Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Vikip La multi ani , multa sanatate si noroc ... scuze de intarziere .... ieri n-am prea intrat pe aici te pup cu drag .... virtual chiar de ai bronsita sanatate maxima

maria imediat o sa ai ghiocelul acasa .... si cati pui husky ai ????

anda m-ai omorat cu semineul ala .... focarul il am ... da restul

ana vezi partea buna a lucrurilor .... ai peisaj frumos in fata ochilor

io ce sa va zic ....
- vineri dmineata plecam la Cluj .... oare ninge pe acolo????
-mobila inca nu a venit ... azi sunt 5 saptamani de asteptare
-ma enerveaza vremea asta la maxim
-nu reusesc sa mai slabesc nici un gram, nu ma pot mobiliza sa merg la sala .... fara miscare nu sunt in stare ... turma de kilograme s-au dus doar mergand la sala .... of of
-muraturile mi-au iesit ,sunt excelente , deja am mancar jumatate din primul butoias de 10 l

va pupez pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Ana, Geta, Pianna, Andanii multumesc pt urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Buna dimineata pe racoare.

Ano, las ma ca nu-i dracu asa negru, baga mare, fa jobu, dixtractie in rest...ce te-ncurca?? las ca ai iesit tu din zapezi mai mari care-i spaima? tzuc si fatzi de cap.

Andanii cind scii tu nici nush ce sa zic, sa rad sau sa plang. Mah, bine ca-s muraturile beton, imi facusi pofta ...in rest zau ca faci din tzantzar armasar. Ia-te fata si du-te la seminee, simtzeste frumusetea vremii "urate" de afara...asteapta mobila facand numa chefuri...hai ma, baga mare...si uite de sala aia ca deja dadusi in obsesie cu kilele alea. Arati beton, esti fata faina, cetzi mai trebe? nebuneala? hai maaa...
Drum bun spre cluuuj, savurati plimbarea si bafta in ce faceti pe-acolo.
cu putere si apasat.

Vikidutzaaaa? Cum te simtesti azi? Hai drege-te...cu iubire multa

Getooo, in ciuda vremii, bagam o bere? macar virtual. Hai ca fac cinsteeee

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda

Andanii cind scii tu nici nush ce sa zic, sa rad sau sa plang. Mah, bine ca-s muraturile beton, imi facusi pofta ...in rest zau ca faci din tzantzar armasar. Ia-te fata si du-te la seminee, simtzeste frumusetea vremii "urate" de afara...asteapta mobila facand numa chefuri...hai ma, baga mare...si uite de sala aia ca deja dadusi in obsesie cu kilele alea. Arati beton, esti fata faina, cetzi mai trebe? nebuneala? hai maaa...
Drum bun spre cluuuj, savurati plimbarea si bafta in ce faceti pe-acolo.
cu putere si apasat.

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

m-ai daramat cu postarea ta m-ai facut chiar si sa zambesc .... asta sunt io vad totul cenusiu si totul mi se pare negru de plans si de dat cu capul .... am nevoie de ceva consiliere ... ce mai ... cu siguranta hai ca nu mai pun iconite cu plans si dat cu capul

nu stiu de ce ... asta sunt eu si alta mama nu mai face

in orice caz sunt deprimata rau de tot .... scuzati-ma va rog daca va stesez rau nimic nu merge cum as vrea

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

merge o reteta de vreme de-asta?

ia fiti atente:
Ceai cu miere si mirodenii
Ingrediente:
2 lingurite de ceai uscat (ii buna ala de fructe uscate, varsat, o firma buna daca se poate), 6 cesti de apa, 2 linguri de suc de lamiie, 1/2 ceasca miere, scortisoara, 1 virf de cutit de cuisoare macinate.
Mod de preparare: Se pun mirodeniile in apa si se incalzesc la foc mic, acoperit, timp de 10 minute, dar fara sa dea in clocot. Se toarna incet aceasta infuzie peste ceai. Se strecoara lichidul si se adauga sucul de lamiie si mierea.
Se serveste cald.
Eu la fiecare cana mai bag fo 10 stafide, pe care le plescai fericita c-o lingurita cu model...am io una speciala pentru ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Anda buna berea, buna, dar ceaiul ala cu miere si mirodenii cred ca merge direct la sufletel ...
asa ca daca ma poftesti la un ceai din ala, cu mare drag vin ...
merci de reteta

Dana draga lasa depresiile, cum sa nu mearga lucrurile bine? uite, sotul tau a scapat cu bine de o chestie nasoala, mama ta presupun ca se simte mai bine, nu? ai un copil fain, astea-s lucrurile de baza si daca astea sunt ok, restul da-le incolo, ca se mai rezolva ele.

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

anda bestial ceaiul tau ... ador ceaiurile cu scortisoara ... hai ca mi-ai facut pofta si mi-am fabricat si eu un ceai cu scortisoara curmale si ceai rosu acuma-l sorb cu drag si ma incalzesc cu si mai mare drag
am facut dum mere cu scortisoara si migdale la cuptor ... of cat sunt de bune si ce bine miroase in casa atunci cand se coc si dupa putin

getutza esti o dulce ... ce sa zic , ai dreptate

ANDANII

Mergi la inceput

mah, apropos de asta, unde drak gasiti voi migdale dinalea fulgi???
ca mi trebe si nush de unde sa le iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dada, ninge la Cluj, de ieri...huh

bun ceaiul, bune muraturile, da' de mancare nu dati ceva ca mor de foame?!

Geta Titza e catelusa lui mamon care bineinteles ca a ramas la noi, ea are 2 mititei negrii si probabil cu ochi albastrii (inca nu i-au deschis) iar Maia inca n-a puiat, urmeaza ca are burtica destul de tare. Sper sa fie ori inainte de a pleca noi ori dupa, e prima fatare si n-as vrea sa avem surprize neplacute, tare as vrea sa fie cand suntem acasa.

Geta scrie mare cu rosu si bolduit ce zici tu acolo...bun sfat, face cat o palma dupa ceafa...ar trebui sa citim asta zilnic cand ploo afara si ni-s intunecate gandurile keep smiling girls

ma duc sa maninc ceva si sa-mi continui trebile pe aici.
sa aveti o zi faina, va tzuc la gramada

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

mariaa ninge la CLuj ??? ... tocmai ce-mi lipsea

anda fulgi de migdale am luat eu de la kaufland , billa ... cred ca si la real am vazut da ce vrei sa prepari tu ???? ceva praji buna ??? ia zi si la fata reteta

ANDANII

Mergi la inceput