Disparitii copii
Raspunsuri - Pagina 13
zarala spune:
ce tareee !
ionica pot sa ii pun barbatului? si sa apas de mai mutle ori...cateva socuri asa nu le strica
lilib72 spune:
dar la soacra merge? soacrei mele nu i-ar strica nitele descarcari electrice, nu de alta dar am auzit ca face bine la reumatism
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilib72 dar la soacra merge? soacrei mele nu i-ar strica nitele descarcari electrice, nu de alta dar am auzit ca face bine la reumatism |
Da, breeee, da' risti sa n-o mai pierzi, asa!!! Eu zic ca are nevoie de-o chestie din aia cu socuri cu efect invers - soacra, adica - cu cat se apropie mai tare de casa voastra, cu atat o electrocuteaza mai rau...
Scuze pentru off-topic, dar n-am putut sa ma abtin!
Lora, mami de Iustina
Ajutati-o pe Alina!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mariaisaroiu spune:
Mi-a povestit o prietena ca ar exista si la noi niste carduri ca in strainatate, doar ca la noi nu le face politia. Este vorba despre programul kids protector
http://www.kidsprotector.ro/index.php?categoryid=9
M-am uitat si eu pesite la ei si mi s-a parut interesant sa ai asa ceva la indemana in caz ca se intampla nedoritul. Si pliantul este interesant, te invata proproi zis ce sa il inveti pe copil si ce sa fac si el pentru a nu deveni victima. Mi s-au parut chiar utile.
spic de grau spune:
Nu se spunea pe undeva ca nu se fac carti de identitate (gen pasaport) biometrice la copii??
Asta e o alta chestie ca sa ii bage intr-o baza de date si pe bietii pui?
In fine.. Ideea la baza pare stralucita. Insa daca e sa ma gandesc ca ajunge intr-o baza de date pe mana cine stie cui, ma face sa ma ia cu frisoane.
mariaisaroiu spune:
Din cate am inteles eu de la prietena mea, ea a completat o cerere cu datele copilului care cuprindea si angajamentul celor de la kids protector ca nu vor folosi datele copilului pentru a le introduce in baza de date si se supus astfel unei legi care cica ca ar exista. Asa ca ma gandesc ca la o adica pot fi dati in judecata daca nu respecta angajamentul.