vizita la spital dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La Cantacuzino florile stau pe hol... si se mai gaseste careva sa le ia Fara sa stiu despre ce e vorba eu i-am pus pe toti in tema sa nu care cumva sa vina cu flori ... eu vroiam tort
Si am mancat tort (fara ciocolata)... cu toate ca asistentele de la nou-nascuti (mai destepte decat oricine ) mi-au spus printre altele ca n-am voie fructe, poate doar banane din cand in cand... dar citeam ca se exagereaza cu multe, la fel zicea si pediatrul nostru, si un dr. nutritionist... asa ca 3 fructe dintr-un tort diplomat sigur n-aveau ce rau sa le faca...

Poate ceva care sa nu fie legat de bb... sa simta ca nu e doar mama lui bb... ceva ca pt. o femeie pur si simplu... tu stiu ce i-ar placea, ce foloseste ... Clar fara parfum, pt. ca posibil sa nu-i placa lui bb... In perioada de dupa nastere incep si depresiile... mai ales la primul copil... cand realizezi ca puiul mic depinde aproape doar de tine... si nu mai poti sa faci ceva doar de capul tau... te simti legata, inchisa in casa... o carte, un film... ceva doar pt. ea...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Va multumesc fetelor pentru sugestii, sunteti tare dragute, o sa va spun la ce m-am decis. Ma voi baza foarte mult pe voi cand voi incepe si eu propria mea odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

poti sa ii duci o centura pt abdomen daca a nascut natural. e tare placut sa ieshi din spital si sa nu se observe burtoiul de sub haine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

sau ceva de imbracat care sa nu fie de gravida

toate lunile cu burta ma uitam la hainele normale de prin magazine cam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ok, am rezolvat problema cum nu se poate mai bine...prietena mea a nascut azi-noapte. M-a sunat dimineata sa imi spuna ca in afara de sot nu prea a intrat nimeni pe acolo, doar parintii maxim 5 minute, pe motiv de carantina urmare a minunatei gripe noi (sau ce o mai fi si asta...). Deci, prima vizita va fi acasa, cand atentiile pentru mami si pt bebe vor fi daruite impreuna!

Mergi la inceput