Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(36)
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
Nu inteleg de ce atunci cand dau vizualizare se vede frumos dar in mesaj apare total aiurea. 
guzelnico spune:
Gata, mai fac o incercare si renunt.
No way! 
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Gata, am incheiat capitolu' Smilies. ![]()
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nico, ce te macina? astept inca o minune in viata mea!!! |
Incercam o inserare de smilies misto dar nu-mi iese. Vizualizez dar in mesaj apare trimitere la site.
Am ametit!
Si de la incercari dar si de la Ornisid.
Lumy_Clt spune:
Mai mai!!! va tineti de nazdravanii? ![]()
Multam pt cafea a fost bine venita
.
Sunt un pic mai bine, am reusit si sa pap.......ca vreo 2 seri la rand nu mi-a trebuit nimic...
Mancarica o sa fac abia maine, ca pofti soata la gulas
... azi ma dedic doar mie..deh, el e la Borcea la peste, si vine abia maine. Eu ma duc sa il vad pe bb-ul prietenei mele, si cu ocazia asta sa stam si noi ca fetele
, iar apoi ma opresc nitel pe la frate-miu ca tot stau in acelasi cartier..![]()

dulce dulce
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Incercam o inserare de smilies misto dar nu-mi iese. Vizualizez dar in mesaj apare trimitere la site. Am ametit! Si de la incercari dar si de la Ornisid. |
Lasa lasa ca oricum nu te lasi tu pana nu iti reuseste

Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Luuuuumyyyyy, te dadusem disparuta, draga noastra. Ce-ar fi sa bei un ceiut, mai degraba, decat o cafea. Ascult-o pe nasica. ![]() P.S. Colegii tai nu m-au cunoscut inca dar pot sa fiu si zgripturoaica daca nu-ti creeaza tot confortul si te tin in curent. FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Chiar ai fi bine venita..
las ca de acu inainte imi pun bentita.chiar dc o sa arat comic...pai ce puii mei.tb sa am grija de mine
Never say never!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Lumy_Clt Chiar ai fi bine venita.. las ca de acu inainte imi pun bentita.chiar dc o sa arat comic...pai ce puii mei.tb sa am grija de mine Never say never!!! |