Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

maya imi pare rau ca treci iar prin momente grele, daca zici ca era batranica si bolnavioara...poate-i mai bine asa. Nu lasa sa te vada Ana plangand...

dayanara ai luat pijama intreaga?

aelita dumitale stai pitita? a ajuns frigu pi la voi? ca la noi azi a suflat un vant nesimtit, inca e soare, insa a coborat brusc la 22...

ank cum sunteti?

stiti careva cum se detecta gripa a? ce fel de teste se fac? ca banuiesc ca nu se pun diagnostice doar dupa simptome

angi e frumos palatul, cat e de mare? ca nu-mi dau seama..

miro ai dus cioco la educatoare?

Luni am facut salam de biscuiti, miercuri prajitura cu branza si stafide, iar azi gomboti cu prune...nu ma intrebati cate kile am, intrebati-ma cat de bune au fost

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna dimineata! Nu am mai avut somn de pe la 5, o ora m-am uitat pe tavan, apoi m-am ridicat sa-mi fac cafea.
Ieri am fost la gradinita s-o duc iar la ora de sport, nu cred ca o s-o mai las. Plangeau astia mai micuti de mama focului, ei nu apucau saracii nicio jucarie ca-si umpleau ceilalti bratele cu bile, mingii etc. Daca se ducea si Ana sa ceara o biluta ceva se alegea cu o imbranceala sau tras de par si incepea sa planga. Si asta si cu mine de fata, deci va dati seama cam cum e. Din pacate nu e nici vina profesorului, el ce sa faca mai repede. Tinea trei sa nu se certe si-n spatele lui incepeau alti doi sa se bata si tot asa. Si Ana a devenit asa sensibila, ma oftic intrun fel. Inainte nu stia ce inseamna sa piarda, acum lasa prea mult de la ea si sufera rau. A adormit pe drum dar s-a trezit iar plangand o ora. Cat nu am mai dus=o nu a mai plans in somn, cum am dus-o, iar criza, deci e clar de unde avea. Probabil acumuleaza multa frustrare si rabufneste acasa. E greu rau, nici nu stii cum sa-i mai educi, da mama si tu sau stai cuminte si sufera. I-am mai zis sa nu mai permita copiilor sa-i ia jucariile, dar sa nu dea in ei, sa strige la doamna si sa spuna cand cineva ii ia jucariile cu forta. Cand o vad asa micuta acolo mi-e mila de ea. Ca ea mai e o singura fetita, sunt piticii grupei, cele mai mici si asa sensibile amandoua. Ceilalti sunt mai mari de varsta, si mai inalti si mi se par destul de agresivi. O sa incerc sa mai discut si cu parintii intr-o viitoare sedinta sa le mai vorbeasca acasa, nu stiu, sa-i mai calmeze, ca altfel ajung sa fac ture zilnic la gradinita.
Angi trimit mai incolo link cu printesele disney, printre care si Ariel, Ana a stat ieri cred ca 2 ore pe site. Intri in lumea lor, le imbraci, le rujezi etc, le pregatesti pt bal. E pe disney.go.com parca, o sa ma uit pe calculatorul celalalt.
Dbunny ce harnicuta esti, eu nu am mai facut o prajitura de 2 ani, inainte mai faceam si eu una alta, acum nimic, cumparam.
Laura ma bucur ca e mai bine Dani.
Ank ai dus-o pe Erika la pediatru? Cum mai e acum? Baga si un Isoprinosine, cred ca v-am disperat de cand va recomand, dar iti zic eu ca e f bun, eu am avu gripa si cu el mi-a trecut f repede, bine am luat vreo 9 pastile intr- o zi de nervi ca nu mai suportam boala. E antiviral si functioneaza, a doua zi nu mai aveam nici urma de gripa, doar o stare de drogata si as fi vomitat de cate ori vedeam ceva in forma de pastila. Plus ca bantuie gripa asta porcina, merge sa-i dai. Mi-a fost jena sa zic ieri la gradinita sa le puna ceva la gura celor care tusesc, ca tuseau de mama focului cativa. Dar asa e de vreo luna si ceva, Ana se tine inca tare, nu a luat, dar daca continua toti in ritmul asta, s-ar putea sa ia si ea.

Mergi la inceput

Sunt epuizata dupa o criza de isterie a Anei, de pe la 8 pana acum a tipat intruna, pleaca mami, vino mami, vrea sa ma incalt, nu vreau sa ma incalt si tot asa. Mai nou cand vede ca-i ignor criza isi baga degetele pe gat sa vomite, nu stiu de unde a invatat-o. Apoi tot ea vine si tipa la mine sa-mi cer scuze si sa ne impacam, daca fac un pas spre ea "nuuu, nu vreau sa ma impac", daca ma asez, vino mamiiiii, vinoooo, am nevoie de tine si tot asa. Pana la urma i-am dat si cateva la fund a mai tipat cateva minute si s-a potolit. Eu nu mai stiu cum sa rezolv situatiile astea. Intotdeauna incerc cu imbratisari desi da in mine ma zgaraie etc, apoi incerc sa ii explic ca nu e frumos sa tipe, ca ne raneste si ca noi o iubim, mai rau face, parca e turbata. Pana reuseste sa ma scoata din minti, o ora nu rezist sa urle si sa faca ca ursii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

si va doresc o zi buna si un week-end super.
Laura ma bucur ca totul merge spre bine. Azi mergeti sa masurati roseata de la vaccin? Asteptam vesti.
Maya imi pare rau pt pierderea suferita. Cred ca cancerul l-a facut pt ca nu a avut pui. Am patit-o si noi cu o pisica si avea dureri atat de mari si se chinuia incat pana la urma a trebuit sa-i facem injectia...
Cat despre isoprinosine o sa-i dau eu de capul meu, da cat? Cum? mai mi-ai spus tu da ma lasa memoria
Dayanara la voi in spital e chiar bine din cate descrii. La noi in loc de tobogane gasesti gandaci si igrasie.
Dbuuny au fost bune. Eu nu fac prajituri, da mananc cioco
Ma nu pot zice ca Erica e bolnava rau ca mai mult de 38 nu a facut si dr vecina cu mama (orl-ist pediatrie) zicea ca are un pic de rosu in gat si a coborat ceva mai jos si sa continui cu ce i-am dat. Da ieri dupa amiaza au aparut niste muci uscati care nu o loasa sa respire bine, asa ca am avut parte de maraituri toata noaptea ca cu penseta nu a stat sa-i trag, iar altceva nu am avut in casa .
Ma cred ca problemele apar de la faptul ca Erica transpira rau la cap si pe spate in prima parte a somnului. Uneori are parul ud de zici ca a iesit din baie.
Ai vostrii transpira la somnic?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya nu stiu ce sa-ti zic despre crizele astea. Sunt urate si-ti lasa un gust amar...Eu de regula o ignor sau ii distrag atentia in alta parte (nu prea mai merge acum). Faza cu bagatul degetelor pe gat am avut-o si noi in primavara. Iti trebuie rabdare

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Isoprinosine pentru alex imir ecomandase pediatra o pastila jumatate anul trecut! Am luat si eu , numai ca aveam o stare cam ciudata dupa el, de greata si am renuntat ( trebuia sa iau 3 luni) ! Acuma mai avem amandoua o cura de bronhovaxom si dupa ce termin cu asta cred ca reiau cu isoprinosine...dar vorbesc cu pediatra mai intai!

Mayaione parca ai descris-o pe fi-mea cand e la locul de joaca, imi e o mila ea, efectiv nu stiu ce sa o invat sa faca...acu mai nou spune cand un copil ii ia jucariile, ma cheama sau cheama ingrijitoarele sau un adult, tot e bine, dar parca as vrea sa se descurce si singura sa nu o aud toata ziua "mami ia uite x mi-a luta nustiu ce" " mami x m-a certat" etc...adevarul e ca nu i se pune pata pe jucariile altora, nu paraste vreun copil pe nedrept, daca cumva greseste isi cere scuze imediat, sau uneori ii mai zice si ea vreunui copil " sa-ti ceri scuze ca ai suparat fetita", dar atat.

La noi la gradi am vazut ca au reusit sa-i invete pe toti sa puna mana la gura cand stranuta sau tusesc, eventual cu batista , daca nu servetel sau batista pune mana pur si simplu ! I-am vazut foarte sepiati si drastici cu bolile astea!
Intru cand ma lasa alex sa va povestesc de la medic!

Mergi la inceput

Ank cheama pediatra acasa s-o vada, nu o lasa asa, de cate zile are febra? Nu ai vazut ca la gripa asta temperatura e cam de 37, 5 - 38, e stare subfebrila si are simptome ciudate. Pentru isoprinosine tot pediatra intreab-o, ca trebuie sa calculeze per kg doza. Eu Anei ii dadeam una pe zi cand era mica, acum banuiesc ca trebuie mai mare doza. Prietena mea a dat una la 12 ore baietelului care este cu doua luni mai mare ca Ana si are 14 kg.
S-a dus la gradinita dar a plans iar la intrare, ca nu mai vrea acolo. Nu mai stiu ce sa fac, cum sa evit sa o mai bata vreun copil, nu mai suport copii agresivi, imi vine sa ma duc eu si sa-i bat, scuze de rautate dar sunt revoltata si nu vrea sa se transforme Ana intr-un copil plin de frustrari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny i.am luat 2 pijamale cu mickey din hipercor foarte frumoase si una tot cu mickey din alcampo, oricum calitatea difera

maine ma duc iar prin hipercor sa vad ce mai gasesc ca am un vale de 4 euro :))
am luat junifen aseara de 2% suspensie...vad ca l.a luat bine
nu.i mai dau ca nu mai face febra, oricum a avut un pic in rest urmeaza simptomele mele...
daca gripa A a ajuns si la triburile din amazonia....mi.e clar ca nu prea am cum sa ma izolez

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
isoprinosin noua ne-au calculat asa: greutatea copilului=13kg * 50mg = 650mg. O pastila de isoprinosin are 500 mg, deci noua ne-a dat 1 tableta si jumatate (chiar daca e un pic mai mult de 650 mg). daca stiti greutatea puiului puteti sa calculati asa.
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,

Laura - ma bucura vestile bune despre voi. va tinem in continuare in rugaciunile nostre. pupam.

Maya - parerei de rau pentru Crizele Anei - incearca sa gasesti motivul pentru care nu mai vrea la gradi - sigur ceva s-a intamplat. of - stiu ca e greu.

eu am fost cam ocupata in zilele trecute - iar am facut cateva fise - le-am trimis in mailurile comune - si la regasiri si la fulgi - am mai trimis si in privat la cateva. voi pe unele le aveti deja - pe altele nu - deci vedeti care va lipsesc.

va pupez - fug iar la fise - parca a dat iama in mine - nu ma mai pot opri. Si Kara cere zilnic altceva - de unde nene atatea idei - ca deja ma simt secata. terfelesc netu de la un cap la altu in cautare de idei.

v-am pupat

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput