TROMPE INFUNDATE

TROMPE INFUNDATE | Autor: allysa_bella

Link direct la acest mesaj

Buna ziua dragele mele,
Sunt noua pe acest blog. Am facut saptamana trecuta HSP la Bucuresti si mi s-a spus ca am trompele infundate si voi ramane insarcinata doar prin fertilizare. Am o mare durere in suflet acum, ma voi vindeca sufleteste doar atunci cand voi ramane insarcinata. Am citit pe acest blog de la un membrul ce se cheama - marza d - , ca ar fi la Cluj un medic care se ocupa cu asa ceva. Exista vreun tratament naturist sau hemeopat care ajuta. Va rog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allysa_bella

Buna ziua dragele mele,
Sunt noua pe acest blog. Am facut saptamana trecuta HSP la Bucuresti si mi s-a spus ca am trompele infundate si voi ramane insarcinata doar prin fertilizare. Am o mare durere in suflet acum, ma voi vindeca sufleteste doar atunci cand voi ramane insarcinata. Am citit pe acest blog de la un membrul ce se cheama - marza d - , ca ar fi la Cluj un medic care se ocupa cu asa ceva. Exista vreun tratament naturist sau hemeopat care ajuta. Va rog

draga mea...imi pare rau de diagnosticul pus...la cluj stiu ca dr. Romeo Micu ar fi bun pt asa ceva...daca vrei, pot afla detalii...

cum a fost la HSG? e asa nasol cum se spune??

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu iti recomnad ptr desfundarae trompelor doar laparoscopie si nu tratamente..caci nu exista..astea sunt povestii

si eu am fost ca tine si am stat aprope un an crezand ca pot desfundfa tromepel cu una alta si nici vb...doar laparoscopia am rezoivat si ajutat

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

allysa_bella, pt trompe infundate nu exista tratament naturist....trebuie sa iti faci operatie laparoscopica, este foasrte simpla dureaza 30-40 min.
faptul ca doctorul ti-a zis din start ca nu poti avea un bebe deact prin FIV fara sa faca analize mai amanuntite ...lasa de dorit ...schimba doctorul .
iti spus asta din propia experienta
acelasi diagnostic mi fost pus si mie in 2007 ...ambele trompe infundate nu vei reusi decat prin FIV ....am schimbat doc am facut operatia si 1 luna mai tarziu eram gravi acum am o fetita minunata...initial am vrut sa ma duc peste doc dar mi-a fost.....
nu te lasa dobarata de un diagnostic care se poate rezolva.....
cred ca este este cel mai usor diagnostic care poate exista in infertilitatea unei femei pt ca se rezolva cel mai usor .

daca mai ai intrebari nu ezita sa mi le pui si fruntea sus
---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Asa cum au spus si fetele tratament naturist nu exista cel mai bine faci laparoscopie,inauntru pot exista si ale probleme care nu se vad la eco sau hsg.

Aici poti discuta cu fete care urmeaza sau au facut laparo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143938

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Si eu dupa HSG speram ca se pot desfunda trompele cumva - nu se poate!
Ar fi ceva sanse cu laparoscopie - dar numic nu e sigur, nimeni nu garanteaza ca le poate desfunda, sau ca dupa operatie vor fi functionale (exista si risculunei sarcini ectopice).
Oricum dintre a astepta luni si luni urmand tot felul de tratamente naturiste sau facand concedii la Sovata si o laparoscopie oricine iti va recomanda laparo!
Bafta si nu dispera!

Mergi la inceput