Hidrosalpinx 7
Raspunsuri - Pagina 8
Miruma38 spune:
Buna dimineata fete dragi 

Iana - Mari mai este putin si vei tine in brate " uriasii" 
, ce repede trece timpul, ce bucurie mai mare poti avea?????Sanatate multa si sarcina usoara in continuare 

Fetelor cam in cat timp imi revin dupa laparascopia de scoatere a trompelor?????Cat stau in spital, cand pot sa ma intorc la servici????
Va pup si va doresc o saptamana minunata.
guzelnico spune:
Miruma, ca proaspata "gaurita" prin laparoscopie, iti pot spune ca:
- interventia dureaza aprox. 40-45 min
- esti total pe taramul somnului
(deci nu simti absolut nimic)
- in aceeasi zi iti da drumul acasa
- in max. o saptamana te poti intoarce la serviciu (daca acesta nu presupune mutatul/caratul greutatilor, desigur
)
Daca mai doresti detalii, sunt pe-aici
sau exista si un subiect specializat pe DC:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143938
tamaryllis spune:
Miruma, cu cine faci laparo? Trebuie sa ai grija sa alegi un dr experimentat, care sa nu iti atinga ovarele. Te rog sa nu te dai pe mana oricui! Sper sa nu te superi pe mine ca iti spun asta. Intentiile mele sunt bune!
Si eu am plecat in aceeasi zi acasa.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
Miruma38 spune:
guzelnico multumesc mult pentru informatii 

tamaryllis , draga de tine, multumesc din toata inima.Nici eu nu mai stiu ce inseamna " doctor bun" , spun asta deoarece eu am facut laparascopie pentru trompe in urma cu un an si jumatate.Am fost operata de "spuma" doctorilor din Constanta la clinica privata.Mi-am revenit atunci foarte greu, operatia a durat peste 3 ore...nici nu inteleg de ce a durat atat de mult.Au infirmat diagnosticul de endometrioza si nu au scos trompele ( nici macar nu au vazut ca am hidrosalpinx bilateral).Mi au zis ca sau chinuit sa imi desfunde trompele...dar ca sunt atat de lipite si nu au reusit, daca mai insistau mi le rupeau si trebuia sa mi le scoata......Acum alt doctor care spune ca nu am endo ci adenomioza, diagnostic mai precis dealtfel, eu am facut RMN si acolo doctorii avertizeaza ca necesit urmarire atenta.Ce sa zic?????Am obosit de drumuri.M am gandit sa ma operez tot in Constanta, este o clinica deschisa noua langa casa mea , Euromaterna, unde se va face curand si FIV.Nu pot sa imi imaginez ca se pot intampla atat de multe nenorociri...din vina doctorilor.....Daca crezi ca ma poti ajuta cu o clinica, un doctor.......Cred ca ar fi bine sa se faca si o biopsie pentru stabilirea diagnosticului de adenomioza in cadrul laparascopiei de scoatere a trompelor...voi vedea.Pana in februarie mai este un piculet.Sper sa ma ajute DD sa iau decizia cea mai corecta.Multumesc fetelor sunteti niste dragute.Cred ca nu imi va ajunge toata viata sa va multumesc.

iana_mari spune:
MIRUMA MULTUMESC SI EU VOI NASTE LA EUROMATERNA CU DR. BALASA.
PT. LAPARASCOPIE AS ALEGE FAM .LUTESCU.
TU LA CINE TE-AI GANDIT?
iana
31+
si
tamaryllis spune:
Miruma, eu una, pledez pt Tutunaru. (Stiu ca fetele nu sunt multumite de el si pe buna dreptate, caci nici eu nu as fi fost daca mi-ar fi spus ca imi scoate trompele si nu le-ar fi scos.) Eu l-am ales pt ca in ceea ce priveste laparosopia am mare incredere in el. Fiecare isi formeaza parerea in functie de experienta proprie.Este un dr. f bun si in ce priveste diagnosticarea si tratarea endometriozei. Din cate stiu eu, adenomioza nu se poate diagnostica in felul acesta. Nu am citit f mult, dar am auzit de la alte fete care au fost "diagnosticate" cu adenomioza.
Iana
Inca putin!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
Miruma38 spune:
Tamaryllis, iana_mari multumesc fetelor.Voi vedea.....multumesc pentru sfaturi.Iana, deocamdata merg la doamna Lutescu, cand la ea la cabinetul privat cand la Euromaterna.Mi se pare un doctor absolut minunat si un om deosebIT. Am inteles de la dumneaei ca vor incepe curand si procedurile FIV.Vor face cu doctori din ISRAEL ( ceva de gen).Sigur nu am hotarat nimic in legatura cu urmatorul FIV.Probabil, in acest moment, sunt convinsa ca voi merge in Viena .Sora mea locuieste acolo asa ca.....nu as cheltui nimic in plus pentru cazare.Voi vedea ce intervine pe parcurs.
Tamaryllis din ce am citit eu un diagnosatic 100% precis se face numai in urma biopsiei...poat eam inteles gresit....![]()
, vorbesc foarte bine Turca.......imi esti de mare ajutor....
Va multumesc mult, mult de tot.

pogonici1977 spune:
uffffff si pe mine m astepat o laparoscopie in febr cred dupa dizeratie cred....eu voi face cu dct onofri de la cuza voda...
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
sabrinela spune:
guzelnico,nu stiu daca iti mai aduci aminte de cazul meu,m-am operat lap in august si in noiembrie cand am fost la eco in vederea inseminari artif.dna dr a vazut hidrosalpinx ,am mai fost la municipal la o eco transvaginala si dna dr de acolo nu a vazut hidrosalpinx,nu stiu ce sa cred,eu as vrea sa nu fie iti dai seama,dar...am sa mai merg si la polisano la eco sa vedem ce imi zice si acolo,tu ce parere ai se poate insela dr sau celalalt sa nu vada.Multumesc
iana_mari spune:
Tamy asa este mai am foarte putin ,cat despre Tutunaru in cazul meu i-a fost lene sa scoata trompele,mi le-a clipsat .A trebuit sa fac alta operatie sa le scot cu alt doctor.
PUPICI LA FETE DE LA:
iana
32+
mario constantin si
sophia elena