Casnicute, harnicute, mamicute sexoaseee(202)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Vaiiiii...e ziua Monului...

La multi ani draga Monica. Sa fii sanatoasa si fericita. Mereu iubita. Si cu lipici la parale.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ma scuzati nu am mai intrat pe aici,mai am 2 sapt de stat la statiune si is cam pe fuga la net azi am insa program mai lejer,dupa masa avem disco cu copiii la gradi si halloween party, in rest e totul ok sunt foarte multumita si Andi la fel, a facut o viroza deja dar se pare ca trece.
Monica LA MULTI ANI si tot ce iti doresti in viata sa se implineasca,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie
Va doresc un we minunat sexoaseeeeeeeeele.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello sexoaselor...buhu huuuuu

claudia si multumesc

pe toate si va doresc un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Moama Monule ce tort ai tricotat eu sunt in sevraj deja de prajituri,dulciuri &co mamaliga lor de nemti ca nu stiu sa faca ceva bun, in schimb avem mancare mediterana grazie bucatarului De Luca care gateste super,cum ai petrecut de ziua ta?
Imi cer scuze si urez si sarbatoritilor din zilele anterioare LA MULTI ANI FERICITI, sa va traiasca copilasii si sa va lumineze viata .
Danela cum esti?
Miha tot din aia cu pene sacrifici ?
Argeleanca pe unde o fi?
Liana?Mihaelele,Georgi,Maria,Mirelus si restul fetelor pe unde umblati?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Aici sunt banatzanca draga. Te sun maine, da-mi doar un beep ca sa stiu daca esti disponibila

Hello

Nu prea am chef de scris.

Va pup pe toate si va urez un We cat mai placut

Mergi la inceput

okeios, uite mai caut ceva pe aici, asi vrea sa merg cu Andi la karlsruhe maine si cautam ceva einkaufsmöglichkeitein ;) astept si un anruf de la prieteni nostrii de acolo sa imi dea niste repere de locatii :)))))) daca nu va fi langweilig maine, numai fitness si baie eventual, insa Andi e cam racit :(((((( si nu are chef de baie,no am fugit de aici pana nu se face coada, kisses and hugs for everyone, no ca azi fusai multi culti .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Fa-ti treaba. Nu sta dupa mine, daca nu te sun maine, atunci ramane pe duminica. Poate primesc o felie de praji de la soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki n-am putut sa-ti las pe blog...ti-am scris pe mess
claudia, distractie placuta si sanatate piticului

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput