Sector 7

Sector 7 | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

In ziua primului tur la alegeri, cei din Voluntari vor fi intrebati (prin referendum) daca vor sa devina bucuresteni. Daca vor, intr-un alt referendum vor fi intrebati si bucurestenii...apoi se trece la detalii tehnice. Voluntari ar deveni sectorul 7.
Ma intreb de ce ar vrea un locuitor din Voluntari sa devina Bucurestean...care ar fi beneficiile de ambele parti?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Ma intreb de ce ar vrea un locuitor din Voluntari sa devina Bucurestean...care ar fi beneficiile de ambele parti?

Ca sa nu mai aiba numar de IF la masina?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ca sa aiba impozite mai mari si pentru a creste nr. de consilieri generali (asta-i proportional cu nr. de locuitori).
La randul ei, Primaria capitalei isi va mari nr. de trotuare in care sa bage banii din aceste impozite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Mediajust..ai punctat esenta.Asta e de fapt motivatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Ca sa nu mai aiba numar de IF la masina?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mai Denizel tocmai asta e farmecul,sa ai masina cu numar de ilfov
La intrebarea lui Rufus,raspunsul poate fi ca nenea Pandele sa devina primare de bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Eu ma intreb de cand impartirea administrativ teritoriala a unei tari este hotarata prin referendum. Asta este un exemplu ,din multele bineinteles ,a ceea ce se poate numi "democratie prost inteleasa " in Romania.
Sau e o noua gluma, Rufus?Nu am avut timp sa deschid alt site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

pentru un apartament de 3 camere (90mp) in voluntari (ce-i drept luat pe persoana juridica) impozitul este de 8400 RON... nu cred ca in bucuresti se platesc asemenea impozite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Eu ma intreb de cand impartirea administrativ teritoriala a unei tari este hotarata prin referendum. Asta este un exemplu ,din multele bineinteles ,a ceea ce se poate numi "democratie prost inteleasa " in Romania.
Sau e o noua gluma, Rufus?Nu am avut timp sa deschid alt site.

De cand legea zice ca orice trecere de la un rang la altul, de facere/desfacere a localitatilor in/din unitatile administrativ-teritoriale in care se afla incepe prin consultarea populatiei prin referendum.

Mergi la inceput