Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, sa-ti traiasca fratele!
Da' ce secretoasa esti, tu?! Abia la ora 11 ti-ai amintit? Nu-mi zice ca te-a sunat sarbatoritu' sa-ti aminteasca?!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

dragele mele, am primit rezultatul de la bHCG
este pozitiv, sunt insarcinata, valoare bHCG sange este de 410 !? nu stiu din ce sau cum e masurat nu mi-au spus caci am vorbit la telefon.
joi am programare la doctor. vedem si o prima ecografie, etc.
diseara o sa fac un mic rezumat al povesti mele
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nico, .hai ca te mai serv cu ceva, sa iti mai treaca:!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

felicitari,inca odata micomic, asteptam povestirea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

mai, mai, mai, ce vesti frumoase citesc eu aici!!! Super!. Felicitati Lumy si Micomic, felicitari mari si multe.
Aveti grija de voi zilele astea, nu va agitati prea tare, nu plangeti - chiar daca de fericire - prea mult, totul cu moderatie si liniste.
410 la BHCG e f bine, dar valoarea trebuie sa se dubleze la 24 de ore - parca 48 nu mai stiu bine - oricum, trebuie sa fie intr-o mare crestere. Repet, nu mergeti pe jos excesiv de mult si daca obositi, indiferent de ce, asezati-va pe scaun sau in pat.
De abia am asteptat inca o gravi pe aici....tare ma bucur pt voi. Si eu am plans cand am vazut rezultatul la BHCG - pe care l-am primit pe email ca o viitoare mama moderna ce ma aflu - si m-am bucurat, dar asa...cam cu teama, ca pana la 12-13 sapt tot cu teama am stat, sa nu se intample ceva rau.
De aia zic, cu moderatie, si fericirea si plansul si toate.
Bine, eu am fost mai atenta pt ca eram in urma FIV-ului, dar cred ca orice sarcina asteptata si mult dorita ar trebui urmarita si menajata.

Eu am inceput sa cumpar hainute de bebe, parca am mai scris asta in postarea anterioara. Mi-am gasit chiar si o geaca pt mine si mi-am mai luat pantaloni si o bluza de gravi. Acum parca incep sa nu mai am rabdare sa se faca februarie!!!
An nascut o prietena de a mea in Franta sapt trecuta, marti, si mi-a trimis poze cu bebe nou nascut - e f dragalas si cu ochi albastri - de abia astept sa imi tin si eu mogaldeata in brate.

Va pup,sa aveti o saptamana frumoasa si sa veniti cu vesti de la ecografie - desi nu stiu ce se vede acum...poate doar sacul si un punctulet mic-mic...la 6 sapt e frumos, ca auzi inima.
hai, ca ma intorc la munci.
pa pa

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gali scumpo, sa-ti traiasca fratiorul
Floricica draga, toti copii au ochi albastri pana aproape de 1 an...
Numai a mea a iestit tuciurie ( mancao-ar mama de fu'moasa) si cu ochii de smoala din prima...
Eu cu ochi verzi fiind..tot asteptam o minune...dar smolita a ramas...si e superba..
Mayanule, intri tu rar da macar ori ne faci sa ori ne faci sa. Asa ca,
Nico, ce mai produci de mancare astazi? Doar n-o sa ne dai tot miel cu minunatii...ca ne-am plictisit
Io am facut ieri spageti bolonez...nus cum sa scriu in romaneste...
Si aripioare la gratar electric...

Micomic, nu astepta minuni la eco...inca e prea devreme...

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Monicuto, azi n-am avut chef de gatit.
Si eu intentionez sa fac paste cu sos de branza si nuci.
Nici nu-mi vine sa cred ca sotu' a fost de acord la meniu fara carne.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Ei da, asa mai da! Frumos inceput de saptamana!
Intai si-ntai FELICITARI LUMI si MICOMIC!!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare!
Apoi, dar nu in cele din urma, pentru celelalte fete! Vedeti ca se poate? Haideti ca s-a spart ghinionul... Adevarat grait-ai Sefa: TOAMNA se numara bobocii...

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

dragelor, am revenit.
ala micu e de 19! endometru de 8.
dreptul a disparut
facut pregnyl, miercuri-cluj
ma doare capul enorm, deja, de la injectie.
multumesc pt urari, dragelor!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Galli, 19 si 8 e de bine. Plus ca pana miercuri mai cresc. Hai, zambeste si cu Dumnezeu inainte!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput