PRIETENE FARA TITLU (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

salutare

In trecere pe aici, am trecut si eu prin ce ati scris dar n-am timp sa bag o postare.
Denisa, AERIUS este intradevar un antialergic. Substanta activa ce o contine este Desloratadine, exact ca in cel gasit de tine pe net. Diferenta ar fi ca asta de il dau eu copiilor este sirop si contine 0,5 mg de desloratadina /ml de sirop.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

http://www.efarma.ro/products.php?id=884
uite, asa arata!
poate gasesti si acolo sub forma de sirop pentru copii.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-mersi frumos, o sa ma uit dupa el, ai mei nu sunt alergici, eu mai mult pt A vroiam ca el e cu nasul, ma gandeam dc exista ceva mai eficace ca vibrocil.Zici ca Rares e vorbaret tare, dar poate e mai linistit ca al meu, el ce activitati mai are, in afara de desene, aveti jocuri specifice pe varste pt calculator-eu nu ii las pe ai mei inca la PC-incerc sa ii mai tin deoparte, Emma a primit o carte cu creion tare faina de la Leapfrog, tb sa incepem sao utilizam mai des ca e buna ca urmareste ce scrie pe fiec pagina si repeta cuvantul, asa poate o sa se prinda si ea mai usor cum e cu cititul.
Hai ca mi-am facut norma pe azi..Ana-ceva news?
Ursu -tu ce mai zici?
Mira-ti-am avzut pozele,faine!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici si eu p-aci,am evadat un pic,ca o chinuie talentul pe Diana cu puzzle si eu o ajut Am facut impreuna unul de 54 cu Bambi,eu majoriatea marginilor ,ea centrul si acum se chinuie singura cu o oaie de 48 de bucati si se tot jeluie ca nu stieee ,dar a facut partea de sus singura deja
Ma gandeam sa o antrenez pentru puzzle alea de 100 bucati,cand le-o vedea cu atatea bucati ii pica fatza si presimt ca m-oi chinui eu cu ele la greu.
Tudor e cumintel,"vorbeste" cu jucariile si pedaleaza.Pe langa omida i-am mai dat si maimutica Dianei,rade si la ea plus ca nu se sperie defel cand ii bag sonor si tzipa aia de mama focului - Brandusa si Ana ta o avea de la Predeal .Mai devreme i-am pus-o pe burta si ne-am stricat de ras ca o prinsese de urechi cu manutzele si o tot tragea spre el si "vorbeaaa" de zor.Azi a tras niste scancete si unul s-a terminat cu "Daaai!"

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

A terminat pana la urma Diana puzzle ala de 48 singura,daca retin bine pe asta l-a mai facut ea singura mai demult,asta insemnand cca jumate de an,ca de cand a dat caldura nu s-a mai atins de asa ceva.
V-am zis ca maine n-o duc la gradi ca vin Ingrid et comp. pe la noi? Diana mea abia asteapta
Apropo Ingrid la Diana ta cat a durat pana a facut singura puzzle ala de 100? Adica cat timp a trebuit sa o ajuti tu? Ma gandesc acum ca poate i le-am luat cam devreme,avand in vedere ca pe asta de 48 l-a facut destul de incet si tot vaicarindu-se ca nu stie.Dar m-am ambitionat si nu am ajutat-o,doar incurajat-o.Acum s-a plictisit de ele si mi-a cerut voie sa se joace de-a gradinita.Cerut voie pentru ca ... intinde foi si creioane pe masa,iar le imparte copiilor si deseneaza ea in locul lor si tot ea ii controleaza ASTERY parca seamana ai nostri,ei intreaba ei raspund Decat ca Nicolas al lui LILI sa ma puna pe mine sa intreb mai bine asa.
"No, acuma va pricepeti?" "No, vi-i bine asa?" isi intreaba Diana "copiii".Astea or fi expresiile lu' doamna Lenuta

Am fugit sa il imbaiez pe Tudor ca deja e sictirit rau pe carusel.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Mi-au adormit strumfii deja
Si eu stiam pentru nas infundat doar de Vibrocil,nu auzisem pana acum de Nasic ala de exemplu.LILI e bun ala? Desfunda nasul bine? Ca vad ca e special pentru copii.Cu Diana nu am avut des probleme,stiu ca i-a prescris odata picaturi Colargol cand era micuta si pe urma i-am mai dat eu Vibrocil,ca am auzit de la cineva ca e super bun si pot zice ca e.Ii dadeam cu el doar inainte de culcare,sau daca era chiar infundata mai rau,ii mai dadeam si dimineata inainte de a pleca la gradinita.Si eu il foloseam cu succes cand era cazul.
DENISA tu vorbesti de norma? Eu mi-am facut norma pe-o luna ieri si azi Mai baga si tu cate o filmare cu Emma si Alex ca nu i-am vazut demult.Eventual cantand

Ei acum sa vad ce mai e nou pe net ,mai voiam sa zic ceva dar am uitat ce,imi amintesc io ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu treaza ca mi-a plecat barbatul la lucru mai devreme ( de bine ce a ajuns aseara la 10). Dar mai conteaza? Bine ca e aproape si l-a luat Razvi in primire noaptea trecuta! Razvi tot plimbaret noaptea. Acum parca s-a mai potolit ziua, dar noaptea tot la plimbare vrea sau sa doarma incaltat. Asta noapte mi-a zis Radu ca au plecat de 2 ori jos, dar s-a lasat convins sa se intoarca "la baza", adica sus in living unde dorm ei. Cred ca nu i-a mai placut canapeaua de jos la care i-am scos pernele. Sarma aia de a ramas n-o fi fost pe gustul lui (am recurs la metoda asta, doar doar nu mai merge jos, ca jos e deja mai friutz si va fi si mai si la iarna.
Eu cobza.Asta noapte visam ceva cu o racire iminenta catastrofala a atmosferei si cu oameni care plecau sa se adaposteasca. SI cand colo tremuram de zor ( ca doar nu degeaba se cheama ca ai "friguri") sub ditamai pilota. Cu Tavi langa mine, evident si micul flamand suge/ doarme toata noaptea. SI cu el am avut eu ceva vise.... Acum sunt de vis, abia ma pot ridica in 2 picioare.
Moni, distractie placuta azi cu Ingrid si Dianele mici si dragute! Pt ANa puzzele-urile sunt printe putinele activitati care-i plac mult. A primit unul superb de 100 bucati in vara. SI-l face singura acum. Nu stiu cat a durat pana sa-l faca singura. Nu cred ca e relevant, fiindca n-am antrenat-o la asta,iar ea si daca ar stii sa faca ceva prefera sa-l faca cu mine. Deci l-a facut singura candva cand am fost prea ocupata si am repezit-o.
Liliana, sanatate lui Nicolas! Sper sa fie doar muci nevinovati.
Denisa, aerius e cum ti-au spus fetele antialergic. Daca vrei sa-l dai pt nas infundat/ curgator, nu cred ca merge. Antialergicele au efect dupa ceva mai mult timp si in cazul congestiei nazale alergice. Nu cred ca e cazul la voi. IN Romania muuulti pediatrii prescriu antialergicele astea chiar si in raceli. Or fi stiind ei ceva. Eu m-am cam ferit.
Mira, evident am vazut si eu pozele cu piticii. Imi plac mlt cele cu toti 3 si cea cu Clara, la Ana acasa cred ca era.
March, Rares face la WC, olita? Deci Ioana e o vitoare inotatoare. SUper.
Sa-l laud pe cel mai mic putin. E atat de cuminte in comparatie cu fratii lui (cu ei cand erau mici ca el)!!! Doarme ziua, doarme noaptea, are colici moderat, kk, papa, somn, ceas. Si nu-i lipsa mea de atentie la mijloc! Ca tot la mine in brate e, nu va imaginati altceva.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hello si de la mine!
Aseara am fost intr-o vizita si n-am apucat sa citesc... am reusit sa bag un ochi acum. Si-acum sa raspund...

DENISA - cum a zis Daniela e sirop Aerius(0,5mg/ml) ce dau si eu lui Nicolas il ajuta in ameliorarea inflamatiei mucoasei nazale si cum spunea si Brandusa mie mi-l prescrie mereu cand e racit copilul.Sirop pt tuse expectoranta... naturist poti sa le spui sa iti caute la plafar sirop de Potbal si ridiche neagra sau poti incerca cu Grindtus pt copii... e tot pe baza de plante si e bun pt tusea uscata.
Super ca ii luati pianina Emmei iar cu lectiile de echitatie... si-al meu vrea... mereu cand vede carute si cai pe-aici imi spune ca vrea sa "cacaleasca" =calareasca si el. Poate de la primavara ajung la o ferma de animale sa-i fac placerea.

MONI- Nasic-ul e ok mi l-a prescris inca de asta primavara decand am avut probleme. Cum il pun in nas cu sufla furtunos si elimina f bine secretiile. Ca dovada... ca dupa ce ieri i-am dat de 3 ori aseara a dormit bine si nu s-a mai trezit atat de infundat in nas. Cum eu ma asteptam sa se agraveze pesimista de mine... am fost f fericita dimineata cand am vazut ca este bine copilul.
Ce dulce trebuie sa fie Tudor cu "chiuielile" lui si cu "pedalatul".
Iar domnisoara Diana sa inteleg ca se pregateste sa fie educatoare... asa-s fetitele...ca si Maria lu verisoara-mea face pe profa cu Nicolas dar nici al meu nu se lasa... defapt faza aia cu "Intrebarile impuse" e defapt jocul lor preferat... asa isi vorbesc ei doar a al meu continua si cu mineee.... si cu cine mai apuca.

ASTERY tocmai vroiam sa zic si eu ca-l meu stie copii cu tot cu nume si prenume... vad ca chestia cu prezenta ii marcheaza pe toti. Pe mine ma distreaza cand imi spune ca doamna l-a certat pe Croitoru... Cand am vazut eu ca stie copii pe numele de fam m-am gandit ca DOAR asa ii striga dar apoi m-am lamurit ca el a invatat si numele si prenumele. El de ex. este "Tedeletzu"=Teodorescu.
Cu icon-ul cu "bebe care scapa suzeta" , Nicolas cand ma vede la comp imi zice:"imi dai cu tzuzeta din gula? bebelusul care scapa tzuzeta din gula?"
Ma bucur pentru voi ca Razvan este cat se poate de bine.E super tare... poate reusesti sa-l prinzi recitand.
Esti tare daca te tin nervii sa te ocupi de toate problemele cu gradi. Sincer eu cred ca m-as enerva si ambala teribil la atata nesimtire.
Sa inteleg ca trebuie sa asteptam o veste de la tine?

BRANDUSA - sper sa te refaci. Baga ceaiuri si multa rabdare.copiilor .

Merg sa scot o masina de la spalat...si sa-l pun pe socra-miu sa-mi scoata ligheanul cu rufe afara sa le intind. Bine ca e soare ca mai bag vreo 2 ture daca tot are cine sa care ligheanele. Azi e socra-miu pe-aici ca au trebuit sa vina nenicii aia de la gaze sa dea drumul la conducta si nu stiam exact cand vor veni... si poate eu eram cu copilul la gradi...de-aceea l-a convocat Robert sa stea pe-aici. Bine ca a venit ca a stat pe la camera centralei dupa ei si dupa 30 de minute de treaba.. le-a dat 1 mil . Cand am auzit imi venea sa-l strang de gat... dar l-am lasat pe Robert sa o faca.

Revin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Brandusa deci te-ai mai degrevat de un copilas azi noapte. Super ca a venit Radu... dar naspa ca deja a trebuit sa te lase singura dar lasa ca in week-end va fi alaturi de voi si poate reusesti si tu sa te pui pe picioare.
Nu ne zici ce v-a adus tati de la shopping?
Bine ca macar Tavi e cumintel acum. Bravo Anei ca face puzzle atat de mare. Cat despre faptul ca nu vrea sa faca singura... si-al meu ma solicita in tot ceea ce face...chit ca se descurca f bine si singur. Probabil ca asta le confera siguranta... la varsta lor.Nicolas de ex. imi zice sa coloram impreuna iar la puzzle ma solicita la inceput dupa care imi da flit si imi zice ca n-are nevoie de ajutor ca poate si singur.Nu va mai spun de jocurile cu Creionul fermecat pe care le stie perfect... dar eu cred ca mai mult ma cheama sa vad eu ca el stie si sa-l laud... sunt smecheri si cer atentie.

Gata prima tura de rufe, socra-miu l-a pus Robert sa grebleze frunzele din gradina si sa tunda gazonul. Deocamdata n-a reusit decat sa grebleze... trebuie sa le si care cu roaba sa le arunce dar deja a obosit. Sau ma rooog... nu vrea sa se oboseasca prea tare si face pauze lungi si dese.
Eh.... daca il mai aveam eu pe taica-miu... aveam gradina impecabila .

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Liliana, socrul tau e de groaza. Din afara pare amuzant, dar cred ca pe tine te dispera. Las' sa-l vezi pe al meu care a dat turul cartierului Militari sa gaseasca soda caustica ieftina. Si cum imi explica: colo 30 mii, colo 35, dar dincolo 60. Parca vorbea de milioane! SI-mi explica sa ma duc eu la nu stiu ce depozit, unde sa iau hartia igienica cu 16 bani in loc de 40! SI sa nu am unde sa parchez si cu copiii ce sa fac? Daca traiam in vremea in carenu existau hypermarketuri, sigur nu mai pupam cumparaturi. Asa, chiar si gravida cu Tavi ii bagam pe amandoi in masina, apoi in cos si la cumparaturi. In ultima vreme nu mai incapeau cumparaturile de ei! Inca n-am incercat cu toti 3! Cu cate 2 da. Cat despre cadouri de la Radu.......... A intrecut orice asteptari. Si-a facut de cap. Si eu care si hainele copiilor le iau din Auchan.......Nenumarate bluze, la 3-4 euro, treninguri, blugi, salopete de catifea, geci de iarna, mie o pijama, o bluza, o vesta, mamei mele un trening, o camasa, lui tata o vesta de iarna si pantaloni de casa, la socrii iar de imbracat, lui camasi, bluze, pulovere. M-a omorat. S-a dus diurna lui pe haine! Acum revenim la produsele de baza luate si alea cu zgarcenie. Bine ca s-a ingrasat 4-5 kg in 10 zile, acum clar le da jos rapid.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput