Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

azi noapte s-o schimbat ceasu si la noi asa ca is drepti de la 6

Ieri incercam sa-mi amintesc care au fost targeturile pentru 2009 si mi-am dat seama ca mai am doua de care nici nu m-am apucat asa ca de maine pe cai ca se gata anu si ma prinde in pielea goala so de azi gata cu tigarile iar de maine la dieta, urati-mi noroc sa le duc la bun sfarsit

O duminica faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silvana, hai mama, mai doua pe lista...bafta maxima!!
Dani, tu cum stai cu regimul de viata schimbat??

poftiti pentru tot boboru'

sa aveti o saptamana grozava!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata si de la moi

Mariaa merci de cafea, prinde bine una amara si fierbinte ... ca mi-a inghetat nasul pe drum pana la servici
cate zile mai sunt pana la marea intalnire? cum mai sunteti?
Silvana succes! sa te tina cele 2 hotarari.
la noi a venit iarna, frig rau ... la voi cum e?
poze cu piratu' meu n-am ca n-a avut chef sa stea la pozat . al tau pirat cum s-a distrat?
Danuto draga incearca sa ignori toate cele ... ca nu merita sa-ti faci nervi din cauza unor idioti. sa ai o saptamana mai buna.

o zi buna va doresc la toate

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu si va doresc o saptamana cu realizari!

Silvana...hai ca numai doua is putine,asa ca spor la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offf ce vremeee e de stat in casa la caldurica .... in fatza unui semineu cu lemnele trosnind .... cu o cana de ceai de mere si scortisoara aburinda , ascultand niste melodii drage sufletului si citind ceva captivant visez frumos din pacate sunt la lucru

va doresc o saptamana cu realizari maxime

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor
haideti la o cafea sau un ceai, care ce pofteste

ia spuneti-mi si mie ce se intampla pe aici? vad ca nimeni nu mai apare ... nimeni nu mai spune nimic ... sau ati intrat in hibernare?
daca-i asa, ma duc si eu la barlog ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza

Geta, merci de ceai si cafa...

Hibernare, zici?
O fi...

Io-s prin zona, ne bucuram de vacanta, desi mai facem si cate-o tema, asa sa nu ne iesim din ritm...

Ana e in delegatie pana vineri...
O sa ne lipseasca...

Maria, mai e atat de putin...

Silva, succesuri marete in ce ti-ai propus...io te sustin...

Mihilica, o poza cu burta de fetitza nu vedem?

Anda, ce faci femeie? ceva poze noi? de incantare pentru suflet?
Ce face Edi in vacanta?

Cu Dana m-am intalnit ieri, era cu Loriana, asa ca fetele au schimbat cateva vorbe...

Aidule, daca ne citesti, te salutam...si am vazut pozele noi cu foca mica...un dulcel...

Andanii, ce fain ai scris...semineu, alea alea...

Unde-i Deya?
Vicky?
Monica?

Pup zuzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

zuzelor

ce hibernare bre? tineti cu ursu, huh??

Doris spor la trebi si distractie in vacanta.

Ano, drum bun si cale batuta. Mai ales sa ai parte si de distractie.

Ma Silvo, io-ti urez bafta la fumat si la slabit si la alte targeturi de-astea, da' mai nainte de a te apuca, stai in sezut si te intreaba pen ce faci tu astea? Daca is numa pentru matale ca altfel simti tu ca nu tine, da-i bice, daca alte motive tampe te imping la de-astea targeturi (de genu nu-s frumoasa destul...si alte ganduri de-astea nastrusnice), las-o balta, si simte-te bine. Ca-i cel mai important Parerea mea ca ejti bestiala asa. Si mi si dor de tine, sa stii.

Simo mai respiri mama??

Andanii, lasa drak visarea si incaleca masina si du-te la seminee si spalat okii. Ca se poate, sa stii... Iaca AICI.

In rest noi foarte bine, Edi in vacanta, NU facem teme, NU facem linii, dungi, litere si ixuri, ca io m-am saturat . Sa nu le mai vad. Facem altele in schimb, ne-am jucat de-a hotii si vardistii prin padurile patriei si alte de-astea de sezon ...pardon, de varsta noastra. Dupaia am trecut la jucarii mai serioase si ne-am plimbat masinile, una iesire la Danes cu Ana si Viky si alti maniaci masinisti, si alta cu tractoru la padure, acuma in we.
Poze AICI si AICI....pentru cine nu le-a vizionat inca.

Viky este bolnava, ii doresc insanatosire grabnicaaaaaa. Auzi Vick? Re-pe-de.

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

na, vad ca or iesit ursoaicele de la hibernare ...
acest lucru ma bucura

mey Anda pe unde-s plaiurile alea bestiale pe unde ati fost? superb .... mi-au picat ochii-n gura si m-a apucat dorul de duca ... foarte frumoase locuri ....
da' poza a mai faina e aia cu bocancii tai noroiosi... eu initial am crezut ca ai pozat niste rame prin noroi, apoi m-am prins ca-s sireturile de la bocancii tai ...
in concluzie, frumos de tot ...
Doris mai lasati temele in vacanta sa se relaxeze si Ines ...
Vicki sanatate multa iti doresc, sa te faci bine.
Mariaa pe unde esti? mai rezisti?
Ano drum bun sa ai si delegatiune placuta

ursoaicele toate

Geta, mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Vicki, la multi ani cu multa sanatate
Anda, trecu baba cu colacii nu mai macina ganduri din alea ca nu-s frumoasa vreau sa slabesc pentru mine sa ma simt eu bine in pielea mea dar si pentru sanatate pentru ca in ritmu in care mi-am dat drumu la mancare in scurt timp ma faceam cat o scrofita iar la tensiunea si coloana mea un plus de kg nu pot face decat rau. te tzuc
Doris, te las pe tine sa ghicesti care din cele doua targeturi au succes
Geta, e frig si la noi, undeva la 6-7 grade in cursu zilei iar seara mai frig.
Maria, ARM 7 zile da? te tzuc

pup ursoaicele

Mergi la inceput