FIV249

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

fetelor mai spuneti-mi si mie ce analize speciale sa mai fac?ca nu s-a prins nimic nici la FIV1 NICI LA FIV2.la primul ma gandesc ca nu mi-a facut si ICSI dar la al doilea....am avut embrioni buni...CE SA FAC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Asa e. Se obtin copii frumosi si cu embrioni fragmentati . Stiu multe cazuri. Probabil nu au sanse la fel de mari ca si cei perfecti, dar nu sunt de lepadat. Am citit la nasterea unei stele de un singur embrion fragmentat si cliogenat din care a iesit o mandrete de baiat, asa ca bafta multa!

Maine dimineata ma vede profu, fac analiza de progest si E2, si pb facem declansarea daca totul e in grafic! Intepaturi am si eu la ovare destul de mari.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Buna seara! Am si eu o intrebare.....luni am terminat folia de AC Am mai luat si marti si miercuri AC iar de miercuri am inceput injectiile cu diphereline.....Pe data de 6 noiembrie am punctia si duminica transferul. Dar am o problema...Acum am fost la baie si m-am trezit cu sange pe hartie ca si cum mi-a venit CM. Este normal?...Mai imi vine CM?. Eu sunt la primul FIV si nu prea stiu cu ce se mananca...asa ca am mare nevoie de sfatul vostru. Maine tb sa imi fac analiza estogen si progesteron si ieri am fost la eco sa vada daca am chisturi. Totul e ok mai putin aceasta sangerare....In functie de analize incep marti sau miercuri injectiile cu menopur...
Bafta celor care sunt in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Imi permit sa iti raspund eu
In perioada de inhibare cu diphereline trebuie sa mai ai un c8iclu,asa ca nu te speria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

baby 78 - e normal sa-ti vina ciclul - defapt va fi o sangerare de 3-4 zile.

Mergi la inceput

multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre...Chiar m-am panicat un pic....Incerc sa fiu linistita si sa nu ma gandesc prea mult la ce va fi si cum va fi..In principiu sunt optimista si cu speranta ca totul va fi bine mai ales ca nu eu sunt cu probleme ci sotul. Asa ca la noi va fi fiv cu ICSI si eu i-am spus doctorului ca nu vreau sa aud de transfer cu mai putin de 3 embrioni...Sper sa nu fie nevoie sa ma lupt cu el caci nu vreau sa cedez..:) Sa vedem acum si cum va fi productia de oute....
Va multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Cum de stiu doctorii tai exact cand e puctia? ea se face in functie de raspunsul tau, in functie de cum cresc ovocitele - unde faci fiv-ul?
Estradiolul si progesteronul se fac in ziua 2 a CM - daca tie azi acum ti-am venit CM- maine e ziua 1 nu azi.

Mergi la inceput

Este o situatie mai speciala...Si vom fi mai multe cupluri. E putin mai atipic si totul va fi controlat astfel incat sa fie punctia pe 6 si transferul pe 8 noiembrie. Va fi in strainatate dar monitorizarea o fac aici. Deja biletele sunt luate asa ca....este sigur. Nu stiu exact cum va fi si mai ales nu prea pot sa compar caci eu sunt la primul FIV asa ca merg pe incredere in doctori.

Mergi la inceput

Defapt este FIV efectuat pe lot....Cred ca asa se spune
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Catalina unde anume este subiectul cu donatii de medicamente ca eu am ceva de postat.
Le scriu aici in caz ca cineva are nevoie(cu mentiunea ca sunt pastrate corespunzator) :
1.Estradiol Depot 2 cutii*5 fiole ;10 mg/fiola---valab 01/2011
2.Diphereline 0,1 mg ;3 fiole ---valb 06/2010
3.Marvelon 1 folie ---valab 12/2010
4.Multimaca;1/2 cutie=32 pastile---valab 05/2011

Mergi la inceput