Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!
Raspunsuri - Pagina 18
dianalaura spune:
o sa fac tort in forma de joc de table..sper sa imi iasa...
pana la urma il voi imbraca in pasta de zahar, iar piesele albe le voi face din martipan, daca tot il am.
Maine m-oi apuca de facut piese, sa se intareasca pana sambata.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
mihaela_s spune:
Mersi Bia, sunt pe ultima suta de metri...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura o sa fac tort in forma de joc de table..sper sa imi iasa... pana la urma il voi imbraca in pasta de zahar, iar piesele albe le voi face din martipan, daca tot il am. Maine m-oi apuca de facut piese, sa se intareasca pana sambata. diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 Varsta lui Ianis Torturi |
spor la modelat si executat.
sa bagi poze.
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Mersi Bia, sunt pe ultima suta de metri... fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor calator de profesie |
bafta.
Bimilit spune:
feteliiiiiiiiiiiiii,ce-i cu linistea asta in zona?
ati intrat in hibernare?
ia la raport.
dianaiulie2009 spune:
Noi acum am ajuns acasa de la ziua socrului meu. A fost toata familia si ne-am simtit excelent, am ras, am povestit cate-n luna si-n stele, am planificat si un drum la Oradea pentru ziua de joi ... mno ... cam atat de la noi ...
silvana_salajan spune:
Si io vreau la Oradeaaaaaaaaaaaa!Bia, catzeii sunt in lucru Diana, spor la tortalit! Auzi da si tu sfoara in tzara printre cunostinte, ca faci praji de Craciun. Io am refuzat o gramada de oferte de sarbatori. Lumea e dornica, insa deocamdata eu nu pot. Am lucruri mai importante de facut.Dulciuri
dianalaura spune:
Buna dimineata! Hai la o cafea!
Uite aici poze de la botezul lui Rares http://community.webshots.com/album/575576198UEWNuz si aici de la botezul Irinei http://family.webshots.com/album/574332198hDbhFP
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi