macar telefon nu dau. in fine, se pare ca tot mai des intalnim genul asta de oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dbunny,e in San Sebastian 2 saptamani ,e prea departe sa poata sa vina in weekend.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut

si Daria transpira mai in fiecare noapte asa ca pe la 1-2 de cele mai multe ori schimbam maieul si bluzita de pijama

ieri si azi am umblat de am facut febra musculara.A fost mama la mine si am profitat sa o iau la pas la cumparaturi.Nu am reusit prea multe din ce ne-am propus dar mai repet figura sapt urmatoare.Acum incep sa vad mai serios ce fac de ziua Dariei.Pana la urma am ramas la varianta impartirii invitatilor in 2 serii-cel putin Daria e castigata ca va sarbatori 2 zile la rand, mai rau de mine dar ce sa-i fac asta e

am ramas pana la urma la numele Miruna pt buburuza mica( sper sa nu ne razgandim)-tre sa trec si la semnatura.Daria e asa intelegatoare ca mami nu mai poate face aia,aia din motiv de burtica mare si mi-i asa draga.Deocamdata nu intrevad nici un semn de gelozie deci speram sa nu ne confruntam cu probleme prea mari din acest punct de vedere

la capitolul colorat ai avut dreptate Angi-am luat carioci si se vede un oarecare interes.Eu aveam retineri ca mi-e frica de mazgalit prin casa dar i le deu si stau cu ochii pe ea cat coloreaza si e ok.Eu schimbasem vreo 3 seturi de culori

si nu in ultimul rand de saptamana viitoare incepem gradinita-cred ca are mai bine de 1 luna de cand am retyras-o de la cresa.Deci iar cu stres cu emotii.Mai vorbim

Mihaela 29+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita nu ti.e greu? sau te.ai obisnuit
intreb pt ca tocmai am o mare dilema, si leo tre sa plece in asturias pt 2 saptamani legate , dar noi putem merge cu el faza e ca mi.e greu si as sta acasa, dar nah nici aici nu mi.e prea drag sa stau singura...cu toate ca ar veni la cateva zile in caz ca noi ramanem aici, si ma mai gandesc ca in caz ca tre sa stea cu ivan sau sa merg la spital vine oricand, nici eu nu stiu ce sa fac

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimi

mi-am facut si va invit si pe voi
maya tu parca ma intrebai daca beau cafea acum in sarcina-da cate una slaba cu mult lapte.La Daria nu am suferit-o deloc toata sarcina .Oricum sunt hotarata ca macar cand voi alapta sa o tai cu totul din meniu

mai stie cineva ceva de Dodo mai scrie undeva?nu cred sa se fi suparat pe noi.Si atunci sa aiba probleme ?Dodooooooooooooooooooooo!!!!

Mihaela 29+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

MIRO, La multi ANi!!! Mii de scuze de intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Bambo, bine ai revenit. chiar ma gandeam ce mai faci.
Dodo, Kokorina si celelalte fete? nimic nimic? De koko mai stie careva ceva? sper ca sunt bine si ea si puiutii.

Va pup pe toate ca fug la treaba

Mergi la inceput