PRIETENE FARA TITLU (52)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Buna fetele.
Vad ca vorbarete!
Ce au fetele noastre cu limba scoasa? SI a mea e in aceeasi faza! Obraznicii, "amenintari" si limba scoasa! Mamici de baieti, Liliana, Astery, ai vostri nu scot limba?
Ingrid, eu una prefer faza asta isteriilor! Si stiu ce spun, fiindca Razvi e in faza de urlete fara limite. La Ana merge pedeapsa, merge recompensa, la Razvan nu merge nimic. Ana nu ne da afara din camera, se baga singra in camera ei cand se supara pe noi!
Ana, deci Clara te lasa la scoala? Ana mea e cu faze de genul "nu mai suntem prietene" sau "nu ma mai culc cu tine" NU ZAU? N-am eu bafta asta! Da' sincer, eu pe toate le vad "light", fata de zbierete si urlete (cum ziceam mai devreme)
Moni, cand aud ora 10............somn. Imi dau seama cat de departe sunt cu somnul.............M-am decompensat, gata, sunt disperata dupa un pic de somn! Azi la 7 eram in picioare dupa ce asta noapte eram tot "in picioare"
Revin, numai sa-l culc pe asta mic care zbiara.
http://www.dropshots.com/dochia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Hei, a mea nu scoate limba ... nu cumva mergand mai in premiera la gradinita au preluat-o de pe-acolo fetele?
BRANDUSA imi pare rau de tine, cu somnul,zau.La mine e domnie curata fatza de cum eram cu Diana si atunci aveam doar una ... nu cum ai tu acum trei !!! Azi de liniste ce-a fost (fara Diana) pana si cu papatul s-a schimbat radical Tudor !!! Adica dupa ce-a supt pe la 7 ,cand ne-am trezit pe la 10 nu a mai plans dupa papa ca de obicei si eu daca l-am vazut asa preocupat de a face sport - era in mijlocul patului din dormitor pedaland si trancanind cu plafoniera - i-am dat pace.Ca de obicei se smiorcaia cand voia de mancare.L-am adus pe urma in bouncer,s-a mai jucat cu alea si a atipit asa ... Deci a mai supt abia la ora 12,cand s-a trezit.Si s-a trezit iar foarte caaalm,nu plangea de foame,dar a papat bine.Pe urma ne-am mai jucat un pic,l-am pus iar in bouncer - s-a kk-rit si acum pedaleaza iar dar la carusel,unde probabil va adormi bine mersi ...
Stii cum e ,fix cum zicea prietena-mea ce are doua fete si prima a fost cu colici si plangareata, iar a doua cuminte precum Tudor.Zice ca se trezea barbatu-so noaptea si o intreba: mai, noi avem bebe acasa sau nu? Ca nu ii venea sa creada ce cuminte e ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Bee spune:
Si acum sa continui putin, ca cel mic tot nu doarme.
Moni, eu pe Tavi il adorm cum apuca el sa adoarma. Seara numai in pat, asa vrea el: papa muuult, baie, papa pana il vad eu fff satul, apoi pat, somn. In general se culca intre 9 si 10 seara si se trezeste intre 1 si 2 (prima oara). Cand se trezeste il iau cu mine in pat, ii dau sa suga si adormim impreuna. Se mai trezeste inca de 2 ori pana dimineata (stiu asta, fiindca schimb sanul la care-l alaptez, deci ma ridic si-l mut de colo colo in pat). Si a 2-a oara (de fapt a 3-a oara pe noapte, deci in jur de 6-7), adoarme greu si numai pe burta (a mea sau a lui). Oricum admirabil e ca in grija lui reusesc sa ma dau jos din pat si in jur de 8, ceea e un progres fata de Razvan, care a fost mereu matinal si insomniac. Are si nopti agitate (ca asta noapte) cand chitaie non stop. Si e chinuitoooor! Pai ce somn e ala cand unul chitaie langa tine, altul urla in camera de alaturi (Razvan), iar Ana in pat cu mine, cum suceam baiatul sa-i dau papa la alt san (deees, din ora-n ora, ca deh, n-am avut lapte cred), se trezea si ma intreba unde plec. Unde sa plec? In lume? Dar ma lasa cineva? Ziua mai doarme pe burta mea, pe burta lui sau in carutz (daca e fff satul).
monica70 spune:
Ce va ziceam,Tudor a atipit acolo la carusel.Trasesem eu si jaluzelele sa fie mai penumbra.
BRANDUSA vai de mine pai e horror ce povestesti tu Dar de ce se trezeste atat de des si el??? Ca pana si Diana se trezea odata maxim de doua ori pe noapte ca avea colici si asta asa pana pe la 2-3 luni doar,ca dupa aia a dormit toata noaptea.
Eu cum ma culc pe la miezul noptii,prefer sa il culc pe Tudor "de noapte" abia pe la 22,30-23-24 ca atunci sigur doarme pana dimineata la 6-7-8 si pot dormi si eu neintrerupt cca 6 ore asa.Il mai las sa doarma seara asa pe bucati vreo ora inainte de baie,pe la 20-21 sau 21-22 depinde si de Diana cat de zburlita e ...
De obicei mai doarme vreo ora macar dupa ce suge dimineata,dar nu adoarme imediat ci dupa ce se screme indelung cu sonor cum mai ziceam.Rar, cand nu adoarme nicicum il plantez in bouncer sau carucior si il evacuez sa il adoarma taica-su in camera de zi, ca sa mai poata dormi Diana pana la 8.
De ce mi-e teama mie: cum o fi cand incep sa ii iasa dintii,ca stiu ca atunci a reinceput sa se mai trezeasca si Diana din cand in cand noaptea.Dar poate scap ca si de colici ma temusem si-am avut noroc sa nu aiba
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Salut,
Ma chinui sa intru sa va scriu 2 randuri de ieri de dimi, dar ma tin copiii astia ocupati.
Am ceva sperante ca Alex ar fi ok,dar e bine sa facem si o encefalograma cA Sa eliminam ultimele dubii. In rest pt ca sunt sigura cu ei inca vreo 6-7 h pina vine tati acasa,si cand dorm vreau sa fac si de mincare, o tocanita in afara de cirba de fasole executata ieri- imi pare rau ca ieri nu am avut camera la locul de joaca, iar acum ma innebunesc sa iesim putin afara ca e mai placut si ceva soare.
Va pup si poate mai revin cand execut mincarea, o duminica faina!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Denisa, multumim de vesti, chiar sunt bune! Fa si EEG sa stai linistita, dar eu cred ca nu-i motiv de ingrijorare. Uf, ce bine, tot asteptam sa ne spui...
O duminica faina si tie, spor la bucatarit!
Bee, pe mine situatia cu un copil care-mi raspunde obraznic, imi scoate limba, imi intoarce spatele sau pur si simplu cum a zis Anamaria, se face ca nu aude ce-i zic (de 100 de ori pana ragusesc) ma termina psihic. Ca nu stiu cum sa o gestionez. Da, o pedepsesc, dar prevad ca in curand, nici astea nu vor mai fi de folos.
Ce greu trebuie sa-ti fie cu somnul, off...inteleg ca Tavi e alaptat la cerere, daca se trezeste inseamna ca ii e foame..Diana se trezea pana la trei luni tot din 3 in trei ore. Fomista rau...
Anuta te ameninta ca nu doarme cu tine? Hahah, ce mi-ar place sa ma ameninte si pe mine asa...
Moni, ea are o casuta cu mobilier aferent, cu omuleti, cu canapele, veioze etc...NU SE JOACA! E satula de astea, pe bune. Ce sa-i mai cumpar? Tot cartile sunt baza, ea e o devoratoare. Cum de Diana ta nu scoate limba? Asta da minune, dar totusi, ce s-a intamplat cu copiii nostri? Ziceam ca am scapat de crize...
Acum e aici si Robi, de dimineata s-au jucat, ba sunt prieteni, ba se cearta, mai am si eu momente de liniste.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
DENISA spor la treaba;asteptam si rezultatul la chestia aia,dar daca neurologul ti-a zis ca e bine si ca nici poveste de autism,ce mai vrei?
INGRID poate ca mi-ar placea mai mult mie casuta aia decat Dianei.Dar deocamdata vad ca e atrasa de ce imi placea mie mult de tot: cuburi si desenat,asa ca poate i-ar palcea si casuta.Cartile si Dianei mele ii plac,dar deocamdata am destule din ce sa ii citesc,cel putin povesti.O sa mai caut carti cu alte chestii mai interesante.Acum ca stau acasa si bebe e cumintel am timp sa rascolesc netul
Azi a fost vreme mai inchisa si am dormit si eu vreo doua ore,n-am mai iesit nicaieri.Am cam stat calare pe telefoane cu neamurile,cu nasa ... Tudor cuminte in continuare,tocmai ce-a atipit iar in bouncer.Ca pe Diana inca nu a adus-o mami,trebuie sa cam apara si atunci s-a cam dus linistea.
Bee spune:
Denisa, ma bucur sa aud de vesti bune legate de Alex!!! SI ce a mai spus doctorul la care ati fost?
Ingrid, stiu cum e cu repetatul la infinit! La voi o fi vreo faza, dar la noi e genetic, clona lui ta-su! Mama ma necajeste si imi spune ca ambii o fac "de-ai naibii". EU cred ca se concentreaza la altceva, sau pur si simplu sunt aerieni sau neatenti (cam acelasi lucru). Asta nu inseamna ca nu ma dispera! Nu stiu ce sa zic de cadouri idei de joaca/ activitati. La capitolul asta sunt o nulitate. Cusut, tzesut, roata olarului? EU m-am gandit la asa ceva, dar cred ca nu inca. La noi sunt 2, care ar vrea cu siguranta fix acelasi lucru! Momentan au primit niste figuri care au capsate pe margini (pe contur) niste gauri unde tb bagate niste sireturi colorate ca si cand ai coase! Razvi e as, Ana nu are chef si rabdare.
Moni, cumintel Tudor, dragul de el. Si al meu e cuminte. Dar deja mi-e groaza de cum va fi peste 1 an si ceva. Comparativ vorbind, desi nu e corect sa faci comparatii, colicile Anei de cand era bb, au fost mult mai suportabile decat "bazdacii" lui fii-miu de acum.
si Noapte Buna. Sunt deprimata, da? Maine, muuuult pre mult de alergat.
monica70 spune:
BRANDUSA de cusut a fost Diana incantata pe la doi ani jumate ,la fel de insirat margele.Acum cred ca s-ar plictisi urgent de-asa ceva.Lasa disperarea ca iti revi tu Un pic de somn
De cand a venit Diana s-a apucat de pictat si a stricat vreo 4 foi de desen,ca mereu nu ii placea nu stiu ce facuse si o lua de la capat. Pe Tudor care numai ce-adormise deja l-a trezit dupa numai 10 minute ... Era cam morocanos dupa ce mutre facea, asa ca i-am dat niste papa sa il mai calmez.
Mi-a zis maica-mea ca a sunat-o matusa-mea plangand necajita rau: la vara-mea ce lucreaza in Italia langa Milano ca asistenta medicala,i-au dat foc la masina in fatza blocului.Vreo 7-8 masini au ars.Extremistii ! Si nici nu terminase de platit ratele la ea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Wow, mi-a venit o idee (de la Bee, cu cusut, tesut): avem forme din carton, le pui pe foaie si conturezi, apoi desenezi. Sau pe foi colorate. Sunt o gramada de jocuri din astea, eu l-am gasit in subsol, ramas de la Robi. Sunt si case, tractoare, soare, luna etc, pt pasionatii de desen/pictura.
Moni, noi nu coloram cu guase, acuarele simple. O sa incepem si cu alea din tub, a avut mai demult, picta cu degetele. Si noi am dormit, tare bine mi-a picat, de mult timp nu mai servea Diana somn dupa-masa. Apoi mancare, afara..iute s-a inserat, n-am prea stat in parc. Nepotul meu a calcat intr-un kka de caine, pfui...daca nu se vedea, ghinion! Sau noroc, cine stie?
Bee, eu tind sa cred ca e neatentie sau nepasare..daca o chem sa-i dau ciocolata, nu vrei sa stii ce viteza de bolid prinde. Ce-si zic ei: las' sa zbiere mama, ce mare lucru!
Poate ca Petru va fi un cumintel, fara crize. Nu te grabi sa faci pronosticuri. Te cred ca ti-e greu. Noapte buna!
Am plecat, merg la lectura. Mi-a cerut vara-mea sa-mi menajez corzile vocale, ca poate fi mai rau. Uit, ca ma enervez. Iar acum, sa citesc e un chin. Ce nu face o mama pentru copilul ei...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues