Locul fetelor Nou-Venite (36)
Raspunsuri - Pagina 18
Florentina_C spune:
Neata' Trutzi, ale. 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
neata fetele mele
..o cafea sau un ceai cald
.....pupam toate fetele vorbarete 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia neata fetele mele ..o cafea sau un ceai cald .....pupam toate fetele vorbarete ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Neata' Jesia. Eu am ales ceai...
Dar, de ce a fost ceaiul? ca nu am putut sa imi dau seama exact.
***Poze***
lorin7774 spune:
Buna dimineata gagici !!!

N-am fugit nicaieri. Doar ca am avut treaba multa si nici nu sunt in apele mele.
Azi inot in ape straine, am o greata in fizic de numa-numa, tzitzi expodeaza, am senzatia ca curge ceva din ele si l-am dat afara din casa pe sotz ca mirosea 

....a parfum ce-i drept....da' MIROSEA!!!
offff, oare ce-o fi asta ? ca testu' barza a zis altceva...
VA PUPICESC TARE, TARE PE TOATE
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Buna dimineata gagici !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N-am fugit nicaieri. Doar ca am avut treaba multa si nici nu sunt in apele mele. Azi inot in ape straine, am o greata in fizic de numa-numa, tzitzi expodeaza, am senzatia ca curge ceva din ele si l-am dat afara din casa pe sotz ca mirosea ![]() ![]() ....a parfum ce-i drept....da' MIROSEA!!!offff, oare ce-o fi asta ? ca testu' barza a zis altceva... ![]() VA PUPICESC TARE, TARE PE TOATE LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Neata Lorin.
Testul barza , te-a mintit...
. lorin, da de ce ti-ai luat tu test barza??
Eu am auzit ca nu e bun de nimic, de la mai multe persoane... Ia-ti un test Sure check... Te asteptam cu vesti bune...

***Poze***
jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Buna dimineata gagici !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N-am fugit nicaieri. Doar ca am avut treaba multa si nici nu sunt in apele mele. Azi inot in ape straine, am o greata in fizic de numa-numa, tzitzi expodeaza, am senzatia ca curge ceva din ele si l-am dat afara din casa pe sotz ca mirosea ![]() ![]() ....a parfum ce-i drept....da' MIROSEA!!!offff, oare ce-o fi asta ? ca testu' barza a zis altceva... ![]() VA PUPICESC TARE, TARE PE TOATE LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
cred ca patesti exact cum a patit si ale...testul zice nu dar organismul tau zice da...incearca sa mai faci un test de sarcina pe 1-2 zile

Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
neata ! fugi si ia un test surecheck....asta e bebe clar![]()
asa creste bebicu
7+
jesia spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Neata' Jesia. Eu am ales ceai... Dar, de ce a fost ceaiul? ca nu am putut sa imi dau seama exact. |
este un ceai miraculos...daca il bei mai multe zile in scurt timp ajungi
...il mai vrei si maine? Ce nu te doboara te face mai puternic