Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cristina!!!!Elvira sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina , sa fii sanatoasa si fericita!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Scuze, eram intr-o pauza la scoala...

Maria !!!!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI!!!!Cristina
Printesa scumpa si frumoasa, sa ai parte de sanatate,fericire si impliniri.Te tuca apasat prietena ta blonda.

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Va poftesc la o barfa alaturi de cafelutza !

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Dulciuri

Doar atat pe ziua de azi, Otilia ???

Noi tocmai ce am terminat de facut carnat. Masine dimi il duce colegu la fum. Va spuneam ca acum 2 saptamani am taiat cu cine va un porc , a rams multa carne pentru tocat, am tocat-o iar azi am facut carnat din ea. Vrem sa fie gata pe cand vom pleca in Germani sa le ducem de custulete
Pe langa carnat am mai facut asa : file de merluciu cu faina de malai prajit in ulei, file de macrou marinat si preparat la gratar, legume cu ou si cascaval afumat la cuptor, alaturi de toate cele pomenite am facut un sos de usturoi cu smantana si lapte
Ca desert am pregatit foietaj cu mere o foaie , iar alta cu branza maturata de oaie amestecata cu mozzarela ... o nebunie de gusturi ....
Sunt franta , merg in pat ... va urez tuturor noapte buna

Mergi la inceput

Interviu cu Dumnezeu
de Octavian Paler

- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.

- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zāmbit.

- Timpul meu este eternitatea... Ce īntrebari ai vrea sa-mi pui?

- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu mi-a raspuns:

- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca.....iar apoi tānjesc iar sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea pentru a face bani......iar apoi īsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea.

- Faptul ca se gāndesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat māna si am stat tacuti un timp.

Apoi am īntrebat:

- Ca parinte, care ar fi cāteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le īnvete copiii tai?

- Sa īnvete ca dureaza doar cāteva secunde sa deschida rani profunde īn inima celor pe care īi iubesc.....si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa īnvete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa īnvete ca exista oameni care īi iubesc dar pur si simplu īnca nu stiu sa-si exprime sentimentele;

- Sa īnvete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada īn mod diferit; sa īnvete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei īnsisi.

- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie?

Dumnezeu m-a privit zāmbind si a spus:

- Doar faptul ca sunt aici, īntotdeauna.

Mergi la inceput

Poftiti la cafeluta!La multi ani Mihaeleor! Si tuturor Mihailor, Gabrielelor si Gabrielilor Va servesc imediat si cu tort, numai sa incarc pozele Dulciuri

Mergi la inceput