Tuse, tuse si iar tuse !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Da , pentru astm deja suntem sub tratament preventiv : seretide, 2 puf-uri numai dimineata .
Acum tusea seaca s-a transformat in productiva... speram sa eliminam ce e rau ... Doamne ajuta !Vad ca a dat roade ceapa cu mierea si ceaiul de musetel ... plus ceaiuri in care am pus peltea de gutui , am inteles ca sunt foarte bune pebtru astm .
Sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Sirop de muguri de pin.

Verificat, actioneaza beton pe un palier de varsta de la 3 la 67 ani si administrat dupa metoda spusa de xxxwoman. De asemenea, este pentru toate tipurile de tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La um bb de 10 luni ce-i pot da de tuse?Ca a luat o tona de siropele si o tinem din viroza in viroza si nu mai stiu ce sa-i mai dau.A luat ambroxol,bromhexim(care e oribil si-l evit ca varsa),eurespal,stodal,extract de muguri de calin plus homeopate.Nimic din astea nu l-au ajutat pe parcursul virozelor..Acum o tinem de mai bine de o luna,am fost si internati,acum are o viroza luata din spital si ne luptam cu ea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ai mei au scapat de raceala cu tratamentul meu intensiv homeopat, inclusiv mie mi-a luat cu mana raceala- mai ales ca ma tinea in piept cand respiram, deci o faza destul de nasoala_: prospan, alternatuv cu stodal granule, tolsideron si influcil.dupa 2 zile copii mei au fost ca noi si saptamana asta au fost la gradi in fiecare zi!!!
precizez ca doar ce terminasem tratament cu lacid dar tusea si mucii ramasesera.dupa 2 sapt de la terminarea antibioticului am facut aceadsta cura de 2 zile si a avut efect.precizez ca tratamentul mi l-a dat un dr homeopat renumit

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput