Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(36)
Raspunsuri - Pagina 13
Mona40 spune:
Fetelor, manca-v-ar mama,
Cum nu va cirteste omul 5 minute...cum apar vesti minunate...
Lumy, pupici cu pitici
DD sa fie cu bine si sa plangi numai de bucurie vroe 9 luni deacum in colo si apoi tot asa sa o tii toata viata...
Am frisoane...parca am castigst la loto...
Tinem pumnii.
Mona
:)
soricica spune:
iubitele mele,
eu lipsesc un pic .mergem la un resturant sa luam pranzul cu niste prieteni.am sa ciocnesc un pahar de vin in cinstea proaspetelor noastre gravidute si , bineinteles si a viitoarelor.
va pup si va multumesc ca m-ati inseninat ziua.
micomic spune:
astazi e adevarata sarbatoare aici la noi 
Lumy, draga mea, ma bucur tare mult pentru tine este o adevarata minune.
chiar ma uitam pe poza cu liniute si faceam comparatie , caci si eu am facut testul cu surecheck ![]()
fetelor ma bucur tare mult ca va avem langa noi caci la fel ca si Lumy, soata nu este acasa, este plecat in delegatie in Italia si i-am dat vestea tot prin telefon (mesanger mai exact) caci nu mai puteam astepta, nu mai aveam rabdare
desi ma gandeam sa ii fac o surpriza cand vine acasa.
va pupic 
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micomic astazi e adevarata sarbatoare aici la noi ![]() Lumy, draga mea, ma bucur tare mult pentru tine este o adevarata minune. chiar ma uitam pe poza cu liniute si faceam comparatie , caci si eu am facut testul cu surecheck fetelor ma bucur tare mult ca va avem langa noi caci la fel ca si Lumy, soata nu este acasa, este plecat in delegatie in Italia si i-am dat vestea tot prin telefon (mesanger mai exact) caci nu mai puteam astepta, nu mai aveam rabdare va pupic ![]() |
si eu ma bucur..
si eu vroiam sa ii fac soatei o surpriza, da ce m-a rabdat sufletul sa nu ii zic... n-am putut sa ma abtin
Al meu a fost la pescuit pe la Dunare cu niste colegi de munca... cu delegatiile mai rarut in ultimul timp.
Va

dulce.Ma duc sa termin mancarea si sa facun pic de ordine prin camera. S-ar putea sa am oaspeti azi
Never say never!!!
Mona40 spune:
Liminito, Spor la trebi'
Ai grija ...incet, incet...
Nu te apuca de ridicat mese si nici de pus perdele
Cand faci o pauza, scrie-ne si noua pe scurt povestea voastra..
Si tu micomic...
Abia astept sa va vad cu beta 1,000.
Pupi
Mona
:)
MayanMistica spune:
Felicitari la noilor gravidute si multi pupici 

.Sa aveti bebei frumosi si sanatosi si sarcini usoare.
Mai ce v-am zis eu acum o luna ca am vb cu DD si ne va da bebeii promisi?
Am avut sau nu dreptate ?

sorinake spune:
Lumy, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!Am ramas fara cuvinte!!!!!!!!!! Nu mai stiu ce sa spun!!!!!!!!!!Asa vesti bune !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase, burticoase si bebei sanatosi! 

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
lyly_mar spune:
In sfarsit ,apar si vesti bune!Felicitari Lumi si Mico,sa fiti sanatoase,sa avei o sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi!Se pare ca Sfantu Dumitru va facut o bucurie mare!pupici la toate fetele si va astept cu vesti super bune!
guzelnico spune:
Da, Lyly, si io ma gandeam ca avem doi Mitici mititei ... sau mai multi
, poti sa stii?! ![]()
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana micomic,cand e ziua ta de nastere????? ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Astazi!!!!!!!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot