FIV in Ungaria 70

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Vad ca vorbiti de hormonale: eu am TSH-ul 2.07, la primul FIV a fost 2. Este motiv de ingirjorare? FSH-ul a iesit acum 6.6 iar la ET-ul norocos a fost 9.57. Stau mai prost sau mai bine?

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Miki01, FSHul e bun; TSHul, avand in vedere ca vei face FIVul in Ungaria, va fi considerat probabil ok (stiu ca Zapp a avut TSHul cam 3 si dr K. i-a inceput FIVul).

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

irinaflorea, sa dea DD sa fie sarcina fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Da...nu m-as grabi sa sar in sus de fericire....pana vineri nu stiu ce sa zic, ca inca mai sangerez, ce-i drept, foarte putin , dar totusi...Intre timp, am venit la scoala ; zice Dr. ca daca nu ridic copiii in btate, atunci pot veni la servici...( imi si imaginez ridicand in brate un galigan de-a 12-a, cu 5 capete mai inalt decat mine.....ha ha ha)Nu stiu ce sa zic, spunea Samira ca ar trebui sa se dubleze beta in fiecare zi, si eu am socotit ca daca pe data de 16 aveam 2,8 atunci ar fi trebiut sa am vreo 2000 deja, si eu am doar 446. Am citit pe net si zice ca bHCG se dubleaza la 2-3 zile. Nu mai zic nimic. Astept pana vineri.
Patricia Da, noi eram aia care au intrat ultimiiDeci voi erati penultimii? Ar fi trebuit sa ne dam seama, ca doar sotul tau s-a intors si l-a intrebat ceva pe Dr. pe engleza. Doar ca eram prea stresati ca sa mai observam ceva....
Samira Beta ramane in organism o perioada de timp dupa avort, si scade, la fel cum creste, treptat. Mi-a zis Dr. ieri, ca de aia ma cheama si vineri, ca sa vada daca scade sau creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da...am vorbit fara sa gandesc irina...asa este...mi-am dat si eu seama apoi...din moment ce si atunci cand am facut SEU si am remis-o cu metothrexat...am urmarit valoarea descrescatoare a Bhcg pana la mai putin de 1...acum e normal sa fie tot la fel.

dar la tine e cu ochi si cu sprancene...cate 8,respectiv 4 din fiecare...asa iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

irina,iubita DD sa te ajute si sa fie cu ochisori...ms ca te-ai interesat si pentru mine dar dr.T.a spus ca urmatorul ET o sa fie undeva la sfarsitul lui Noiembrie....si da pentru urmatorul tratament de stimulare se asteapta 3 luni.Te pupsi astept sa ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Irina
a cita zi dupa ET esti? Ai mai fost la dr. sa-ti faca HCG? Ce valoare ai avut prima data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Merci mult!

Daca a mers anul trecut cu TSH 2 sper sa mearga si acum.

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Miki01, FSHul e bun; TSHul, avand in vedere ca vei face FIVul in Ungaria, va fi considerat probabil ok (stiu ca Zapp a avut TSHul cam 3 si dr K. i-a inceput FIVul).

si aspiranta la bebe 2

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Samira refacere rapida! Tare mult imi place cum povestesti de tine si sotul tau! Conteaza tare mult sustinerea lui! Tot asa este si la noi. La Sovata am fost si noi prin 2007 (am stat 10 zile) si ne-am simtit f bine la Hot. Danubius, f ok (cred ca cel mai ok din zona, nu stiu pensiunile cum sunt) si are piscina cu apa din Lacul Ursu, in care poti sta cat vrei indiferent de vremea de afara. Tratament nu am facut, dar exista doctori in hotel pt recomandari (tb un nr minim de zile pt tratament).

si aspiranta la bebe 2

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

samira suntem aici de pe 8 octombrie, avem state vechi deja....

m-au sunat ai mei.......ce sa vezi....idiotii aia de la birou mi-au trimis decizia de incetare a contractului de munca.....boiii draqului ca altfel nu pot spune.
sper sa nu ma agite chestia asta asa de mult.
am dat nush cate telefoane...o sa mi vina o factura la telefon.......

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc de info micki...am mai citit si eu pe net...si o sa trimit un mail la baza de tratament in care sa solicit mai multe informatii ...si vreau si pentru al meu cateva proceduri ca e atat de stresat iarna,parca-i un butoi cu pulbere gata sa explodeze.
pe mine m-ar incanta pachetul ala cu 4 proceduri de zi...dar refuz categoric orice chestie ce se face intravaginal

Mergi la inceput