Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Buna scumpelor!
eu sunt cam varzuca, de vreo 2 zile sunt chiauna.....ma doare capul (ca deh la munca ma trage curentul , ca deh colegii is in calduri).
sunt tare zapacita, desi ma bag devreme in pat tot tarziu adorm.
Acu fac o baita si top la nani.
promit sa vin maine la cafea

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Luuuuumyyyyy, te dadusem disparuta, draga noastra.
Ce-ar fi sa bei un ceiut, mai degraba, decat o cafea. Ascult-o pe nasica.

P.S. Colegii tai nu m-au cunoscut inca dar pot sa fiu si zgripturoaica daca nu-ti creeaza tot confortul si te tin in curent.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele va pup pe toate si va ofer cate o portie de prajitura cu branza si caise.
Nu v-am parasit , pacatele mele ..cum sa fac una ca asta?! Dar saptamana asta am avut 3 zile de dans in continuu , plus scoala ...
Temperatura mi-o iau zilnic , peste vre-o 10 zile trebuie sa rasfoiasca si al meu material didactic ptr donare gigei .
M-am gandit ca in luna nov sa ma apuc sa fac pliante cu torturi de iarna si sa incep sa le pun la lume in cutia postala.Ce-o iesi ..o iesi..poate o fi de bine.
Pe 16 dec ma duc acasa sa iau printesa si pe 18 sa ne intoarcem.Sa stea aici de sarbatori .Tatal ei a zis ca daca ii va place , la anul o lasa sa vina de tot...dar cum nu stiu ce sa cred eu m-as bucura sa o vad si de sarbatori.

Mergi la inceput

Mayan, dulcico, sa intelegem ca faci IA? Bravo! Iti sedea bine zambareata langa nume.

Veste buna cu fetita. Ma bucur ca s-a dat pe brazda 'mnealui.

De cand ai birou personal, esti foarte intreprinzatoare. Ziceam io bine: business-woman. Foarte buna ideea, tot te spetesti impartind posta saptamanal. Sa dea DD sa-ti creasca bugetu' precum prajiturile tale minunate!

P.S. Sa inteleg ca pliantele le executi la imprimanta pe care i-ai luat-o cadou lu' M?!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete dragi!

Va poftesc la cafelute, ceiulete si suculete. Imediat ce ma ridic din pat pregatesc si micul dejun.

Sunt cam lenesa si chiaunica pt ca mi-a fost ff au azi noapte. Nu stiu daca de la saraciilea alea de antibiotice- or lucra, mi-or face rau, DD stie. Cert e ca m-a durut in partea de jos, asa deasupra parului pubian, cum ar veni. Nu era o durere localizata in dreptul ovarelor ci una continua ...
Unde mai pui ca m-a incercat si o criza de calciu, de-aia naspa, cu taiat filmu'. Norocul meu- ingerul meu pazitor care s-a trezit imediat, mi-a facut calciu si mi-a pus o comprese cu spirt la burtica.
Acum ma sint bine. Parca mai imi da cate un junghiulet uneori. Nu stiu ce sa zic, abia astept o ora rezonabila s-o sun pe dr.

Mergi la inceput

Ada29- Z25 CM
Amy2007- Z16 CM
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z21 CM
Babyblue- Z13 CM
BlueFlower- +26
Camy1002- Z13 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z30 CM, a facut instilatii pe 01.09, se stimuleaza
Galliciana- Z9 CM
Guzelnico- Z17 CM
Libra- Z5 CM
Lumy_Clt- Z36 CM; Asteptam rezultatul Bhcg ffff pozitiv
Lyly_mar- Z23 CM
MayanMistica- Z12 CM
Menics- Z23 CM
Micomic- Z33 CM; Asteptam rezultatul Bhcg ffff pozitiv
Mona40- Z7 CM, i-a fost acceptat dosarul pt. FIV
Sorinake- Z8 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z10 CM
Simonia- Z14 CM

Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!

Mergi la inceput

Ca sa nu simtiti ca Aduta e plecata temporar:

Lumy

Micomic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neta buna fete dragi,
Nico merci de cafeluta.
Postez si aici un mesaj de-al meu de la Fiv...fiindca tot ii place Adutei palavrageala mea.
Apropos, mi-a soptit o pasarea ca FIV costa aici..aprox 2000 E fara medicatie....Dua cum v-am mai povestit, noi primim inapoi de la casa de asig 80 %.
Dar fetelor, sa stiti ca asta se intampla deoarece noi platim o asigurare speciala.Gold..Evident nu este scumpa dar...la asig generala de san nu este inclus acest serviciu FVI.
Asta asa sa va faceti o idee cum funtioneaza aici sistemul.
Stiti, acum vreo 3 ani, cand mi-au propus ei sa fac asig Gold...ce-or fi zis ei...
S-au uitat la istoricul meu medical...fata buna , sanatoasa, merge la medic odata la 2 ani, inafara de ginec, consult de rutina...
Buna de plata, si nu are mari nevoi..
De unde sa stie ei ca Tzata Mona are ganduri de "prasila"
Hai ca bat campii...
O zi buna
Ma duc sa va citesc din urma.

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, dragelor .
La noi e week-end cu pitici, deci o sa intru rar, sau doar maine seara. vedem noi.
Nico, suna-l neaparat pe dr. O fi vreo reactie adversa.
Bine ati revenit Mayan si Lumy. Chiar va dadusem disparute.
Monicuto, abia astept sa-ti stabileasca data FIV-ului sa stim de cand incepem sa-ti facem galerie .
toate fetele.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata, si de la mine, dragelor.
ada,.
mayan,mona, lumy,nico,amy
fug la treaba si mancarica, -azi nu scap.
si ne trebuie ciorba!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput