Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simona,astea-s din seria "e grele"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dragelor, io va dedic o melodie care-i place la fiica-mea tare mult...

In rest, toate liniare...

Va umbesc de nu va vedeti...

We de vis...io plec la home a mea draga...asta dupa masa...

Cateodata crezi ca vei fi bine de unul singur
Caci un vis este o dorinta ce o indeplinesti singur
E usor sa simti ca nu ai nevoie de ajutor
Dar e greu sa fi pe cont propriu

Te schimbi in interior
Cand realizezi...

Refren :Lumea prinde viata
Si totul este bine
De la inceput la sfarsit
Cand ai un prieten
Alaturi de tine
Care te ajuta sa gasesti
Frumusetea tuturor
Cand iti deschizi inima
Si crezi in
Cadoul de la un prieten ...

Cineva ce stie cand esti pierdut si ti-e frica
Cand treci prin bune si rele
Cineva pe care te poti baza,cineva caruia ii pasa
Oriunde ai fi ...

Te schimbi in interior
Cand realizezi...

Si cand visele se naruie
Cazute la pamant
Tu,tu te simti singur
Cand nu stii in ce parte sa o iei
Si nimic nu te indreapta undeva
Nu esti singur ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu am bagat ca migu saptamana asta la job, plus ca am inceput scoala de engleza, plus programari la dintar, plus program distractiv cu fiu-miu asa ca is cam gata bateriile pe saptamana asta. In we trebe sa fac smotru prin casa ca e vraiste, mancare si alte cele deci prevad un inceput de saptamana obositor
Ana, bine te-ai returnat, fug sa aflu noutatile
Maria,
Doris, un we linistit
Geta, si voua un we linistit si sanatate lu' Alexutu
Dana, la Cluj la ceva concurs sunteti? Bafta!
Anda, misto planu tau pe we, sa-ti fie de bine
Vicki, trecura nervii?
Dani, unde esti? sper ca ok ...
Deya, nu e bine in camin?

ursoaicele, fug la sapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Multzam de interes ... traiesc, dar in viteza

E muuult de lucru la job, asa nebunie n-am mai prins demult, incerc sa nu ma gandesc la cele necazuri - stiti voi care, supravietuiesc. Abia acu' seara am reusit sa intru sa citesc un pic ce-ati mai scris.

Lori e un pic racita, nimic grav, doar circul pusului de picaturi in nas. In rest, se descurca ok la balet si engleza, a avut ora la gradi unde a prezentat ea tema si m-am distrat la maxim. hai sa va zic povestea. Deci, tema pe care o prezenta ea a fost "Stiati ca ... ciudatenii din lumea fructelor si legumelor". Cam greu, ca toate ciudateniile mi se pareau cam sofisticate pentru varsta ei. Si atunci am dat o tura prin piata, am gasit niste rosii galbene, niste casraveti din aia gemeni, niste dovlecei ornamentali in forma de para si stafide. Si povestea era cam asa: stiati ca exista si rosii galbene, castraveti gemeni, stafidele se fac din struguri ... etc. Am pregatit si niste ghicitori cu fructe si legume si am pus la cale, ca sa fie mai interesant, sa-si premieze colegii cu stafide. Boon ...

Se termina lectia, vine acasa .... tare scumpa la vorba. Cica o fost bine, si atat. Si smulg cu greu amanunte, si ajungem la stafide. Dialog:

- Ai impartit stafidele?
- Da
- Ti-au ajuns?
- Da.
- Sigur?
- Le-am dat cate trei de copil si mi-au mai si ramas ...
- pai, si cum le-ai dat ?
- Le-am dat la aia care au raspuns corect la ghicitori.
- Si la ceilalti nu?
- Nu, asa e regula, doar la cei care stiu ...

pauza mare, dupa care adauga, un pic dezamagita:

- Dar au raspuns corect toti......

Va pupacesc, am luat o pauza scurta sa vin pe aici, si ma reintorc pe baricade. Un weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neataaaaa ... haidati haidati catinel catinel cu bunica, va las o cafa

pup, o zi excelenta, ma duc la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Lori

Ana, cica se deschide ceainarie bengoasa in noul Mall.
Si tot din capitolul 'cica' lucul de joaca o sa fie tare fain si mareee. KFC se inchide de maine si se muta.

Io-s linistita ca s-o terminat cu turele de noapte, cel putin pentru o saptamana, a intrat huzbantu in postnatal asa si-o facut anuntul pe la job ieri..ii dus saracu cu pluta De ieri sunt si eu in concediu 2 saptamani.
Am batut azi orasul in lung si-n lat dupa ultimele 'retusuri' si suntem pe ultima suta de metri...zici ca-i revelionul la noi asa mobilizare de forte am bagat, ca de fapt abia acuma ne-am adunat si noi pe la casile noastre...

Maia tot cu miscatorii la purtator este inca.
Si as putea spune ca si io la fel

AMR 2 zile

WK minunat va doresc!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Buna seara
Mariaa da da eu abia astept intrebarile minunechiar ma gandeam cum va privesc curiosii.Pff sa scrii dupa o poveste despre voi.
Geta si Silvana e ok in camin nu o prea mers netul da in rest....e bine am o colega de camera faina si linistita.Partea rea daca o pot numi asa e agatatul de catre baietiasa ceva unii is si simpatici da altii numa fraze de pe net au in cap
In rest nimic nou....Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

'neatza buna si cafea pentru toate!!!!
Eu reusesc sa intru mai rar............., dar decat deloc e bine si atat.
Pe la noi ploua si e urat, cu gandul sunt tot la TM.......
Va doresc o duminica faina si o saptamana suuper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

........si nu in ultimul rand "LA MULTI ANI!" Mihaelelor si Gabrielelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare, Adi multzam de cafea ....

La multi ani, sa ne traiasca cu numele !

Tocmai descarc niste poze, am ramas datoare cu ele dar pana acum n-am avut timp: petrecerea de Halloween si o excursie la padure.

Ieri am mers la cumparaturi si ne-am achizitionat, in avans, cadoul de Craciun: un storcator de fructe din ala adevarat . Drept pentru care acum incercam tot felul de combinatii delicioase si care tare- mai plac Spiridusului. Sper sa reusim sa mergem pe linia asta, ca musai trebuie bagate in organism niscaiva vitamine.

Astazi avem in program masa la restaurant, sa ne relaxam si noi un pic, si vrem sa incercam un loc in care nu am mai fost: Casa Bunicii. Va povestesc pe urma ce si cum, pacat cred insa ca n-am mers vara, cica au un loc de joaca super pentru copii, in curte. Este unul si in interior si sper sa apuc sa mananc si eu linistita, daca are Spiridusul ocupatie.

Astept sa se descarce pozele si cred ca astazi apuc si sa le urc.

Mergi la inceput