Probleme Blogger azi 23.10????

Probleme Blogger azi 23.10???? | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

Buna

Pentru cine are blog pe blogger.com ...aveti probleme azi? ..Daca incerc sa ma logez primesc eroarea

Ne pare rau, dar nu putem sa va indeplinim cererea.
Atunci cānd raportati aceasta eroare la Asistenta Blogger sau la Grupul Ajutor Blogger, va rugam sa

Descrieti ce anume faceat cānd ati primit aceasta eroare.
Furnizati urmatorul cod de eroare si urmatoarele informatii suplimentare.
bX-9d2teg
INFORMATII SUPLIMENTARE
host: www.blogger.com
uri: /home
Aceste informatii ne vor ajuta sa urmarim si sa rezolvam problema dvs. Ne cerem scuze pentru aceasta neplacere.

GASITI AJUTOR
Aflati daca mai are si altcineva aceeata problema Cautati īn Centrul de ajutor Blogger bX-9d2teg
Daca nu primiti niciun rezultat pentru acea ctutare, puteti īncepe un nou subiect. Nu uitati sa mentionati bX-9d2teg īn mesajul dvs.

M-am dus unde mi s-a indicat ( la naiba de ce te-or trimite pe forum cand e de datoria lor sa iti ofere ajutor ,de e-mail cu :" nu mere azi blogul numai vb") si am gasit asta( postat de stepan2009) :

"SEE THIS LINK AND TELL ALL BLOGGERS

http://twitter.com/Blogger/status/5090914533

"We're investigating an outage on blogger.com. Thanks for your patience as we work to resolve this."

We'll try to correct this as soon as possible. Thanks,

Gatsby
The Blogger Team"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu īnseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nici eu nu mi-am luat portia de blog , desi urmaresc cu mare drag cateva fete

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Este o eroare generala. Se lucreaza la ea. Au anuntat pe forumul de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

mei...la mine merge...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Acu merge si la mine ..se pare ca s-a rezolvat dar 3 ore nu a mers ... credeam ca am facut eu ceva gresit ( desi ce naiba gresit poti face cand te logezi ?!?banui ca dupa 11 ani de internet nu is chiar asa talamba )..Tare sunt curioasa daca apare o explicatie oficiala ...dar cu ocazia asta descoperii ca mai pot adauga o dependenta ( de langa dependenta de si ) ... dependeta de blog

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu īnseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell

Mergi la inceput