Depunerea alocatiei direct in cont - cum?
Stiti cumva unde ar trebui sa depun cererea pentru ca alocatia baiatului meu de 6 ani sa imi fie depusa direct in cont versus a ma duce eu la posta in fiecare luna sa o ridic? Acum 5 ani cand am plecat noi din Ro nu exista optiunea asta, iar acum as vrea sa modific modul de incasare si nu prea stiu cum
.
Va multumesc anticipat! 
Raspunsuri
Ady80 spune:
Buna. Nu sunt 100% sigura, dar cred ca daca faci cererea la biroul unde se depun dosarele pentru alocatie ( la primarie), se rezolva. Eu primesc alocatiile pe card, si mi-am exprimat optiunea asta de la inceput, cand am depus dosarul. Poate sunt fete mai informate ca mine si te lamuresc ele.
paisacodruta spune:
Buna,
Eu la fetita cea mare am primit-o 2 ani jumatate la posta ..mereu postarita nu ma gasea si cand ma gasea din cei 42 de ron ii lasam si ei 5 ca ma cauta cate o saptamana..
Acum o luam pe card de cateva luni.
Singurul drum pe care trebuie sa il faci e la banca de unde vrei sa iei alocatia.....faci o cerere si astepti.Eu aveam contul de salariu la banca Transilvania si tot acolo am optat pe cererea facuta sa imi fie bagata alocatia.
Operatiunea e simpla... de restul se ocupa ei
dureaza vre-o 2 luni dar s-a rezolvat ff simplu fara alte drumuri.
Stiu ca la BRD e aceeasi procedura ..cerere si astepti ...eu doar la cele 2 banci am intrebat dar banuiesc ca procedura e aceeasi la toate
Numai bine
lorellay spune:
vezi ca este topic la probleme legislative cu alocatii..acolo mai intreba cineva de asta...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
carmen77 spune:
Va multumesc! Bag un oki si la legislative, e super daca trebuie numai sa merg pana la banca ... 
geta_florina spune:
buna
si eu sunt din timisoara ca si tine si mi-am trecut alocatia copilului pe cardul de salar anul trecut.
trebuie sa duci o copie de pe un extras de cont sau o hartie ceva unde sa apara nr contului tau si banca la Directia muncii si solidaritatii sociale - cam asa ceva se numeste - pe strada mercy, e aproape vis-a-vis de magazinul bega.
faci o cerere de mana si mergi cu ea si cu copia de pe extrasul de cont acolo si te indruma acolo la poarta la ce birou le depui.
nu-mi amintesc sa mai fi trebuit si alte acte. sper ca nu s-a schimbat nimic intre timp.
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Maryela spune:
Eu am fost la ProCredit bank si am depus o cerere si copie dupa certificatul de nastere al copilului.
Ei s-au ocupat de tot. Ei au fost la Directia muncii si solidaritatii. ei au umblat peste tot. Eu doar scot banii din cand in cand de pe card![]()
Au si posibilitatea sa faci contul respectiv in care intra banii ca un fel de depozit si au dobanda destul de mare ![]()
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)