abonament la clinica privata
Raspunsuri - Pagina 2
Monica-Elena spune:
Ymca eu am ajuns anul asta de 3 ori numai in week sambata spre duminica noaptea la Medlife la spital si aveau si medic de garda si ne-au si internat. In general cam toti medicii de la spitalele sau clinicile private lucreaza si in spitalele de stat.
ymca spune:
nu te contrazic Monica, e posibil sa difere tipul de interventie solicitat de noi. (prin noi intelegand pacientii).
la mine pentru ghipsare, radiografie, vizita ortoped etc - nu s-a putut. si pentru ca mana mea s-a reparat in 8 saptamani, nu in 6...pentru ca mai schimbam scutece si faceam alte minunatii cu ea in loc sa o tin nemiscata....a trebuit sa fac diverse vizite la Municipal. pe care am incercat din rasputeri sa le evit...si totusi medlife, polisano si inca vreo 2 nu m-au putut ajuta. nu aveau camera de ghipsare/deghipsare sau cel putin asta mi-au spus.
criza mea de rinichi, la fel, a solicitat doar o ecografie, nimic complicat. si-am ajuns la camera de garda de la spital medlife, lumea extrem de amabila, o anamneza scurta...si o trimitere verbala catre cel mai apropiat spital. poate din cauza ca era ajun de Craciun...dar si eu eram dupa o inundatie asa ca nevoia mea era mare!
mie-mi place sa ma duc acolo, ma simt bine, cald, frumos, curat, liftul mare, toti vorbesc parca in soapta, calm...tocmai de-aia socul meu e si mai mare cand ajung in alte parti.
annablue spune:
Eu nu am precizat initial dar eu am la Medicovder, am scris mai sus ce si cum.
Eu cred cu tarie ca e important sa ai un astfel de abonament, chiar daca sunt probleme pe care ei nu le acopera (gen in we nu se fac internari).
Eu de 2,5 ani de cand il am, am fost de nenumarate ori la vizite, plus ca in perioada sarcinii am fost vazuta si ecografiata, analizata cu tot ce trebuie, gratis.
Pt pitici, eu sunt multumita de pediatra pe care am descoperit-o la Medicover (nu din prima, ci dintr-o urgenta cu cel mic) si am preferat asa decat sa vin pe capul dr. Culcer care este superaglomerata...
Si cel mai mult, pt mine conteaza ca nu ma simt ca o "marfa" la Medicover, adica chiar daca nu se respecta programarile si mai au si drii zile proaste si sunt unii prost-dispusi, iti dau senzatia ca esti OM si te trateaza ok, fata de orice spital de STAT, unde daca nu dai ceva, nu se uita nimeni la tine...
Asa ca, eu prefer cel privat, dar nu oriunde. Eu cand am facut abonamentul am studiat un pic piata si am ales si in functie de firmele care au facut abonament la ei (ma refer la cele mari de tot).