Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, . Nu stim ce ne aduce ziua de maine si totusi uitam sa traim zilele asa cum trebuie. Asta e valabil si pt mine.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, multa dreptate ai...din pacate....

Alina, grele momente si pentru voi. Doamne-ajuta!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va multumesc pentru sustinere.

Gabi, are 39 de ani. Are o fetita de 12-13 ani.
N-a fost niciodata bolnav, e ditamai omu' si parea cel mai sanatos.
Am sunat-o pe prietena mea(Cornelia) care lucreaza la Euromedic, a facut la ei tomografia. E o tumora frontala, voluminoasa cu multe alte "chestii" care nu sunt bune (mi-a citit tot rezultatul, dar nici nu mai retin exact ce-a zis ca eram tare tulburata). Maine il sun pe unchiul meu (tatal lui e fratele lui mami) sa vad ce au zis la Timisoara. Eu le-as propune Cluj sau Szeged. Nici nu stiu exact daca-i operabila sau nu tumora.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA Tin pumnii sa se faca bine varul tau.Aveam un vecin in bloc la mami,un tip de varsta mea care a avut cam asa ceva,s-a operat la Bucuresti si a fost super ok dupa aia.La fel mai stiu de cumnata unei prietene din Timisoara.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, sa-l ajute Dumnezeu sa se faca bine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush imi pare foarte rau de varul tau! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si solutie la problema lui atat de grea....

Eu , fetelor, ma simt groaznic! Am sute de bube peste TOT(inclusiv in urechi, in gat, in gura...)! Ma dor de innebunesc si acum au si inceput sa ma manance....
Ma doare capul si ochii incontinuu,ma dor toate incheieturile, oasele... aseara am facut febra 39 care a cedat doar dupa algo pe vena(paracetamolul a fost apa de ploaie).....ma simt infiorator !
Mare lucru daca scap vie din porcaria asta de boala!
Deja cedez si psihic....NU MAI POOOOOT!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Offff, ce de vesti rele! Nici mie nu mi-a fost bine deloc zilele astea! Partea buna e ca am slabit 4 kg.
Miha, La multi ani puiului tau drag!
Ioana, o prietena de-a mea a facut tot pe la varsta asta varicela, si ea a crezut ca moare! Nu s-a simtit asa rau niciodata! Sper sa iti treaca repede!
Alina, imi pare rau de varul tau. Groaznica veste! Vorba Flaviei: nu traim niciodata fiecare zi din plin, desi asa ar trebui!
Va pup pe toate si va urez o zi faina si insorita!
Clau, n-am apucat cu tine inca!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

la toate.

Bogdi a vomitat azi noapte de 2 ori, nu l-a dus Sorin la gradi, l-a dus la tati. Zice ca e mai apatic. Sa vedem ce o fi.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Na, m-a sunat Miha ca toti copii ei sunt cu viroza intestinala, deci cel mai probabil ca si Bogdi a luat ceva sambata. Mi-a dat indicatii de tratament sa incep de pe acum sa nu stau pana se mai agraveaza.

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha si Flavia, sa se faca repede bine puiutzii vostri!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput