Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Miha, condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, te-am intrebat intr-un mesaj anterior daca ti-ai facut o glicemie in ultimul timp (ma gandeam la ce ai zis... ca ai slabit asa mult si mananci noaptea). Daca vrei poti veni la mine la lucru si iti fac din deget.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Miha condoleante. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
Eu acum am terminat de calcat ca mi se adunase o stiva de 2 metri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ALina, cred ca nu mi-am facut vreodata glicemia...doar glicemia Tu lucrezi de dupa masa? daca da, de la cate, pana la cate?
Sa stii ca m-a intrebat si o prietena de a mea daca mi-am facut glicemia si acum parca-mi sta pe cap...chiar as vrea sa mi-o fac

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, miercuri lucrez dupa masa, de la 13 la 18. Poti sa vii cand vrei ca ti-o fac rapid chiar daca sunt multi pacienti, dureaza f putin. A, ar trebui pe nemancate, dar daca vii dupa masa sa nu mananci inainte cu cel putin 2 ore.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Miha condoleante . Dumnezeu sa-l odihnesca in pace !
Pentru mine moartea bunicului ,din partea tatalui ,e o amintire tare neplacuta, a murit aproape in bratele mele ,e ingrozitor si sunt atatea lucruri la care nu gasesc raspuns si nici nu voi gasi ,poate odata...
Na ca m-am deprimat cu totul ,si-asa sunt intr-o stare din care nu pot iesi ,cred ca toamna-iarna sunt de vina ,nimic nu-i cum as vrea sa fie .

Flavia tot vreau sa te-ntreb si uit ,cand ai vreme te uiti la magazinul ala de care ziceai pe Ghe Doja daca au body-uri. Daca iti aduci aminte si ti-e in drum .
Moni interesant calendarul ,am vazut ceva asemanator la super Nanny mai demult ,doar ca acolo era cu inimioare ,stelute,floricele. La fete prinde ,dar la baieti nu reprezinta interes ,cel putin David nu-i curios .
Clau mancatul noaptea poate fii si chestie de obisnuinta ,cred .Mami se ascoala aproape in fiecare noapte si mananca ,si o face de ani buni ,eu nu ma trezesc de lene nici la wc. Dar nu strica sa-ti faci glicemia daca zici ca slabesti.
Alina a nu mi-ai raspuns ,o duci pe Eli la gimanstica ?Mai zi-ne cate ceva?

noapte buna

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Azi sunt prima ,asa ca am ocazia in sfarsit sa servesc eu cafeaua
Poftiti

Ioi ce vreme ,demult n-a mai plouat

O zi buna la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, condoleante! Sa se odihneasca in pace! Imi pare rau ca treci prin necazuri!
Ildi, multam' de cafea! Tare bine pica, ca aseara am iesit cu fetele pana la 1, atata am ras...de mi-au dat lacrimile! Tare fain a fost!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare, iar ploua.... Miha condoleante, sper sa treci cu bine psihic si fizic de necazul asta.

Ildi , anul trecut Dragos nu mai vroia sa mearga la gradi de lene si de dragul jocurilor de acasa si nu mai stiam cum sa=l convingem.Plus ca era asa neastimparat ca ne urcam cu totii pe pereti.Asa ca i-am spus ca la fiecare sfirsit de saptamina primeste cite un joc lego (micut) prinsese gustul lor si abia astepta sa treaca zilele. Bineinteles ca venea vinerea si uita, sau facea cite o prostioara si atunci ii aminteam de lego si se mai controla.Era asa dragut cind mergeam la librarie sa cumparam....deci, tine cu recompesele, conteaza virsta si sa stii ce-i place :)

Ada ati pus-o de o intilnire mai devreme? Aaaaa, am uitat ca n-ai copii acasa.... vezi ca saptamina viitoare e vacanta sa nu te trezesti cu ei acasa :)

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Miha, condoleante. sa treceti cu bine peste incercarea asta.
Nu te mai sun acum ca ma gandesc ca esti ocupata, suna-ma cand poti sa vorbim de sambata.

Ildy, daca reusesc ma duc, dar cu programul meu e mai greu acum, pt ca daca ies la 18 nu prea mai am cu cine vorbi.

Io m-am enervat de dimineata ca nu mi-a mers netul, dar numai mie, ca era ceva aiurea setat la calculatorul meu.

Cu ploaia asta nu am chef de nimic.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput