Nu mai vreau sa fiu prostit(a)!
Raspunsuri - Pagina 7
desprecopii spune:
foarte corect scris despre tirania lui Basescu si a dictaturii sale
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6381392-alianta-anti-falsii-dizidenti-dictaturii-basescu.htm
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Liberalismul ii are in vedere pe cei care fac profit. De soarta salariatilor se ocupa social-democratia. |
Social-democratia se ocupa in principal de asistatii sociali. Cei care stau cu burta la soare si scuipand seimnte si tragand o votca, ca statul le da ajutor social, alocatii suplimentare la copii, alimente gratuite, gratuitati diverse, ajutoare la caldura. Pe care le platesc prostii care muncesc si cotizeaza, adica salariatii.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii foarte corect scris despre tirania lui Basescu si a dictaturii sale http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6381392-alianta-anti-falsii-dizidenti-dictaturii-basescu.htm ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Excelent articolul lui Tapalaga. Inainte sa se repeada oamenii de pe aici sa'l catalogheze ar trebui sa ii citeasca si articolele despre EBA sau Ridzi.
Nu'mi aduc aminte sa fi vazut vreodata un articol cu atat de multe comentarii pe hotnews.
Comparati cu atmosfera de aici, din falimentara tabara "anti":
http://cotidianul.ro/referendum_cu_toporul-102047.html
loryi1974 spune:
Uite ca astia ,in isteria lor,ma fac incet incet sa revin la sentimente mai bune fata de B.
coraly spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte cred. Oricum, toti sunt o apa si-un pamant. Dar am asa o curiozitate, nefiind simpatizanta nimanui, cum oare oamenii nu pot sa vada ca Basescu asta e un om fara scrupule, care ar face orice sa-si atinga scopul, calcand pe oricine... Nu sunt fanul nimanui, repet! Nimeni nu imi inspira incredere si nu scriu de obicei la subiecte politice. Dar nu inteleg cum nu intuiti adevarata fata a acestui om si cum atatia oameni educati si cu bun simt au ajuns sa-l doreasca/voteze???
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
Alizee spune:
L-am intrebat pe tata pe cine o sa voteze si mi-a raspuns dintro suflare : Cu Basescu ! L-am intrebat de ce vrea sa-l voteze tocmai pe el si mi-a explicat ca au tabarat toti pe el si, din cauza asta, e posibil sa nu le mai dea pensiile in decembrie.
Pai daca toti pensionarii gandesc ca el, ne-am dus pe copca.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
capcaunul spune:
citat din mesajul lui coraly Dar nu inteleg cum nu intuiti adevarata fata a acestui om si cum atatia oameni educati si cu bun simt au ajuns sa-l doreasca/voteze??? |
Pentru ca nu intelegi ca sunt oameni care intuiesc adevara fata a tuturor candidatilor si voteaza obiectiv. Pentru ca nu intelegi ca politica a fost, este si va fi machiavelica in orice colt al lumii. Cu lucrurile neprihanite se ocupa doar religia. Desi ...
coraly spune:
Deci basescu este cel mai ok dintre toti candidatii si isi va folosi viclenia si machiavelismul in slujba poporului.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
Roxana spune:
Eu cred ca Romania merita ceva mai bun decat toata oferta actuala de prezidentiabili. Multa vreme am stat deoparte si ma hotarasem sa nu merg la vot. Insa, dupa ce am vazut cum se da lupta politica, cu cata ura si mizerie, m-am hotarat sa votez cu Basescu. Nu pentru ca el este extraordinar de bun insa este mai bun decat ceilalti.
Nu pot sa imi permit sa cred ca la putere vor veni psdistii - cu camarila lor de baroni locali, cu mazare, cu hrebenciuc, nastase, ponta, geoana etc. si desi i-am simptatizat initial, liberalii sunt orice numai nu liberali adevarati. Sunt doar o adunatura de smecheri care au stat la putere 3 ani si acum zbiara ca tara e in dezastru... Nu imi place deloc Antonescu, sincer, mi se pare Tariceanu mult mai articulat si mai elegant.
Si, in final, m-a ajutat sa ma decid, exact aceasta campanie abjecta pe care o duc trusturile celor mai nesuferiti, hoti si corupti oameni ai Romaniei: Voiculescu si Vantu.
Tocmai aceasta voma constanta pe ecram ma pune pe mine, cetateam, sa me mobilizez impotriva dictarurii trusturilor media.
Deci, acum pot spune ca stiu: votez pentru Basescu.
iileana spune:
Excelent articolul lui ... |
foarte corect scris despre ... |
Permiteti-mi sa continui revista presei cu un articol care m-a lasat cu gura cascata.
Deci :).
Mircea Marian (EVZ), autor de articole intr-atit de portocalii si de pro-basescu ca te faceau sa intorci capul cu jena, scoate azi un editorial socant: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/873297/EDITORIALUL-EVZ-Basescu-si-a-sapat-singur-groapa/
"(...) Este adevarat ca actualul presedinte a fost victima unor prelungite si murdare campanii de presa, duse de televiziunile mogulilor. Cred si īn posibilitatea ca un grup de oameni care s-au īmbogatit īn conditii dubioase si care au probleme cu justitia sa se fi unit si, prin mijloace necurate, sa īncerce sa-l dea jos pe actualul sef al statului. Dar nu de aici i se trage lui Basescu. Din datele sondajului CURS reiese ca majoritatea alegatorilor īl blameaza pentru esecul economiei romānesti si, īn acest caz, nici Vīntu, nici Patriciu, nici Voiculescu nu l-a tinut de māna pe Traian Basescu.
(...)
Eu cred ca perceptia celor chestionati de CURS este corecta. Nu poti sa sustii ca te-au preocupat economia si finantele atunci cānd, īn guvernul tau, de aceste domenii s-au ocupat un fotbalist din Videle si omul sau de casa, absolvent al Facultatii de Metalurgie si fost activist PCR.
(...)
Romānia a trecut prin ultimele zece luni de criza prin bunavointa FMI si cu ajutorul unor costisitoare īmprumuturi de la bancile private. Stie cineva care a fost politica economica a guvernului Boc? Iar ruperea coalitiei cu PSD a fost picatura care a umplut paharul: crearea unei situatii de instabilitate, īn plina criza.
Acum, Basescu īncearca sa recupereze terenul pierdut lansānd un referendum īndreptat īmpotriva eternilor tapi ispasitori: parlamentarii. Initiativa, īngrozitor de populista, e buna din perspectiva candidatului PDL, dar s-ar putea sa fie tardiva.
Asa ca, pentru cei care se īntreaba de ce Basescu este pe cale sa piarda alegerile, raspunsul este simplu: Its the economy, stupid!. "
Ce-o fi patit jurnalistul?
Pe cuvint de pionier, mi-era mai usor sa cred ca mi se va intimpla mie sa scriu ceva pro-basescu, decit lui Mircea Marian ceva anti...
Triunghiul portocaliu *