nu stiu cum sa mai procedez
Raspunsuri - Pagina 5
dulcetica spune:
Oachi,demonstreaza o data in plus ca nu merita sa irosesti timp inutil cu acest om daca nu-ti trimite macar un mesaj.Nu stie sa se poarte civilizat!Oamenii se despart,dar asta nu inseamna ca trebuie calcat tot in picioare.Inteleg ca esti singura...n-ai niste prietene ,familie cu care sa stai?Lasa ca incepe iarasi serviciul si o sa te scoata prin rutina din gindurile astea concentrate pe el.
Plimba-te,scoate-ti nepotii la plimbare,fa cumparaturi sau doar plimba-te prin magazine,citeste ,uita-te la filme....si mai da-l incolo ca n-o fi singurul barbat de pe planeta.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oachi09 nici macar un mesaj nu mi-a dat sotul meu de Craciun, ori vrea sa se desprinda de tot,ori cine stie ce gindeste el. |
Probabil nu vrea sa-ti mai alimenteze sperante desarte. TREBUIE sa iesi din asta, trebuie sa-l uiti. Ocupa-ti timpul cu orice altceva, incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost.
martie spune:
Mi-am adus aminte de ceva ce am citit si mi se pare ca si in cazul tau se aplica
"Cred ca e important sa fii exigent; ceea ce ucide iubirea e sa vrei sa scuzi totul, sa intelegi totul.
A ajunge o fiinta cu dorinte proprii inseamna sa-ti asumi riscul de a-l rani pe celalat prin enuntarea acestor diferite dorinte. Cred ca trebuie mentinut un anumit prag de exigenta fata de partener, ca si fata de tine insati".
"Suferinta unuia poate fi plata pentru libertatea celuilalt si astfel viata in comun este de neindurat".
Si iar ceva ce mi-a placut mie enorm, desi vad ca sunt cam incoerenta si arunc aparent "la intamplare" citate...
"Intr-un cuplu, poate ca important nu e sa vrei sa-l faci fericit pe celalat, ci sa te faci pe tine insati fericita, oferind aceasta fericire celuilalt".
Morala ar fi cumva... la gunoi cu lacrimile, pretuieste-te, delimiteaza-te de rolul prestabilit de sotie ("femeia tine casa") etc. si incearca sa te alaturi partenerului tau, in calitatea ta de femeie, de persoana distincta, cu trairile tale, cu sentimentele tale unice. Si atunci o sa vezi ca ti se va ridica un val de pe ochi... si nu o sa-l mai vrei inapoi. Pentru ca nu te merita.
Acum te simti in deriva, ti se schimba toate reperele tale de zi cu zi...dar.. "drumurile ce nu fagaduiesc tara de destinatie sunt cele mai iubite" Rene Char
arinaa spune:
oachi imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta,stiu ca sarbatorile nu au fost tocmai reusite dar poate resusesti sa ne mai zici de tine...esti ok?
31+ RARES
Jasmin012 spune:
Oachi, imi pare rau ca treci prin toate astea. Imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie dupa ce ai pus atat suflet si efort in relatia asta, dupa cat te-ai chinuit sa faci un copil si dupa toate sarcnile pierdute... Ai probabil sentimentul ala ca 11 ani din viata ta s-au dus pe apa Sambetei, ca acum ti se cere si esti nevoita sa arunci toti acei ani la gunoi, e practic vorba de tineretea ta. Eu te inteleg perfect, cum la fel te-au inteles si celelalte fete. Tu il iubesti si te gandesti ca dupa toti acesti ani iti este dator, in schimb el e indragostit si vrea sa plece, sa fie fericit, tu daca il lasi te vei simti mizerabil, pe cand el are cale libera sa-si traiasca viata alaturi de Cosanzeana lui (cum bine zicea cineva). Cum poti concura tu cu una, o prospatura, care mai scrie si poezii pe biletele si le trimite iubitului? Cine in zilele noastre mai face asa ceva? E normal ca e absolut indragostit de acea faptura... Auzi, sa nu ma crezi cinica: dar daca i-ai trimite si tu biletele de amor si poezii? Si sa ai mai multa grija de tine, sa mai lasi treburile casnice si sa te duci sa te distrezi, sa fii frumoasa, nu pentru el, ci pentru tine... Poate vei reusi sa-l tii schimbandu-ti complet stilul de viata, sa fii mai jucausa, mai romantica. Numai asa ai putea s-o detronezi pe Cosanzeana. Dar intrebarea mea este: se merita? Adica el te inseala miseleste, pentru el esti mai amara decat cafeaua si tu tot ii mai gasesti scuze? Citind ce spuneai despre acele biletele gasite am avut senzatia ca ele au fost puse acolo in mod intentionat (si apoi am citit si mesajul scris de CorinaDani si am vazut ca si ea are aceeasi parere), ca tu sa le gasesti si sa afli din ele ceea ce el e prea las sa-ti marturiseasca: NU MAI VREA SA FIE CU TINE, NU TE MAI IUBESTE. Eu asta cred. Vad ca si dupa toate astea tu tot incerci sa crezi in el: zici ca pune bani de-o parte: NU, el cheltuieste acei bani cu iubita lui, nu-i strange... doar daca nu cumva pune bani de-o parte pt divort...
Imi pare rau, repet. Sa nu ma crezi cinica, departe de mine acest sentiment in situatia de fata. Si eu am tot 9 ani de casnicie si imi dau seama cum m-as simti eu ca dupa atata timp sa mi se intample ceva asemanator.
Eu, daca as procedea asa: i-as spune sa se gandeasca bine, sa ia o hotarare: ori ramane cu mine ori se duce cu respectiva. Pacat ca nu stii cine e ea, ca daca ai afla ai putea s-o suni si pe ea si sa-i spui ca-l lasi pe sotul tau in grija ei, si sa-i spui cum ii place lui mancarea, cum sa-i spele si sa-i calce hainele, chestii de genul asta, neuitand sa-i pomenesti si de obiceiurile lui urate (imposibil sa nu fie ceva ce ar deranja o femeie). In timpul asta eu as incerca sa schimb ceva in viata mea, sa redevin acea femeie care poate sa atraga priviri admirative, in fine, acea femeie sau poate chiar o varianta imbunaatita a femeii de care el s-a indragostit candva. Chiar i-as spune sa se mute, de proba, in casa respectivei, si apoi sa-ti dea raspunsul. Eu as face tot ce ti-am spus, as incerca sa-mi traiesc viata, iar daca el va dori vreodata sa se intoarca la mine, daca as continua sa simt ceva pentru el poate l-as ierta (incercand sa nu mai repet greselile facute in trecut, adica n-a mai reveni nicicand sa fiu acea femeie mereu bolnava - adu-ti mereu aminte sa-ti traiesti viata!), dar daca in tot acest timp as reusi sa ma detasez de el (poate mi-as gasi in acest timp pe cineva care sa ma merite, cine stie?) as divorta.
Asta as face eu daca as fi in locul tau si daca m-a agata de aceasta casnicie cum te agati tu. De asta am pus cele doau alternative. Desi eu sincera sa fiu, vorbind in locul meu acum si judecand lucrurile din punctul meu de vedere si la personalitatea mea, nu l-as putea ierta. I-as zice sa se duca unde-o sti.
Iti doresc multa intelepciune. Sa tii cont intotdeauna de dorintele si de visurile tale, pune-te si pe tine pe primul plan. Viata nu se termina cand pleaca un barbat din viata noastra. Poate ca lucrul asta se intampla pentru ca destinul nostru nu e cu acea persoana ci cu altcineva. Succes.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
Jasmin012 spune:
Ah, acum am vazut ca e o problema veche, tot citind am vazut ca el deja a plecat demult de-acasa. Sper doar ca esti bine si cu moralul mai ridicat. Poate de acum o sa-ti intalnesti si tu jumatatea cu care vei reusi sa faci bebele mult asteptat. Mult noroc.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas