Recent l-am vazut pe Prigoana invitat la Maruta, pt a vorbi pt prima oara despre cum a trecut prin pierderea bebelusului. Ok...toata lumea emotionata, intrebari formulate cu perdea..deh, omul are o durere..spectatori care trimit sms-uri spunand ca au renuntat la programul de mancare / curatenie / lectii cu copiii etc. ca sa il vada pe domnu Prigoana...booon. Si acum incepe socul meu:
1. Prigoana utilizeaza in permanenta expresia "fostul meu copil"..parca mi se furnica mie pielea auzind asa ceva.
2. Spune ca la inmormantare preotul le-a spus sa nu fie tristi, ca acum au un avocat care va pleda pt ei in ceruri. Parerea lui Prigoana (citat aproximativ): "hai dom'le, ce avocat sa fie ala micu, ce stia el? mai bine murea tata, ca el e om batran, putea sa pledeze mai bine pt noi, ne stie CV-urile tuturor!"
3. Maruta intreaba: pierderea celui mic a unit familia? Prigoana raspunde: "ce sa uneasca dom'le, n-a unit nimic. asta e, se mai intampla".
4. Discutie despre alt fiu, Honorius. Maruta intreaba: este adevarat ca a vrut sa se sinucida? Prigoana raspunde> da, si? care e problema? Toti copiii vor macar o data sa se sinucida. Ce, tu n-ai vrut? Si eu am vrut odata, cand eram in armata...
Chiar sa tratezi la misto un astfel de subiect dureros, doar pentru ca tu esti o vedeta si trebuie sa faci rating?
Eu cred ca nu stie cum sa-si mai ascunda durerea, sunt multi oamnei care nu le place sa ii vada alti suferind si incearca sa fie puternici cateodata cazand in extrema cealalta a nepasarii.Am vazut odata o mama careia i-a murit copilul si careia nu ii cursese nici o lacrima la inmormantare si toata lumea o judeca ca nu a plans, ca nu sufera.Eu cred ca inima acelei mame era rupta in mii de bucatele dar asa sunt unii oameni nu se exteriorizeaza si tin in ei.Chiar daca nu arata a suferit pentru coplis, parerea mea.
alexia_07