FIV249
Raspunsuri - Pagina 19
dandanutz spune:
sherita tu ai un copilas tot prin FIV? ca nu stiu povestea ta. unde faci FIV acum?
BAFTA
luck spune:
sheritra 

super bun rezultatul tau , Doamne Ajuta !!!
Spune-mi te rog , am vazut ca ai facut si analiza progesteronului , acesta e bine sa fie cat mai mic in perioada asta asa?Stii cumva niste valori?
Te intreb pt ca eu nu am facut niciodata si analiza progesteronului !!
Multumesc.
Dana_bebe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Gata m-am strans si eu de pe drumuri. Deci din 12 oua a mai ramas baba cu 9. Rstu s-au clocit Endo 9.1. Estradiol 3060, progest 1.4 (Z10). Asa, si miercuri punctia, vineri ET. De ziua Alesiei! Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Facand raportul estradiol/ numar de ovocite - inseamna ca sunt de calitete foarte bune - bafta! ( daca valoare este peste 220 e f bine). Asteptam vesti despre embrioni! Bafta!
Vanessa - sa stea cat mai bine lipiti puiutii! tu sa stai cumintica se se poate lipi!
vanessa80 spune:
DANA BEBE maine seara ne intoarcem cu puiutii la purtator si pana sambata o sa stau mai mult in pat. Sper sa se lipeasca si sa fie totul bine. 
luck spune:
catalina 
Felicitari pentru noua ta calitate si anume cea de moderator !!!
Multumesc frumos pt raspuns , sa inteleg ca progesteronul trebuie sa se mentina la aceasta valoare caci daca bine stiu si inainte de inceperea stimularii el trebuie sa fie tot in jur de 1 ?
goldi spune:
Am gasit cateva scheme de FIV pt femei cu raspuns ovarian redus, unele de care habar nu aveam (schemele
) .
Un articol foarte interesant despre ce se face in alte clinici din strainatate .
http://www.ivfauthority.com/2009/08/ovarian-stimulation-in-poor-responders.html
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
catalina2307 spune:
luck - multumesc frumos.
Progesteronul sa face cand termini cu stimularea si atunci val. tb sa fie cat mai mica.
goldi - pm
coltul meu de rai
Sheritra spune:
Luck, nici mie nu mi-a cerut pana acum progest, e ultima fita si la noi, e important pt a nu se sari peste fereastra de impantare. La sfarsitul stimularii progest tb sa fie cat mai mic, el apoi incepe sa creasca si o data cu el sa se maturizeze endo.
Dandanut, pe Alesia o am de la al doilea FIV, acum pt bb2 sunt la al treilea. De la inceput am mers pe formula Marinescu plus Cocei, embriolog Dascalescu. Si cu Getuta, of course
.
Vanessa, sa se lipeasca embrionasii strans de tot!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)