Locul fetelor Nou-Venite (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

am vb cu dr. la sfarsitul saptamanii merg la control. trebuie sa ma hotarasc in ce zi. A zis sa nu fac beta HCG ca pana imi dau astia rezultatele, merg la el si-mi lamureste misterul...

Ale, copiii vin cand vrea DD, si tu stii bine asta. Indiferent cat de greu o sa-ti fie, o faci pentru bb tau, pentru comoara ta. Nimeni nu zice ca e usor, ai timp 9 luni sa te pregatesti psihic pentru ce va urma.
Si noi am facut ca Draga : n-avem casa, n-avem masina, n-avem, n-avem... Si cand am vazut ca Miruna intarzie, as fi dat si casa si masina numai sa o am.....Si mi-a parut rau ca am tras de timp. Tu esti tanara, o sa fii o mamica frumoasa si e mama langa tine sa te ajute. Conteaza foarte mult. Hai, curaj !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

am vb cu dr. la sfarsitul saptamanii merg la control. trebuie sa ma hotarasc in ce zi. A zis sa nu fac beta HCG ca pana imi dau astia rezultatele, merg la el si-mi lamureste misterul...

Ale, copiii vin cand vrea DD, si tu stii bine asta. Indiferent cat de greu o sa-ti fie, o faci pentru bb tau, pentru comoara ta. Nimeni nu zice ca e usor, ai timp 9 luni sa te pregatesti psihic pentru ce va urma.
Si noi am facut ca Draga : n-avem casa, n-avem masina, n-avem, n-avem... Si cand am vazut ca Miruna intarzie, as fi dat si casa si masina numai sa o am.....Si mi-a parut rau ca am tras de timp. Tu esti tanara, o sa fii o mamica frumoasa si e mama langa tine sa te ajute. Conteaza foarte mult. Hai, curaj !!!

loricica dar un test ai mai facut???

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Am facut ieri. NEGATIV.

O sa mai fac unul pana cand m-oi hotara sa merg la dr. Asa, sa-mi fac target-ul !!! Cum i-am zis si doctorului, eu simt ca e BB.
Nu inteleg de ce intarzie confirmarea...

La cat am tot asteptat sa vad II, acum chiar se lasa asteptate !!!

Mergi la inceput

Eu adopt atitudinea de si ma duc sa dorm, ca sunt acasa in medical pentru Miruna.

sau somn de frumusete, ca Ale

Mergi la inceput

mi-am pus sclipici la nume....sa verific cum arata

daca n-am de lucru, imi caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

lorin poti sa-ti iei concediu medical ca sa stai sa ingrijesti copilul sau ai bagat tu o boala acolo?

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jesia

lorin poti sa-ti iei concediu medical ca sa stai sa ingrijesti copilul sau ai bagat tu o boala acolo?

Ce nu te doboara te face mai puternic

nu am inventat nici o boala. e concediu pentru ingrijirea copilului pana la 7 ani, platit cu 85%, poti sa iei maxim 14 zile pe an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

da lorinn stiu tocmai ce ma vaicaream mai sus... ca dej aimi este greu si ca ar fi trebuit sa mai astept cu bebe

asa creste bebicu
8+

alex este normal sa iti fie frica si sa ai indoieli
Mai tarziu vei realiza ca ai facut cea mai buna alegere. Nu este usor si va fi din ce in ce mai greu o perioada dar, te va ajuta familia.
ca sa iti treaca supararea si grijile

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor va multumesc pt sustinere...asta e acum merg inainte nu am ce face...inapoi nu mai pot da.... afara sa l dau nici nu se pune problema....asa ca o sa trec peste tot,......ajutor d la mama voi avea cam o luna de zile ca ea are inca serviciu

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Am facut ieri. NEGATIV.

O sa mai fac unul pana cand m-oi hotara sa merg la dr. Asa, sa-mi fac target-ul !!! Cum i-am zis si doctorului, eu simt ca e BB.
Nu inteleg de ce intarzie confirmarea...

La cat am tot asteptat sa vad II, acum chiar se lasa asteptate !!!

loricica dar u ai CM ceas?? adik iti vine la data fixa??

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput