Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miki, sa inteleg ca esti in Zalau?Ce e cu linistea asta?Ha????Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata

Da sunt in Zalau.

Adi, erai aseara in Carrefour?

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Neata

Da sunt in Zalau.

Adi, erai aseara in Carrefour?

O zi faina

Wohlleben ist die beste Rache!...Miki

Da , Miki , eu eram cu fiica mea cea mare. Sa nu-mi spui ca nu te-am observat si erai si tu prin zona ???
Adevarul e ca eram in contratimp , ca la ora 18 imi ajungeau musafirii la cina si eu inca nu ajunsesem acasa, asa ca scuze daca nu te-am vazut
Cum esti , in rest ? Te-ai acomodat in RO ??? Noi mergem din 16 decembrie pana pe 2 ianuarie in Nurenberg. Pe 18 decembrie are logodna vara mea la care mergem de nasi.

Fetele , de 1 saptamana sunt bugetara, se poate sa stau pe "tusa" 4 zile luna asta si 4 zile luna viitoare. Inca nu stim nimic, dar se pare ca ne aliniem bugetarilor

Voi, ce mai faceti ? Ce va mai fac copilashii ?

La noi totul e ok. Dea cu scoala, incepe concursurile. Paula cu caminul. Pana acum , multumesc lui DD, nu au racit, probabil, de fapt sunt convinsa , ca datorita pasturii pe care le-o dau amandurora .

Va tzuc, fug sa intind o tura de haine si sa ma trantesc apoi in pat ca saptamana asta tot tarziu m-am culcat si ma cam resimt.

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor!
Nu ne-am vazut de multisor...
Ce mai faceti, cum mai sunteti?
Noi raciti, adica eu cu stefan, eu mai tare, el mai putin...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna dimineata!
mai intii vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua mea de acu vreo doua saptamini.a fost frumos si a trecut iute.

nu apuc sa scriu aici in ultima vreme, pe net intru dimineata buna pina imi beau cafeaua si maninc, si apoi dupa amiaza dupa ce ajung acasa de la lucru, insa de cind is ai mei aici nu am spor la "stat cu spatele la ei" si scris pe net, sorry...

dupa ce s-or intoarce la simleu o sa am vreme ca inainte, o sa va povestesc atunci mai multe.

va pup inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA MAI ARE NEVOIE DE 3 MII DE EURO PENTRU OPERATIE ,HAIDETI SA II DAM VIATA!! MAI SUNT DOAR CATEVA ZILE! PE 18 TREBUIE SA PLECE SPRE GERMANIA! AJUTATI SA POATA FACE ACEST LUCRU! MULTUMIM!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ioi tu Oti, te rog sa ma scuzi ca nu am intrat sa iti spun la multi ani de ziua baietilor asa mi-i de rusine....am vazut torturile, superbe nu altceva...
Acu ma gandesc ce tort sa ii fac tatalui meu, de fapt diplomt o sa fac, ca asa vrea mama, dar nu stiu ce forma sa ii dau si cum sa ornez. Ma tot uit acum dupa modele. Ceva idei ai?

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput