Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Trezireeeeeeeaaaaaaa, ce faceti, dormiti inca???

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Alina super listutza, doar la luna iulie daca poti sa faci alta culoare ca se vede tare slab sau stau eu prost cu vederea . Sa nu te superi .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Ali, si la decembrie n-ar fi rau sa pui o alta culoare.

FLavia, multam de cafa Raul n-a mai facut febra, iar acum e in colt ptr ca m-a mintit si de ceva vreme ii tot promit ca il pun in colt daca ma mai minte...no asa ca acum e liniste, stam in colt

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, mai am 2-3 saptamani pana nasc, functie de cat ma tin balamalele. . O sa va anunt prin Carmen, stai fara frica. Burtica e bine, in grafic, lunga, slabuta si cu capul mare o sa-mi fie bebelina. Deocamdata sunt cam chinuita ca am racit, ma doare cumplit de tare capul, spatele si picioarele, mai am si muci si gatul imflamat. Ma chinui mai ales cand ma odihnesc, daca ma misc sunt mai bine dar atunci mi se intareste de zor burtica. Abia astept sa scap!!!!
Sa-ti traiasca Tudor la multi ani fericiti si sanatos!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(36+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare, am terminat curatenia, spalatul si incalzirea de dimineata....
Gabi era o poza cu Tudor la teresa. Am vazut ca la piscina nu prea a stat cuminte la pozat.
Am vazut dublura lui Matia, n-am stiut ca nu-i el pina n-am vazut pe site

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, ma bucur ca va place listuta, se poate schimba oricand daca aveti alte idei, sunt binevenite.

Niko, cum cu perete albastru? N-am priceput...

Flavia, nu mai am alte culori, astea au fost toate, la iulie si decembrie se vede cam rau ca sunt culori foarte deschise. Putem repeta culoarea...care zici? N-am de ce sa ma supar, stai linistita.

Citat:
Alina faina lista, in general se potrivesc culorile fiecarui anotimp.

Asta era si ideea. Nu s-a putut mai bine ca nu am alte culori...

Diana, multa sanatate! Ce putin mai e pana vine bblina!

Dupa masa mergem la Cicir, facem ceva gratareli.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No, am schimbat culorile.
Flavia, daca vrei da quote la mesajul meu cu listuta si apoi copy-paste s-o pui pe prima pagina. Sau o punem la capitolul urmator? Cum vrei...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani tudor!
gabi tare faine pozele.

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Eu nu reuesc sa citesc asa de repede dupa cum scrieti voi.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori si mamicilor balnavioare. Si a mea fetita mi-a zis dimineata ca o doare gatul, mi-a sarit somnul automat. Peste zi nu a mai zis ca o doare, eu o intrebam prea des cred

Astazi m-am usurat de niste bani, s-a stricat masina de spalat si am cumparat alta. A iesit fum din ea, de 8 ani am spalat aproape zilnic asa ca si-a facut datoria draga de ea, acum e timpul sa se odihneasca

Merg sa fac clatite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau !
Sunt bine piticii mei,Flavia.
Sanatate multa Diana si nastere usoara!
Alina ziceam de peretele din Camera lui Bogdi al Flaviei care e albastru, si restul camerei alba, ca trebuie sa arate fain!
Nu ma lasa banditul asta de Bogdi sa fac nimic, e tot agatat de mine.Si merge de ieri!AM baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Alina a numai atata? Nu ne mai zici nimic?Ce face Eli?

Mergi la inceput